Wpisy 28 001 – 28 100
11 września 2008 15:57 → 12 września 2008 12:42, 100 wpisów
Do wpisu 27999:
Ja nie znam życiorysu P. redaktora Ciszewskiego, ani jego przeszłości(w tym także w dziedzinie hazardu).
Zdarzenie, które opisałem dotyczyło li tylko sytuacji na wyścigach konnych i odnosiło się do gry na zakłady totalizatora końskiego.
Zresztą co się tyczy meritum sprawy to kto bardziej się zna na opłacalności gier jak nie doświadczony hazardzista,którym jak wynika z twojej wypowiedzi P. Ciszewski jednak był, a że te słowa padły pod koniec jego życia, także być może odnosiły się do całości zagadnienia jakim jest hazard.
Jeśli chodzi o wypowiedź kogucika 19, to nie zamierzam upolityczniać tego forum, ani nikogo nawracać, bo od tego są księża,psycholodzy i inne instytucje e tym kraju, ale cieszę się niezmiernie, że stać cię na udzielanie pożyczek bukom, jak również się cieszę, że należysz do tego elitarnego 0,01% ludzi wygranych, zadowolonych z gry i w ogóle szczęśliwych.
Zapomniał bym o depeszu, który potwierdza to co napisałem wcześniej, i myślę, że inni chociaż nie zabierają głosu są podobnego zdania.
Nie chciałbym być przyczyną antagonizmów miedzy wami, ale staram się w miarę taktownie przybliżyć niektóre aspekty wynikające z gier hazardowych zarówno liczbowych jak i polegających na trafnym typowaniu wyników wydarzeń sportowych ( i nie tylko).
Jeśli uważacie,że to zbędne usunę się i nie będę wam przeszkadzał, ale uważam, że opinia człowieka z zewnątrz może się komuś przydać.
Motto: "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" Pozdrawiam.
Ja nie znam życiorysu P. redaktora Ciszewskiego, ani jego przeszłości(w tym także w dziedzinie hazardu).
Zdarzenie, które opisałem dotyczyło li tylko sytuacji na wyścigach konnych i odnosiło się do gry na zakłady totalizatora końskiego.
Zresztą co się tyczy meritum sprawy to kto bardziej się zna na opłacalności gier jak nie doświadczony hazardzista,którym jak wynika z twojej wypowiedzi P. Ciszewski jednak był, a że te słowa padły pod koniec jego życia, także być może odnosiły się do całości zagadnienia jakim jest hazard.
Jeśli chodzi o wypowiedź kogucika 19, to nie zamierzam upolityczniać tego forum, ani nikogo nawracać, bo od tego są księża,psycholodzy i inne instytucje e tym kraju, ale cieszę się niezmiernie, że stać cię na udzielanie pożyczek bukom, jak również się cieszę, że należysz do tego elitarnego 0,01% ludzi wygranych, zadowolonych z gry i w ogóle szczęśliwych.
Zapomniał bym o depeszu, który potwierdza to co napisałem wcześniej, i myślę, że inni chociaż nie zabierają głosu są podobnego zdania.
Nie chciałbym być przyczyną antagonizmów miedzy wami, ale staram się w miarę taktownie przybliżyć niektóre aspekty wynikające z gier hazardowych zarówno liczbowych jak i polegających na trafnym typowaniu wyników wydarzeń sportowych ( i nie tylko).
Jeśli uważacie,że to zbędne usunę się i nie będę wam przeszkadzał, ale uważam, że opinia człowieka z zewnątrz może się komuś przydać.
Motto: "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" Pozdrawiam.
Obserwatorek jestes potrzebny moim skromnym zdaniem bo moze chlodno spogladasz na nasze poczynania , cnoty nie mam ale konstruktywnej krytyki sie nie boje bo nie jestem alfa i omega i czasem z krytyki umie wyciagnac wnioski ,masz racje jak najdalej od polityki i kosciola na tym forum trzeba sie czymac,kazdy popelnia bledy ,sa ludzie ambitni ktorych krytyka boli sa i tacy ktorym wszystko jedno,jak napisane byle meritum zagadnienia zostalo zrozumiane.Uwazam ze na tym kulkowym czaciku nie nalezy sie zbytnio pisownia przejmowac bo to nie ma dla grajacego zadnego znaczenia ale juz pomylic 17 z 71 moze skutkowac okropnymi skutkami.Wiec mylmy sie w gramatyce ale nie w liczbach bo tu akurat liczby sa wazne.to tyle ode mnie do obserwatorka,ktorego pomimo wszystko lubie i czytam(wypowiadam sie tylko za siebie).Pozdrawiam i zycze 48 dzisiaj, i zeby tam w lotto nikomu sie cyferki dzis nie pomylily.
Zamierzam zrobić skok, ale nie na TS ale na pierwszą dziesiątkę w typowaniach. Trzymam kciuki za wszystkich, niech wygra lepszy.
Do kogucika.Twoja wypowiedz to 100 % prawdy,przydała by się ona temu Belfrowi,za dychę,który uważa,że pozjadal wszystkie rozumy.Twoja wypowiedz KOGUCIKU Może mu ten tępy umysł rozjasni,Oj chora, ambicja.Jakie egzaminy Dupku zawaliłes,Zwracam się do niedoszłego Nauczyciela muzyki.Pozdrawiam Cię Koguciku,trafiłes w sedno.
Mam pytanie do kogucika (sorki jeśli o tym napisałeś to przegapiłem). Obstawiasz liczbę 48? Ale od jakiego czasu? To pech? Czy to świadome działanie z tą liczba, chodzi mi o to, że jej nie było już tak dawno.
