Wpisy 281 557 – 281 656
28 kwietnia 2011 01:36 → 28 kwietnia 2011 10:55, 100 wpisów
Pasko,mag..,jest intruzem,który podszywa się pod uczciwe i godne zaufania osoby,proszę zrób z klonami porządek

11 osób śledzi czat.
Mag.. . Podaj swoją ulubioną liczbę.
Mag.. . Podaj swoją ulubioną liczbę.
wędrowco.. jestes bardzo spokojnym , szczerym człowiekiem i bardzo rozwinietym duchowo..podświadomośc .. itd. super ! szkoda,że jesteś taki tajemniczy,ale moze to dobrze 

No nie. Już nie wiem co tu się dzieje. Kto tu jest prawdziwy, a kto fałszywny- oto jest PYTANIE.
Jocia. Dobranoc.
Ja posiedzę do godz. 3. Słucham Radia.
Ja posiedzę do godz. 3. Słucham Radia.
7 osób śledzi czat.. .
Dawno tu nie było Myszki1 z Chicago.
Pozdrawiam.. .
Pozdrawiam.. .
Kasika.
Lunatyczka- jesteście???
Lunatyczka- jesteście???
Nikogo tu nie ma. Dobranoc.. . Miłych snów z cyferkami życzę.. .
Witajcie
Dziś podam tylko 2 liczby 45,47. Będę po południu około 17.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych

Dziś podam tylko 2 liczby 45,47. Będę po południu około 17.
Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych

Witam z rana moje typy na 14 to 6.8.23.10.29.13.31.43.39.42.68.77.73.38.9

Miłego wszystkim dwu - i więcej nikowym 

witajcie

Miłego słonecznego dnia życzę,udanego typowania

Miłego słonecznego dnia życzę,udanego typowania

agusia podasz jeszcze jakies cyferki na 14? bo dwie juz widziałam, masz jeszcze ze 4? ja tez jestem na mavelle mozesz z wczoraj zobaczyc całkiem niezle poszło jako islandorka46widziałam twoje wczesniejsze wpisy, powiedz szefowi ze jak kobiecie w ciazy sie czegos odmawia to mu wszystko myszy zjedzA
powodzenia
powodzeniato nie ja to gusła z dawnych czasów którymi posługuje sie moja mama, miałabym takich więcej
i czasem sie sprawdzaja!
i czasem sie sprawdzaja!widze ze artur jestes ze szczecina mam duza rodzine na Podjuchach, dasz jakies cyferki na 14?
islandorka30,5 podam coś za 1h muszę wyjść na chwilę będą w profilu 

jak na złosc wszyscy uciekaja jak mi sa szybko potrzebne numerki, bo potem nie puszcze

ma ktos pomysły na 14?

http://www.3gry.pl/-islandorka30,5 zajrzyj tu -tutaj można zawsze pusciuć lecę będę za jakieś 30min

Dorotka

dzieki dorotka wiem ze dobrze typujesz

na 14:
3,7,11,12,21,33,34,80 x 4
3,7,11,12,21,33,34,80 x 4
dzieki artur widzialam to ale wole w realu niz w internecie, puszcze cos od agi i dorotki

Dorotka ok

no i uzbierałam cyferki, dzieki,lub jak na profilu

islandorka30,5,przemyśl jeszcze

islandorka30,5,przemyśl jeszcze

2,5,9,10,11,- 17,18,19,30,31,-1,10,14,18,30,31,- 3,13,18,30,31,77,80,resztę w profilu 
myślę,że 17 będzie na bank 

