Wpisy 2 805 929 – 2 806 028
30 stycznia 2017 12:03 → 30 stycznia 2017 13:47, 100 wpisów
szkoda że na 14 trzeba do pracy nie chce się
na 14 widziałbym 5,12,43,69,26,55
A ja widzę
1.4.7.8.10.21.28.34.48.52.71.77
nie wiem jakie dwie odstawić
Kto jest zalogowany,kto śledzi chat-ake śledzie to na święta dają=Panie Greg
witaj greg odnosnie keno ja tez gram miałam kilka razy 5/5 ale ostatnio wchodzątylko4/5,wczoraj wysłałam jedenkupon z 5 skresleniami na 4 los i o dziwo weszły 3x4/5,a 5nie
Wujo wczoraj upolował 2 ryby-były smaczne-ale dużo ości miały-Pani Gosia-ja tebia lublju?-fonetyka i muzyka
apropo ryb jadł ktoś kiszone śledzie przysmak szwedów i majora suchodoła
czy kocha Pani przeklęte przez los-czy zna Pani niewybaczlne sytuacje które kiedyś zepsułam-Pani Gosia?
kiszony śledź
Owiany złą sławą, śmierdzący ohydnie i niebezpieczny do tego stopnia, że nie wolno się z nim pojawić na pokładzie samolotu
Owiany złą sławą, śmierdzący ohydnie i niebezpieczny do tego stopnia, że nie wolno się z nim pojawić na pokładzie samolotu
https://youtu.be/SC3N-4o5DHg qregtestujom ten /przysmak/ polacy myślalem że padne jeden rzekł smakuje jak padlina.
Kiszenie ryb to cała procedura, a w dodatku to jednak nie tylko szwedzki ewenement. Swojego kiszonego pstrąga mają Norwegowie (rak
to ci szwedzi to jakieś świnie i knury żreć takie coś?
a znacie kononowicza dali mu testować był pewniaczek że zje jak otwear puche jak mu to zaczęło kisiec syczeć i smrodzic to uciekł w pizdu.
w Japonii je się sfermentowaną makrelę (kusaya), a w Korei - płaszczki (hongeohoe).
dusia
...no to nie dziwota jak taki /frykas /na stoleswedish menu baltic serr gut
nie ma to jak POLSKI schaboszczak z kapustką zasmażaną,szwed niech zazdrości
o dziwo w hokeja są dobrzy na takich smrodliwych śledziach i mają siłe.
rot z reguły nie wnikam w zycie prywatne kogos jezeli słysze o jakies sytuacji która mogła by byc nie do wybaczenia to odbieram tonapewno inaczej ,bo nie dotyczy tomnie aczkolwiek nie popieram złych zachowan ale tez niwiem jakbym sie zachowała gdyby tyczło sie to mojej osoby
mam .....naście lat-Pani Gosia za bardzo zawile,nie chwytam Pani Myśli
...a były kandydat na prezydenta polski konon kononowicz jak spóbował tych śledzi to klął na czym świat ....bo to ludzie im przesyłają różne produkty do testowania
trzeba troche przezyc zeby zeby stwierdzic bo to zobowiazuje do odpowiedzialnosci
wszystko trzba przezyc ale w swoim czasie wtedy mozemy prawidłowqo odcztac
odpowiedzialny jest każdy z Nas za swoje życie,a reszta to mrzonki sez pokrycia w rzeczywistrości
wszyscy pracujemy albo dla siebie albo dla innych-która praca ma większą wartość?
ja nic nie obstawiam Panie Greg ,za daleko do Was do Poland,obstawiam każdego dnia Mój rozwój Umysłowy-ON czyni cuda
Torsan
cud=to zjawisko tzw przypadkowe przypadkowe w każdej dziedzinie życia i pod każdym względem-nie myślę o wygranej bo wszystko mam
Root ma żonę
Panie greg jak pomyślę o liczbach to Panu podam,mam wszystko,nawet życie tylko nie wiem jak długie Bóg o tym wie
Root
Nie chyba