Wpisy 2 817 924 – 2 818 023
11 lutego 2017 22:47 → 11 lutego 2017 23:57, 100 wpisów
no fuks, ale grajac zalozmy 1000 losowan 5/5 jestes na minusie
o wiele większa będzie skuteczność wygranej jeśli 2.50 zł wżucimy do skarbonki , a nie zostawimy w kolekturze. To w ciągu roku nam się uzbiera sporo kasy. WYGRANEJ W SKARBONCE...
puszek dobrze nawija
Zatypujesz na pasko system12 w mini i zero trafisz a w realu za 2,5 zl 3wejdzie tak już jest
Sam trafiałem w Multi na stawke 10 a teraz za głupie 2,5 nic nie wchodzi
Mój kumpel w mini nie chcial dołożyć do systemu 6 i wysłał za 2,5 i trafił 4 a miałby 5 w systemie prawie zawał dostał
raczej ja bym powiedzial ze przypadek jest najlepszy (nieoczekiwane wygrane)
zalozmy ze jest zdarzenie na ktore nie ma nic wplywu nawet wyzsze sily nie maja na to wplywu - nic nie zrobisz
wiesz co z moich obserwacji wynika że jedne do wszystkiego, jak typowałam sobie do mini to były ale w mm i lotto
jeszcze opcja - przeznaczenie ktore musi sie dopelnic, czyli niezaleznie kiedy zagrasz i tak wygrasz
Lucyna wszystko zalezy od tego czy ci dane wygrac czy nie, ale sama mozesz tez troche poprawic swoje wygrane
ale jest cos przeciwstawnego im mniej grasz tym mniej wygrgywasz
ale wykład
Przestaje już grać
Przestaje już grać
niskopochylony ale jak masz palic np. czy grac w totka to lepiej graj w totka
jednak wolę realnie palić dalej niż grać w totka skoro się właśnie dowiedziałem że i tak realnie nic nie wygram
palenie daje ci kopa, wiec moze bedziesz mial inspiracje do gry
Witam wszystkich
Od 1 lutego rzuciłem palenie - po 40 latach palenia
Od 1 lutego rzuciłem palenie - po 40 latach palenia
czemu to tak silne uzaleznienie ze dopiero po tylu latach mozna rzucic
angierski już zhakowałem twój program i używam do typowań
Dzisiaj z tej okazji zamiast wydać na fajki wrzuciłem 50 zeta do skarbonki
Janko54 nie chcę być złym prorokiem ale szybkie rzucenie palenia po 40 latach Nabawisz się choróbska
A jak mi ta nikotyna odparuje to trzeźwo spojrzę na cyferki i może skubnę TS
Witam.Ja w swoim graniu zauważyłem ciekawą prawidłowość-jak mam nadmiar kasy i zagram dla jaj w coś,w co zwykle nie gram albo jakieś ch/t,to trafia mi się jakaś konkretna wygrana.Tak było ostatnio w kaskadzie-sprzedałem coś na ebay za parę tysięcy i trafiłem 11.
Po 40 latach trzeba po woli rzucać nie wolno z dnia na dzień
Sąsiad w moim wieku rzucił 4 lata temu i na razie trzyma się dobrze
Od 1 lutego do wczoraj paliłem po 5 dziennie, od wczoraj - żadnego
to sa takie leki egoistyczne, ze niby jak komus nie pozycze czegos to sam bede mial wiecej
np. w stosunku do bogatych ludzi jak zycze bogatemu jeszcze wiecej bogactwa
a dla mnei to bez roznicy czy bogaty czy biedy wazne jakim jest czlowiekiem
ale Ty pleciesz zmęczony już jesteś Dziubeczku a dla mnie to ma taką różnice, czemu głupi bo biedny i na odwrót, jak głupi to od razu widać i można się domyślać ze sposobu wypowiadania się, zacofania nie da się zamaskować bo wystarczy że taki gębe otworzy i zdanie wypowiedziane kończy słowem "no nie"?
no to lecę już pa pa
no to lecę już pa pa