Wpisy 2 805 482 – 2 805 581
29 stycznia 2017 20:44 → 29 stycznia 2017 21:37, 100 wpisów
to tata,on nie mógl tego kontynuować i mi wszczepił,Debian łudi-napisa
Ja w sumie regularnie nie gram. Ale jak już kumulacja sięga 7-8 mln to jakieś tam kupony daje
Szofer-wszystko oprócz cystern i Trolejbusów
sorki Pasko,i tata chce żeby patrzeć na kompa inaczej,to nie tylko gry i chat,fora,ale coś więcej bardziej twórcze co rozwija umysł
widzisz amigo ,w czwartek 10mln,wczoraj 2,więc nie ma zasady czy kumulacja
Pasko-jesteś pozytywny i przystojny facet,Twoja twarz i jej rysy świadcza o Twojej inteligencji
root: jakby to było takie proste, to można by napisać algorytm, że wrzucasz fotkę i od razu wiesz czy ktoś jest inteligentny
root,po połodniu i wczesniej pisalas inaczej,jak zaczelas na czacie to jak dzieciak,, a teraz calkiem inaczej,
Pasko
znowu przy logowaniu muszę wpisywać
nicki hasło
tego przed tygodniem nie było
wciąż tak samo otwieram mp
znowu przy logowaniu muszę wpisywać
nicki hasło
tego przed tygodniem nie było
wciąż tak samo otwieram mp
emeryt: no to chyba normalne. A jak wchodzisz na stronę banku to też jesteś od razu zalogowany?
Zastanawiam się nad kursem na Bankowozy,ale niewiem cz warto jakaś wkładka jest,niewiem ile kurs kosztuje ponoć trwa 3 dni mozna by dorobić w ochronie.
Pasko to Twoje IP-88.198.26.249-algorytm jest złożony,jeden jest prosty tak jak 1 jądro linuxa inny skomplikowany jak obecne
root: co to za IP? http://whois.domaintools.com/88.198.26.249
s19.linuxpl.com, znam chłopaków, są z Rzeszowa, ale nie współpracuję
s19.linuxpl.com, znam chłopaków, są z Rzeszowa, ale nie współpracuję
z rooot terminala-ping www.multipasko.pl zwrot 88.198.26.249-może adres providera tej witryny?
II Liceum Ogólnokształcące
im. Króla Jana III Sobieskiego w Krakowie
im. Króla Jana III Sobieskiego w Krakowie
przecież Twoja strona jest u jakiegoś providera,adres zewnętrzny providera jest inny jak Twój wewnątrz,coś na zasadzie enterneta
No i koniec pracy szybki sen i na 6 jutro zaluje zdeka ze się zgodzilem nie te lata na taki maraton
Kasa kasa człowiek ledwo zyje Przedemna 6 dni pracy a moze 7 of nastepnego pn noce
Ts cos szerokim łukiem omija 20 tki daja gora 2-3 liczby lub wogule
Macie od Gandalfa: https://www.youtube.com/watch?v=chLZQtCold8 zwłaszcza moment od 7:58
Pasko,sorki nie obraż sie ale jesteś OK,jeśli mnie czyli kw67, i roota zablokujesz to ja kupuję starter w plusie i łącze sie z innym IP,bo zależy od sieci lub przez linux tails-ukrywanie IP-wolne połączenie-MÓJ MODEM TO FON DO LAPTOPA=PASKO I INNI POZDRAWIAM BYŁO FAJNIE ,TWÓRCZO I POZYTYWNIE=DUŻYCH WYGRANYCH