Wpisy 2 817 411 – 2 817 510
11 lutego 2017 15:50 → 11 lutego 2017 18:09, 100 wpisów
Witam wszystkich
weszło mi 3/3 i mix 3/7 , + 3 pustaki
na 21 obstawiam na parach 40,41 lub 42,43 a i 51 dobrze wygląda
znowu ta płyta.....
wy przez 8 lat
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,Blaszczak-ten-wypadek-stal-sie-kolejna-fala-hejtu-ze-strony-tych-co-siebie-nazywaja-totalna-opozycja,wid,18699893,wiadomosc.html?ticaid=1189b8&_ticrsn=3
wy przez 8 lat
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,Blaszczak-ten-wypadek-stal-sie-kolejna-fala-hejtu-ze-strony-tych-co-siebie-nazywaja-totalna-opozycja,wid,18699893,wiadomosc.html?ticaid=1189b8&_ticrsn=3
Emeryt poczytaj sobie nie ktore wpisy wczorajsze dziennikarzy na twiterze .Np pana Wronskiego z gazety wyborczej.Pozniej dziwią sie ze sprzedaż GW spada jak takie ciołki tam pracują
Szkoda tego młodego kierowcy winny czy nie i tak go posądza. Jakby mogli to juz by go powiesili na rynku w Oświęcimiu. Podobno się jednak nie przyznał do winy.
Może wczoraj pani premier śpieszyła się do kolektury żeby zdążyć wysłać kupony.
A tak po za tym: no grubo Nas TS jedzie część idzie do rządu, pytanie: kiedy wsadzą tam do pracy kogoś od siebie, tj. Z rezztą stanowisk
patrzę w typowania i klops..... Dają Nas równiutko z wysokością trawy
Wrzuć najmniej prawdopodobne, pewnie wejdzie. Dlugo.sie.nie zastanawiaj
Tomi zgodzę się z toba najlepsze liczby to te które pierwsze przyjdą nam do głowy
Pewnie.cos.wejdzie, ja.nic.nie zmieniam.bo.do.niedzieli mam.zdane. Ale od poniedzialku.... Will.see. Narazie odzyskalem co swoje, ale znow ide.w.minusa od 14...
1 bo ileż juz mozna czekac
22 bo mialo.swoj.czas i kto wie
37 pierwsza.mysl
68 bo 67 zdechlo a 68 weszlo
80 no.bo zawsze cos tam wpada
Wiec nie taka pierwsza mysl
22 bo mialo.swoj.czas i kto wie
37 pierwsza.mysl
68 bo 67 zdechlo a 68 weszlo
80 no.bo zawsze cos tam wpada
Wiec nie taka pierwsza mysl
u mnie jest tak ze pierwszy typ ok, potem zaczynam kombinowac i klops, i az zal podczas losowania jak wpada pierwsza mysl. A bylo tego sporo..... Teraz zdalem inne, ale pierwsza mysl.to te u gory. I pojde.zdam.
ja mam tak samo,zawsze zmieniam te pierwsze liczby co mialam na mysli a przy losowaniu one wypadaja
A pytanie do starych wariatów. Czy ten problem multipairs czy inne.cos.wam.daja??? Zyskaliscie.cos?
A najgorsze jest to ze od poniedzialku znow.trzeba wylozyc kase na caly tydzien grania w MUlti i Mini. 218.75 w plecy????
No wydaje.
Multi na 1/1, 2/2 3/3 5/5 i 10/10 + mini.1 zaklad, to wszystko.x 7 dni czyli na tydzien.
Multi na 1/1, 2/2 3/3 5/5 i 10/10 + mini.1 zaklad, to wszystko.x 7 dni czyli na tydzien.
ja wydrywam i przegrywam jeszcze sie nie zdarzylo ze mi cos zostanie
Jakies 200 na tydzien, ale jak.mnie najdzie passa.to i.wiecej wydam. Nie daj.Boże trafie.to już na maxa jade
najwieksza wygrana 1100 w mini, multi to dno ,,,,,, hmmm czemu w.to gram!
Ciekawostka: dwie wygane podał mi mój syn zakreślając 5/5 i 3/3 ,a te.3/3.to.dwa razy.
statystyczny gracz T.S to z reguły człowiek z podstawowym lub zawodowym wykształceniem w wieku 18 do 35 lat częściej jest to mężczyzna mieszkaniec miasta
Ciekawe, że kobiety jeśli grają to częściej w zdrapki niż w gry wymagające wypełniania kuponów
Pzdr.
Ciekawe, że kobiety jeśli grają to częściej w zdrapki niż w gry wymagające wypełniania kuponów
Pzdr.
były prowadzone kiedyś badania na grupach reprezentatywnych Polaków.....
Warto poczytać.
Warto poczytać.
Dragon - to zależy o jaki "sort, zdrajców, chorych" chodzi
Stoneczka - a to różnie, jak najdzie pasja i nie żal kasy...
Stoneczka - a to różnie, jak najdzie pasja i nie żal kasy...
Jak myślicie, " lepszy sort" czy " gorszy sort" polaków wygrywa w TS???
Czyli "zdrajcy , chorzy, zaraza do wyplemiena.na.3 dekady wstecz." nie maja.szans..