Wpisy 280 501 – 280 600
27 kwietnia 2011 12:55 → 27 kwietnia 2011 13:27, 100 wpisów
paskuda...pytał ktoś ciebie o zdanie?Wydaje mi się,że nie więc się nie w***alaj między wódkę a zakąskę.
Lila wiadomo jak obie
w czasie przeszłym oczywiscie
. To musimy byc nie dobre 
w czasie przeszłym oczywiscie
. To musimy byc nie dobre 
paskuda.....jak ci mało facetów to chodż do mnie to poczujesz co to prawdziwy mężczyzna bo ten twój chyba nie zna się na rzeczy.
Cześć lilka
ja tylko na chwilkę ,zapoznałam się z wczorajszymi wpisami, zbyt późno mnie poinformował(?) lilka zostawię informacje, on tobie to przekaże. lilka pozdrawiam
do jutra wieczorem mnie nie ma
ja tylko na chwilkę ,zapoznałam się z wczorajszymi wpisami, zbyt późno mnie poinformował(?) lilka zostawię informacje, on tobie to przekaże. lilka pozdrawiam
do jutra wieczorem mnie nie ma
aniga.....ja już się uspokoiłam,początki były trudne ale jest już wszystko

hefajstos to sie do mnie nie oddzywaj ja tu pierwsza byłam nie Ty!
U mnie w sumie tesh na poczatku tak jak mowilam klientow bilam ale jush sie uspokoilam 

paskuda..no chodź do dziadzi,dziadzia na konika wsadzi i tak cie wygrzmoci,że gały z orbit ci wyskoczą.
aniga,,,,,ja nie biłam nikogo chociaż czasami miałam wieeeelką ochotę.

lila mam już liczby . Zaraz się zwijam. Bede dopiero nie wiem kiedy .
kombo a co ty taki drażliwy się robisz jak do pani lili piszę? Jesteś jej wirtualnym przyjacielem czy może klonikiem .
Witaj mag.. W końcu tu nikt nie wie czy to Ty czy Twój klon.?
Może dasz w jakiś sposób znać czy to Ty.Podaj co kiedyś pijała ekipa w wirtualnej kawiarence!?

Może dasz w jakiś sposób znać czy to Ty.Podaj co kiedyś pijała ekipa w wirtualnej kawiarence!?

no Lila nie lubisz mnie do tego czasu...w życiu realnym na pewno byś się tak mnie nie czepiała
nigdy sie pierwsza nie czepiam ale jestem pamiętliwa jesli ktoś mi zajdzie za skóre to sie odgryzę!
hefajstos.....mam nadzieję,że to nic poważnego.3maj się i do wieczorka w takim razie.
posłuchaj andromedo: ty się mnie przestań czepiać jesteś chora masz urojenia.. to niech dotrze do ciebie. Tu nie leczą!!! Poradnie są gdzie indziej!! Żegnam bez odbioru, RAZ NA ZAWSZE!!!
andro , recę sobie poodgryzaj zebys nie pisala tu wiecej, tak bedzie najlepiej
hefajstos przecież to cos nie stalo nawet kolo prawdziwej kobiety,o czym ty piszesz,bracie?
Sam sie Lecz mag... TO facet z pieskiem!!! WY go znaciie Ja juz Wiem skąd sie tak czepiasz głupku DW
przeciez mag.. ma schizofrenie porównajcie niki wczoraj to samo pisała to ten sam nik mag.. i to samo wczoraj było to ta sama osoba nie ufajcie bo to on i ONA ale za tym wszystkim stoi DW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
280530. giorgio 2011-04-27 (13:03)
NASTĘPNY CWANIAK!!!!!!jeszcze słowo giorgio i zmiotę cie razem z twoimi klonami.... jesteś gnidą!!!
NASTĘPNY CWANIAK!!!!!!jeszcze słowo giorgio i zmiotę cie razem z twoimi klonami.... jesteś gnidą!!!
Andro jest takie coś ja netykieta i za nazwanie kogoś głupkiem możesz mieć problemy .
przeciez gigorio to ponoć jej przyjaciel--Ludzie mag.. TO FACET ja juz wiem kto!
lilka
kończę bo sama widzisz co się tu wyrabia!! podam to na gg naszemu znajomemu..
kończę bo sama widzisz co się tu wyrabia!! podam to na gg naszemu znajomemu..Zwijam się. Będę na poczekalni to zajrzę na czacik
Ludzie jak chcecie się bawić w klony i chowanego to idzcie na TLEN . Polatajcie po pokojach i niech was Szatniarka dopadnie to wtedy zobaczycie co to jest prawdziwy cyrk na kółkach. 