myślę,że 17 będzie na bank 

cytat ;
Nawet 100 mln euro jest dość częstym zjawiskiem. Podobna gra funkcjonuje już w kilku krajach europejskich, m.in. we Francji, Wielkiej Brytanii i Hiszpanii. Firmy, które ją oferują są bardzo zadowolone, gra jest dochodowa i bardzo dobrze uzupełnia ich tradycyjne Lotto - przekonuje Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego.
Jak twierdzi, w trzecim roku od uruchomienia Euro Jackpota, Totalizator Sportowy mógłby liczyć na przychody rzędu 0,5 mld zł rocznie.
No co taki przysłowiowy Jan Kowalski zrobi z taką kasą?
O ile przeżyje szok , a w jego wyniku zawał lub udar?
Macie jakieś pomysły?
Bo pan prezes chyba myśli dobrze....
pewnie losy będą po 2 lub 3 EURO na wzór "zachodni na rynek wschodni"
Nawet 100 mln euro jest dość częstym zjawiskiem. Podobna gra funkcjonuje już w kilku krajach europejskich, m.in. we Francji, Wielkiej Brytanii i Hiszpanii. Firmy, które ją oferują są bardzo zadowolone, gra jest dochodowa i bardzo dobrze uzupełnia ich tradycyjne Lotto - przekonuje Sławomir Dudziński, prezes Totalizatora Sportowego.
Jak twierdzi, w trzecim roku od uruchomienia Euro Jackpota, Totalizator Sportowy mógłby liczyć na przychody rzędu 0,5 mld zł rocznie.
No co taki przysłowiowy Jan Kowalski zrobi z taką kasą?
O ile przeżyje szok , a w jego wyniku zawał lub udar?
Macie jakieś pomysły?
Bo pan prezes chyba myśli dobrze....
pewnie losy będą po 2 lub 3 EURO na wzór "zachodni na rynek wschodni"
Jest tu Wędrowca? Oto mój zakręcony sen: cmentarz, zwłoki, ekshumacja, błoto, trumna, mur cmentarny, brama cmentarna, pusty grób, wstający zmarły, wesele (na cmentarzu), suknia, kapelusz
Artur
dzięki,tak myślę że pora na te moje nr...

dzięki,tak myślę że pora na te moje nr...

Lestek.A co za horrory?Obudziłeś się zlany potem?
zauroczona>>
więcej niż jeden nick nie oznacza, ani większych, ani większego
dragon>>
luzik, nie masz, co zasponsorować w swojej okolicy Panie
Dobrodzieju ?

więcej niż jeden nick nie oznacza, ani większych, ani większego
dragon>>
luzik, nie masz, co zasponsorować w swojej okolicy Panie
Dobrodzieju ?

Cytat /z wczoraj podanego linku przez kol.oirasokol
http://www.wykop.pl/ramka/718811/lotto-to-wielka-sciema-i-oszustwo/, to jest ciekawe :
>>Totalizator Sportowy chce odmłodzić strukturę osób grających w Lotto... I ...- Podtrzymujemy wolę, aby odbywały się one z udziałem publiczności. Ma to dla nas znaczenie głównie uwiarygodniające - podkreśla...Piotr Gawron rzecznik ts-a...<<

P.w.dzenia
mł.dzieży
http://www.wykop.pl/ramka/718811/lotto-to-wielka-sciema-i-oszustwo/, to jest ciekawe :
>>Totalizator Sportowy chce odmłodzić strukturę osób grających w Lotto... I ...- Podtrzymujemy wolę, aby odbywały się one z udziałem publiczności. Ma to dla nas znaczenie głównie uwiarygodniające - podkreśla...Piotr Gawron rzecznik ts-a...<<

P.w.dzenia
mł.dzieży

robak ale ty drażliwy dzisiaj jesteś
Lestek.Ty byłeś ostatnio na pogrzebie.Może to takie
odreagowanie.
odreagowanie.

