Wpisy 280 401 – 280 500
27 kwietnia 2011 11:57 → 27 kwietnia 2011 12:55, 100 wpisów
Lila
miłego dnia.
miłego dnia.mala557...różnie bywa z tymi wygranymi,jakieś złociszki wpadają,ale co to jest.

lila nigdy jush nie wroce do tego swinstwa i czekam ash moi znajomi zrozumieja jak to szkodzi i tesh rzuca
. I ze wkoncu fajki umra smiercia naturalna 
. I ze wkoncu fajki umra smiercia naturalna 
aniga...a jaki tytuł miała ta książka o rzucaniu palenia bo nie zapamiętałam? Będę musiała ją kupić swojemu tacie,bo też pali jak smok wawelski.
Nie palcie dziewczyny za jedną paczkę papierosów można wysłać 4 zakłady multi multi i zdrowie zostaje
mala557...jak dobrze by człowiek policzył straty to nawet wygrana 2000 nie pokryła by kosztów,prawdopodobnie.
cos tam bylo o latwym rzuceniu palenia
. A jush sobie przypominam
. "Łatwy sposób na rzucenie palenia" Allen Carr czy jakos tak 
. A jush sobie przypominam
. "Łatwy sposób na rzucenie palenia" Allen Carr czy jakos tak 
mala nio oczywiscie ze tak 
wkoncu skopiemy im zadki 

Lila nie ma za co

wkoncu skopiemy im zadki 

Lila nie ma za co

andromeda u mnie totalna klapa, wczoraj wydałam 20zł a wygrałam 2 zł, ale dziś nie poddam się tak łatwo

A ja dzisiaj nie gram , tylko zatypowalem i jak znam życie to napewno coś wpadnie bo nie zagrałem
Andromeda.Mnie tylko boli Twoja ortografia.
emerytko 46 nie każdy musi być "alfą i omegą"
Jakby tak było to świat byłby ponury i nudny
Jakby tak było to świat byłby ponury i nudny
emerytka46 sama robisz błędy może mam dysortografa?albo po prostu szybko pisze i nie zwracam na to uwagi bo robię kilka rzeczy na raz np pracuje
Ale ja mam tylko średnie wykształcenie a nie wyższe jak Ty.
Wyższe już do czegoś zobowiązuje.
Wyższe już do czegoś zobowiązuje.
mam 1,5 godziny zeby wymyslec jakas porzadna strategie. A nie kłucic sie o to jak kto pisze 

aniqa pierwszy pomysł na liczby najlepszy, więc nie ma co się zastanawiać

Nio ale ja nawet pierwszego pomyslu nie mam cos tam sie gapie w te mapy i nie jestem pewna zadnej liczby 

aniga....zdążysz, tak jak pisze mala557 nie ma co się za długo zastanawiać nad liczbami lub cyferkami bo wtedy zazwyczaj wybiera się te złe.

emerytka46 nie obchodzą mnie Twoje kompleksy-ktoś kto ma dysorta to nie ważne jakie ma wykształcenie a ja Ci pisze ze pisze szybko i nie zwracam tu na to uwagi--z kompleksami to nie do mnie!
a jak masz maturę emerytko to tak samo powinnaś znać ortografię bo na studiach ortografii sie nie uczy tylko w szkole średniej wieć taką gafę popełniłaś ze masakra!
Kobietki tu nieważne są literki i błędy, tylko cyferki i odpowiednia strategia

ja to wiem mala557 ino se w kasze dmuchać nie dam

mala557 Lubie Cię

mala557 Lubie Cię

emerytka 46...daj spokój ,szkoda pisania.Znowu się za chwilkę zrobi na stronce nie za wesoło tak jak wczoraj,niestety.
o tak mała za Naszą wirtualną znajomość 

Niech Ts sypie nam co dzień 

Niech Ts sypie nam co dzień 

andromeda....i tutaj właśnie bym się z tobą nie zgodziła,ale szczerze to nie chcę z tobą mieć nic wspólnego.
Lila.Masz rację.
aniga...wczoraj podałam na czacie dwie liczby i obie wskoczyły,68 i 76 a zapomniałam dodać jeszcze 72 bo losowanie się już zaczęło.
To sie ciesze ze mam wirtualne znajomosci bo ogolnie jestem bardzo nie dobra 
aniga....no to mamy dużo wspólnego bo ja do grzecznych też raczej nie należę.