Ludzie jak chcecie się bawić w klony i chowanego to idzcie na TLEN . Polatajcie po pokojach i niech was Szatniarka dopadnie to wtedy zobaczycie co to jest prawdziwy cyrk na kółkach. 

mag czyli Małgorzata Kurowicka-Brama i DAriusz WItkowski sie znają i oni ten zamęt robią!!!!!!!z WARSZAWY
mm:3,31,37,45,52,53,65,71
9,29,45,56,66
P.O.W.D.Z.E.N.I.A..

Lila..
..dużych
na dlugi weekend
..dużych
na dlugi weekendWitam.Myślałem,że poczytam o wygranych,albo o jak skubnąć Ts,ale widzę tu polskie piekiełko.Szklanka wody dla co niektórych ,życie jest za krótkie,żeby się tak szarpać.Pozdrawiam
łyso Ci teraz mag..??długo będziesz dręczyć moją rodzine??Małogrzata i Darek
Dariusz z Warszawy
Mag z Warszawy--sypnełaś sie wczoraj mag..takie same kłamstwa wygadywał jeden Pan w białej Koszulii--ja już wszystko wiem mag!!! wszystko i składam doniesienie na Policje!
Mag z Warszawy--sypnełaś sie wczoraj mag..takie same kłamstwa wygadywał jeden Pan w białej Koszulii--ja już wszystko wiem mag!!! wszystko i składam doniesienie na Policje!
mam w rodzinie i policjanta i prawnika i prokuratra pytałam jakie na to są paragrafy DW i Mag ostrzegam pujde i zgłoszę to jesli sie to na czacie nie skończy!!!!!!!
Pasko powinien zrobić coś takiego,że nik może być tylko 1.Np: na profilu widzę die mag,jedna z kropkami druga bez,powinien być tylko 1 nik i żadnych innych podobnych.
wesołego do tego nie mieszać bo to JEDYNY PORZĄDNY CZŁOWIEK NA TYM CZACIE!!!!!!!!!!!!!!!
masakra
szczęściara
"O" w powodzenia zgubiłaś, o rety, rety, i co to będzie ?

a poważnie - powodzenia
dla wielu
a poza tym
masakra
jak to leciało - Jaki kraj taki czat ?
Idę - kumple wyciągają robala

szczęściara
"O" w powodzenia zgubiłaś, o rety, rety, i co to będzie ?

a poważnie - powodzenia
dla wielu
a poza tym
masakra

jak to leciało - Jaki kraj taki czat ?
Idę - kumple wyciągają robala

LILA A JAK SIOSTRA TEZ CHCE BYC NA MULTIPASKO TO CO ZABRONIE JEJ?
nio oczywisicie sobie cosik zostawie ale tesh sie podziele
bo to takze wasze liczby 

bo to takze wasze liczby 

anika...ta 11 potwierdza mi się gdziekolwiek bym nie popatrzyła,49 też 76 może się powtórzyć.
andromeda....nie,ale powinna mieć inny nik niż andromeda bo ten nik jest już twój.
Z MOJEJ NEOSTRADY SĄ 3 OSOBY TU-BEZ KITU I KAZDA TO MA SWOJE ZDANIE
Janusz Paśkiewicz
admin@multipasko.pl
w tej chwili dzwoniłam do Pana proszę o interwencje, tak być nie powinno, co się tu wyrabia!!!!
admin@multipasko.pl
w tej chwili dzwoniłam do Pana proszę o interwencje, tak być nie powinno, co się tu wyrabia!!!!

wzajemnie miłego dnia

na przyszłość.