Coś Ty miła ma
nie chodziło mi o jaja i rozum
chodziło mi o sukcesy i fart
serio
to będzie taki sam niewypał jak JOKER
Hitem bedzie tylko początek a potem sprzedaż zacznie "dołować"
W Polsce grają prawie wyłącznie emeryci i "dzieciaki", a te grupy społeczne nie należą do najbogatszych.
W USA grają i to bardzo grubo "rekiny finansiery", a w samym Las Vegas zyski kasyn łącznie są większe niż ma T.S z LOTTO
Z czym do "gości" czyli do ludzi?
Zjednej strony ustawa antyhazardowa, a z drugiej jakieś nakręcanie "żyłki hazardowej" porzez obietnicę100 milionów EURO!
Najpierw niech wypłacą 100 milionów złotych w MM, gdzie zdobycie takich pieniędzy jest teoretycznie (na podstawie r-ku prawdopodobieństwa) o wiele łatwiejsze niż w nowej grze!
Dlaczego nie pisze się całej prawdy i ciągle liczy się na naiwność ludzi!
Kto chce znać częściowo prawdę niech wejdzie na mavelle.wrocław.pl i przeczyta kilka artykołów, oraz zobaczy prawdziwy obraz MM jakie pieniądze można wygrać, a w zasadzie przegrać grając długi czas systemami i nie tylko.
Njapierw trzeba przeczytać a potem sie zastanowić nad grą:
"Bo skoro innym się nie udało to dlaczego ma sie udać mnie?"
Nie wierzcie w żadne cudowne systemy, bo takich niema i prawdopodobnie nigdy nie będzie!
Hitem bedzie tylko początek a potem sprzedaż zacznie "dołować"
W Polsce grają prawie wyłącznie emeryci i "dzieciaki", a te grupy społeczne nie należą do najbogatszych.
W USA grają i to bardzo grubo "rekiny finansiery", a w samym Las Vegas zyski kasyn łącznie są większe niż ma T.S z LOTTO
Z czym do "gości" czyli do ludzi?
Zjednej strony ustawa antyhazardowa, a z drugiej jakieś nakręcanie "żyłki hazardowej" porzez obietnicę100 milionów EURO!
Najpierw niech wypłacą 100 milionów złotych w MM, gdzie zdobycie takich pieniędzy jest teoretycznie (na podstawie r-ku prawdopodobieństwa) o wiele łatwiejsze niż w nowej grze!
Dlaczego nie pisze się całej prawdy i ciągle liczy się na naiwność ludzi!
Kto chce znać częściowo prawdę niech wejdzie na mavelle.wrocław.pl i przeczyta kilka artykołów, oraz zobaczy prawdziwy obraz MM jakie pieniądze można wygrać, a w zasadzie przegrać grając długi czas systemami i nie tylko.
Njapierw trzeba przeczytać a potem sie zastanowić nad grą:
"Bo skoro innym się nie udało to dlaczego ma sie udać mnie?"
Nie wierzcie w żadne cudowne systemy, bo takich niema i prawdopodobnie nigdy nie będzie!
Dragon pan Dudziński zapomniał dodać ile będzie kosztował zakład,już widzę ludzi jak grają za około 10zł za zakład,ci ludzie są oderwani od rzeczywistości,bo zarabiają po kilkanaście tysięcy
Dragon oczywiście,że MM to najgorsza gra dla gracza,z ustawy powoli zaczynają się na szczęście wycofywać,ja tam wolę grać u buków w loterie przynajmniej wygrane są dobre i zakłady za 1zł,ale każdy robi jak uważa,niektórzy przecież z tego forum wygrywają w MM
robaczku ty mój
i miłego .
i miłego .Zgadzam się z tobą w 100%,że będzie to niewypał tak jak Joker,ja dodam jeszcze do tego kaskade
15hubi >>> wygrywają powiadasz w MM - ale czy są to jakieś poważne sumy? Czasem tylko usłyszy się o "mitycznym" szczęśliwcu,którego dla jego dobra chronione są dane osobowe - daj spokój.Mi osobiście szkoda tych którzy tracą niebotyczne sumy na totalizator marząc o wielkiej wygranej i spełnieniu swych marzeń.Sumy które podawane są jako główne wygrane działają mobilizująco na wyobraźnię i to do tego stopnia,że większości przesłania logiczne myślenie typu prawdopodobieństwo wygranej oprawa losowań itp.itd.
Czy ktoś sprawdzał serwis neurolotto.com? Warto płacić za dostęp do pełnych danych?
ale korn poźniej chce z niej zrezygnować bo mało ludzi ją odwiedza
Nie opłaca mi się jej trzymać. Do połowy lipca bedzie tak jak jest opłacona.
Może masz rację Madzia,ja nie rozumiem właśnie tego,że ludzie grają w TS.Ktoś kto dobrze typuje dałby rade w tamtych loteriach,a wygrane średnio 10x większe.
Madzia a co tam wasze władze w Wałbrzychu wyprawiają,znowu jakaś afera?
korn748>>
Jeśli dasz radę finansowo - nie likwiduj...
Może poszukaj tańszych serwerów ?
Jeśli dasz radę finansowo - nie likwiduj...
Może poszukaj tańszych serwerów ?