Wpisy 2 805 101 – 2 805 200
29 stycznia 2017 16:41 → 29 stycznia 2017 18:21, 100 wpisów
099-to dla Pana Panie Makler-spolubiłam pana,taka idealizacja Pana Maklera-równy Gość
wilk jest zawsze łasy,jeśli ma dietę to chowa upolowano zdobycz w swoje miejsca znane tylko sobie
a mol
ja też słucham takiego zespołu-jego dewiza to SĄ RZECZY ZNANE I NIE ZNANE A MIĘDZY NIMI SĄ DRZWI-kto je umie otworzyć i zgadnąć nazwę?-Panie makler dzięki dla Pana i dusza moja
kwiaty zwiędną a prezent zostanie-może Pana Zdjęcie na czasie-to ładny prezent?
moje to pełne optymizmu na każdym kroku,albo jeszcze dzisiaj albo jutro coś Panu napiszę w księdze gości-teraz aparaty cyfrowe,te z kliszą to muzeum
Dobrze że możecie sobie grać w różne gry,ja jako nie letnia i nie w polsce to nie mogę,jutro foto dam w profilu dzisiaj nie jestem w stanie tego zrobić=foto aktualne czy takie wstecz zrobione?
mam na jakiejś karcie pamięci którą muszę znaleść swoje fota od 3 roku do tamtego,kart jest dużo i dużo szukania
jutro znajde swoje zdjęcie z tatą i moim psem ukochanym wigorem ja tam miałam3 lata a wiguś ok 3 miesięcy
gra i buczy a to najwazniejsze oby tak wieczorem i jutro o 14 cos wpadlo
razem spaliśmy z wigorem na jednym łóżku,jak miał ok 7 miesięcy i ważył ponad 50 kilogramów to nikt mi nie mógł zrobić krzywdy,nawet mama i babcia się go bały,tylko tata i ja mogłam zrobić wszystko nawet jedzenie mu z gęby wyciągać-był jak Brat,ale tata go oddał w dobre ręce ja wyjechaliśmy, tata płakał,ja płakałam
Sie nie spodziewałem po zdrapkach kasy a tu proszę raz na ruski tzw biore i sie pare zl przytulilo w multi tez parę groszy wpadlo
No to koniec pauzy zachcialo mi sie za euro dzis tyrac to trzeba isc eh jak ja jutro na 1zmiane wstane
Gdzie wszyscy jesteście?-Jeden z Wielkich tego świata powiedzial-Jeśli wewnętrznie jestes ubogi to nawet jak wygrasz 11 milionów będzie ci mało,zawsze będzie ci mało bo jesteś biedny na duszy,umyśle i ciele,a twojejest bardzo ubogie
rot dobrze napisane
gryks masz farta
mój zestaw 1;5;13;19;27;36;38;48;55;56;61;68;71;72;74
witam wszystkich
EP
11,3,25,4,26,12,10,33,8,22,1,19,24,5,7,14,13,9
EP
11,3,25,4,26,12,10,33,8,22,1,19,24,5,7,14,13,9
Niskopochylony
mam z tego między innymi
1;19;27;36;38;48;56;71
Oczywiście na różnych kuponach
mam z tego między innymi
1;19;27;36;38;48;56;71
Oczywiście na różnych kuponach
top 5 MM 31,36,38,48,67
rot ty w kanadzie mieszkasz
ani jedno ani drugie pani root
czysty przypadek
nawet panem nie jestem
czysty przypadek
nawet panem nie jestem
panie Makler był koniec a teraz jest początek -na okręgu między początkiem a koncem to mała różnica,nawet wszechświat ma formę kuli która się rozszeża=nie odpowiem bo wujek zabronił bo będę zlokalizowana-podobna jak w polsce-a Cullera to miasto gdzie leży?
multik ,mini puszczone przytuliloby sie pare papierkow
greg
ip to nie problem zmienić-uczę się pilnie informatyki więc tylko Pasko może mnie namierzyć ale z błędem
ajpi to jak czip w glowie wszedzie cie dopadna jak beda chcieli
Cullera
gmina w Hiszpanii,
w prowincji Walencja,
w Walencji, o powierzchni 53,82 km
gmina w Hiszpanii,
w prowincji Walencja,
w Walencji, o powierzchni 53,82 km
Root nawet nie koniecznie
A co ty tak się boisz pewno wujek wygrał 60000000 w lotto i czmychneliście z Polski
A co ty tak się boisz pewno wujek wygrał 60000000 w lotto i czmychneliście z Polski
pijak każdy przed komornikiem się ukrywa-ŁADNIE SIĘ BRAŁO A SPŁACAĆ CIĘŻKO BYŁO
na okręgu między początkiem a koncem to mała różnica,nawet wszechświat ma formę kuli która się rozszeża
odp: rownik
odp: rownik
w morzu pelno tam rekinow brr
greg masz racje
LOKUM 40 M3 TO KOSZ OK 600EURO ,NIE MA REKINÓW,jest tanie wino i owoce morza
Root o tym też się nie pisze 2 805 175
Takie sprawy pozostają w rodzinie
Takie sprawy pozostają w rodzinie
Wpis 149. 8 liczb.
2-3/8.
2-3/8.
jestem szczera ,otwarta i nic mi nie grozi Panie Greg-najwyżej wujek dupę umoczy,ale jak powtarza to więzienia w espanii są gorsze jak u ruskich-niech sam się boi o swoją dupę-PIJAK
witam
widzę nowe osoby się ojawiły
macie jakieś typy na wieczór w multi ?
jest takie powiedzenie:
jak kras to miliony
jak j. to księżniczki
jak kras to miliony
jak j. to księżniczki
MW29121986-Twoja data urodzenia?,typy spod ciemnej gwiazdy,dużo ich tu jest
root tak . pierwsze litery to inicjały. tak mi wtedy przyszło na myśl się nazwać
Panie Makler jestem młoda ale wiem co miałeś na myśli j...ebać to księżniczki