Wpisy 281 457 – 281 556
28 kwietnia 2011 00:00 → 28 kwietnia 2011 01:35, 100 wpisów
sam9 w takim razie jutro sprawdzimy jak zachowa się liczba 33. Ja przewiduję, że liczba 33 pójdzie na dwu i pól dniowy odpoczynek.
Nie ma się czym wiele chwalić. Raczej nie gram, bo ktoś musi o Was dbać w tym czasie co bym musiał wypełniać kupony i latać do kolektur 

Wędrowca Netowy,mam pytanko:czy liczba:33 morze być z liczbą 37
mówię o liczbach z dat urodzin
mówię o liczbach z dat urodzin
Pasko już nie przesadzaj. Wypełnienie kuponu to raptem kilka minut. Serwis działa sam sobie.
Sam9.
33 lubi się "przyjaźnić" z liczbą 36 i 39.
33 lubi się "przyjaźnić" z liczbą 36 i 39.
Lestek: mi to zajmuje znacznie więcej bo najbliższa kolektura to ponad 5 km. Mam dużo pracy i każda minuta przekłada się na złotówki, a w tym samym czasie kolektura raczej mi tyle nie wypłaci
Ale jak wygram tyle, żeby było się czym pochwalić, to na pewno się pochwalę 
Ale jak wygram tyle, żeby było się czym pochwalić, to na pewno się pochwalę 
Ponadto gdybym zaczął się chwalić, że wygrywam, to telefon nie dałby mi spokoju i skrzynka e-mail by mi się zapchała 

Sam9.
37.
03, 07, 10, 30, 37, 40, 73, 74, 80.
37.
03, 07, 10, 30, 37, 40, 73, 74, 80.
Pasko wiem o czym mówisz
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...
Ja mam do kolektury 200 metrów ale gram poza miastem bo każda wiadomość o większej wygranej rozchodzi się zbyt szybko...A co do czasu. Faktycznie, gra dla mnie jest tylko czystą przyjemnością. Gram bo gram. Jeśli wygram to przez jakiś czas nie będę musiał pracować ale faktycznie z Lotto wygrać nie można wyżyć 

jocia,jestem z pod takiego znaku zodiaku,że jest szczery i oddany,nie kłamię
Chociaż i tak często mimo wszystko gram w mieście. I tak jest gorąc ob już dwa razy w tym roku w pobliżu padły dwie główne nagrody w mini. Ale kto by się tam przyznał...
ok lestek..ja tez biegam czasem do innej kolektury.. jak mam nosaliczbowego... profilaktycznie

Jocia.
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Skorpionem???
a liczba 33 jest liczbą mocy i nie należy jej sumowac ! mocna dziewczyna = Skarb
jocia ostatnio jednak z lenistwa gram w kolekturze, która znajduje się drzwi w drzwi z sklepem szczęśliwca, który w 1998 zgarnął 6/6 w Dużego
Liczę że to przyniesie mi farta hehe
Liczę że to przyniesie mi farta hehenie skorpionem była moja mama..osoba ze wszech miar łagodna,dobra, wyrozumiala.. itd.
Sam9.
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Niech te liczby, które podałem Tobie przyniosą Ci szczęście. Pozdrawiam.. .
Posiedzę, jeszcze trochę, bo w Pierwszym Programie Polskiego Radia nadają starsze piosenki. Teraz śpiewa Karin Stanek.
jocia,teliczby w kółeczkach,które umieściłaś w profilu to czwórki trafione totolotka z banderolą
sam .. tak,ale jest też 5 , nadałam wtedy na losowania.. te same liczby i dlatego miałam dwa egzemplarze ( jeden wrocil do totalizatora z 5/6
jocia,jak masz jeszcze te liczby,które skreśliłaś a nie trafiłaś podaj je wszystkie
Jocia.
Ja wyobrażam Ciebie, jako śliczną dziewczynę, która ma niebieskie oczy, długie włosy, charakter anioła i wiele, wiele innych zalet.
Ja wyobrażam Ciebie, jako śliczną dziewczynę, która ma niebieskie oczy, długie włosy, charakter anioła i wiele, wiele innych zalet.
sam cieszę się.. nie wiem. nie lubię jak ktos sie gniewa na mnie.. jak tak took 

dzieki wędrowco..ale oczy mam piwne , wlosy długie -kieyś miałam,charakter- nie mnie oceniac..ale tak wszyscy mowili..a co do urdy.. to zostao tylko.." i" byliśmy piękni i młodzi (stąd "i"

jocia,dziewczyno,Ty nie możesz mieć partnera życiowego nerwusa,bo wtedy Twoje życie z nim,będzie piekłem
druga 5.z dnia 11.05.94 .. 9,10,13,18,23,43 i tutaj zamiast 13 skreśliłam 12 ..
jocia,masz dwa zestawy Lotto na jutro:wstaw datę w liczby,które padły
a trzeciej 5/6 nie mam zanotowanej.. liczb nie pamietam tak jak i daty..ale wytypowalam 10 liczb,które rozpisałam w systemie skróconym..zamiast skreslic 10 na jednym zakładzie ! Serce biło coraz mocniej w trakcie losowania.. bo była cala szóstka w tych 10... nie spotkały się
Jocia.
Do Twojego charakteru pasuje Waga lub Panna.
Do Twojego charakteru pasuje Waga lub Panna.
Sam9 .
Dobrej nocy życzę. Ja siedzę do godz. 3. Fajne piosenki nadają w 1.
Dobrej nocy życzę. Ja siedzę do godz. 3. Fajne piosenki nadają w 1.
11 osób śledzi czat.. .
17.
Siedemnastka lubi takie liczby, ale one pojawia się niebawem.
17>> 01, 07, 08, 10, 17, 34, 40, 71.
Siedemnastka lubi takie liczby, ale one pojawia się niebawem.
17>> 01, 07, 08, 10, 17, 34, 40, 71.
Zapomniałem dopisać- te liczby są dla Joci.

bujac to my..ale nie nas !

miło było