Wpisy 2 816 075 – 2 816 174
9 lutego 2017 22:26 → 9 lutego 2017 23:58, 100 wpisów
Pasko ....Serw to ten pajac co jego matka napisała, że umarł........czy się mylę
A jeśli nie ma, to znaczy że zawiódł czynnik ludzki i np. córka mi się przebudziła i akurat było losowanie i pobiegłem ją przytulić zamiast dopisywać...
oki nie ma sprawy sory za zamieszanie ale tak mi sie wydaje że lepiej napisać 10 minut i dotrzymać...
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
przy każdym losowaniu jest data i godzina, po prostu trzeba zwracać uwagę i tyle. Jeśli nie ma wyników to przecież ja nikogo nie oszukuję. Oszukiwałbym gdyby były niepoprawne. Pozdrowienia
Pasko i pamiętaj to co napisałeś córka rodzina to sie liczy a nie nic innego
Serw
ta Twoja ogolna życzliwość jest jakaś słaba,,,,
i na tym konczę ...
ta Twoja ogolna życzliwość jest jakaś słaba,,,,
i na tym konczę ...
serw: a obiecać, co ja mogę obiecać? nie mogę obiecać, że na 100% jutro wyniki dopiszę, bo nie jestem na 100% pewny że jutra dożyję w sumie bardzo mała szansa, że nie dożyję, ale i tak większa niż np. 6 w Lotto
Na telegazecie szybciej wyniki i wygrane niż w necie co się dzieje w tym kraju.
nikt Ci oszustwa nie zarzuca!!! tylko mała nierzetelność którą usprawiedliwiłeś i ja czepiał sie już nigdy nie będę! pozdrawiam Ciebie córkę i całą Twoją rodzinkę na pewno jesteście wspaniali
marc1978: no takie czasy... może jeszcze trochę i na telegazecie będziesz sobie na takim czacie narzekał na lotto
Pasko zamknie stronę i gdzie Serw będzie się chwalił swoimi wygranymi.
laurcia
Ciekawe jaką odprawę dostanie prezes odchodzący ze stanowiska.
dzis puscilem 4 zakłady mini na 2 losowania i weszlo 3/5 mialem 2,5,23,26,35
emerytko dziękuję
dawno już nic nie wpadło....więc tym bardziej się cieszę
dawno już nic nie wpadło....więc tym bardziej się cieszę
LaurcjuGratuluję!
ja mam tę korzyść,że nie muszę jutro za***lać do Oddziału
ja mam tę korzyść,że nie muszę jutro za***lać do Oddziału
Gonzaga widziałem w Twoim oddziale taką informację "tego pana w tym roku już nie obsługujemy" i Twoje zdjęcie obok
Serw-żeby aż tak się rozciepać o byle co, to już widzę jakby ktoś w kolejce po lotki wszedł przed Tobą co byś narobił
w multi miałam dziś parkę a planowałam 3 i szkoda...bo jednak piewsza myśl jest ok
ceha
Serw chyba pokazał dziś swoje prawdziwe oblicze,az nie wytrzymałam i się wtrąciłam,,,
Serw chyba pokazał dziś swoje prawdziwe oblicze,az nie wytrzymałam i się wtrąciłam,,,
Gozaga a te trzy walizy z kasiorą to skąd masz?
lorey...aż nie wierzyłam że Serw to tak na serio pisze...ale tak się rozkręcił...niepotrzebnie
Serw napisał prawdę i tak samo myśli wielu użytkowników tej strony.
program multipairs przestał mi działać w dodatku mój czarny koń uciekł z zielonej łąki
komuś ten kalkulator też przestał działać czy tylko mi się popsuło?
Laurcia
no tak to jest....słodził zawsze...i wyszło szydło ...ze tak powiem...az sama nie wierzyłam...
no tak to jest....słodził zawsze...i wyszło szydło ...ze tak powiem...az sama nie wierzyłam...
myślałem że nowy program będzie lepiej czarował ,, ale on czaruje ale ludzi
55
41,55 i progresja
41,43,45,47,49
42,44,46,48,50
42,44,46,48,50
3/5 albo w jednym albo w drugim
40 i 49 chyba na jutro mi się najbardziej podoba
i tym optymistycznym akcentem się oddalę spać
Powodzenia Wszystkim
i dobranoc
Laurciu
i tym optymistycznym akcentem się oddalę spać
Powodzenia Wszystkim
i dobranoc
Laurciu
niskopochylony....ładnie wyglądają te piątki....ale pewnie ich tak podzielonych na parzyste i nieparzyste to nie dadzą z drugiej strony...wszystko jest możliwe
laurcia nie kiedy się przytrafi nawet 5/5
ostatnio w grudniu 32,34,36,38,40 5/5
wydaje mi się że to bardziej 60tki wychodzą na bank 62,64,66,68,70
dobrej nocy
Z kombinacji podawanych przez Pasko wynikało by,że powinna być...>[45]-...i przychylam się do tej kocepcji
45,55,56
full jako pierwszy w rankingu pewniaków podaje 67
a zresztą jutro się wszystko okaże