Wychodzi na to,że można było wygrać grubą kasę. Pisałem wcześniej o tej metodzie z liczbami utworzonymi z numeru losowania. W DL
4581 30.08.2008 01,04,11,18,45,46
Możliwe liczby:
1,4,5,8,11,14,15,18,41,44,45,48
Trafnych 5/12
4581 30.08.2008 01,04,11,18,45,46
Możliwe liczby:
1,4,5,8,11,14,15,18,41,44,45,48
Trafnych 5/12
Liczbe 48 posylam od 3.09 i zaczolem od 3 progu czyli od 21 zeta bo bylem przekonany ze wyjdzie wczesniej.Dzis poslalem za 636 zeta niestety.Do tej pory o tym nie pisalem na czacie ale na forum mozna znalesc bo tam podaje szczegoly .Pozdrawiam
ten wpis dedykuję niektórym czatownikom, którzy nie dorośli do merytorycznej dyskusji na tematy tu poruszane.
Niestety jak się wejdzie między wrony trzeba "krakać jak i one".
Dlatego powiem bezpośrednio najpierw ucz się ogłady i dobrego wychowania, poznaj pisownię i język ojczysty, miej coś mądrego do powiedzenia, a potem dopiero przelej to na papier (czat).
Mam nadzieję,że dotarło do kogo trzeba....
Niestety jak się wejdzie między wrony trzeba "krakać jak i one".
Dlatego powiem bezpośrednio najpierw ucz się ogłady i dobrego wychowania, poznaj pisownię i język ojczysty, miej coś mądrego do powiedzenia, a potem dopiero przelej to na papier (czat).
Mam nadzieję,że dotarło do kogo trzeba....
kogucik 19 tys oszalal progresja hmm. mozesz szybko zyskac lub szybko stracic jak w ruletce.Zycze zeby wpadla 48 bo jutro niewiem czy zaszalejesz 1272zl moze jak wygrasz dzis to niebedziesz juz gral. Zreszta ja tez lubie ryzyko ale z wiekszym kursem
DEPESZ nie oszalalem zanosilem juz do klektor ponad 7000 zeta zeby odzyskac kapital i zarobic tylko 10 zeta wiec jeszcze daleko mozna powalczyc .Pozdrawiam
DEPESZ przeraziles mnie ta kwota ale pragne cie uspokoic nastepny prog to dopiero 974 , 1492 2286 i moze juz wyjdzie .Pozdrawiam
ee ty chyba posmiewisko z siebie robisz dla 10zl hehhe jaki sens .Psujesz forumowiczom reputacje to juz wszystko wiem jacy z was biznesmeni heh
Dla mnie Koguciku masz nipoukładane w głowie zanosić tyle kasy aby zarobić 10 zeta wpłać na moje konto a więcej zarobię :))
Spokojnie panowie, liczba 48 ma dopiero przerwę 21 losowań, więc co to jest przy takich rekordzistach jak 55, która nie występowała przez 52 losowania, czy chociażby 80, która miała przerwę 40 losowań.
Swoją drogą czy ktoś potrafi wyliczyć na ile trzeba być zabezpieczonym finansowo by wygrać w grze progresją na w/w liczby?
Swoją drogą czy ktoś potrafi wyliczyć na ile trzeba być zabezpieczonym finansowo by wygrać w grze progresją na w/w liczby?
edi8n tak też myslałem że jesteś kolejnym nierobem na garnuszku ludzi pracy,może i masz doktorat ale co z tego takich darmozjadów w polsce jak nas.....ł niczego nie wnosicie a jedyne co potraficie to klepać bzdury i brać zato kasę.Dlatego w tym kraju jest tak przesrane bo 2 fachowców musi na 5 takich jak ty darmozjadów zapieprzać.Właśnie tacy jak ty zniszczyli ten kraj , porobili doktoraciki niczego w życiu nie wynalezli i bujają się na "papierku" okradając uczciwych ludzi.W normalnym kraju to fachowiec zarabia 2 razy więcej od urzędasa w naszym chorym kraju jest odwrotnie.
Wiedzialem ze tak sie to skonczy wy macie lepsze wyniki to wam gratuluje a ja pozostane przy swoich dzieki temu ze wygrywam kupilem samochod (rocznik2001),manitor i telewizor 42 calowy i wole to miec z wygranych i mozecie mnie nazywac szalencem moze troche racji macie ale pokazcie mi lepsza metode zeby nic nie robic a zarobic mercedes a w co ty zainwestujesz zeby wygrac dziennie 50 zeta albo i wiecej. Nie badzie tacy do przodu bo jakos nikt nie publikuje danych w co gra i za ile ale tu macie duzo do powiedzenia mnie to wystarcza a co z ta kasa robic troche rozrywki mi sie nalezy chyba ,zapomnialem dodac ze 2 miesiace spedzilem na mazurach za friko jak nie wierzycie to cofnijcie sie do wpisow kiedy to obsawialem zakres za 3000 i wpadl i to nie raz tak bywalo ale tamten okres minol mialem jak juz pisalem wiecej szczescia niz rozumu wiec gram teraz za drobnice ,i to jest tak napisac prawde zwyzywaja od niepelno sprawnych na rozumie .Wole byc umyslowo chory i dalej sobie kase wygrywac nikt tylko na to nie spojzy tak ze takie sytuacje jak 48 nie zdarzaja sie czesto ale grajac progresja musze byc na nie przygotowany ja juz nie gram o 10 zeta tylko o ponad 1000 zeta kapitalu.Ale was serdecznie pozdrawiam i jak jestescie lepsi to wam gratuluje moze kiedys dojde do tego co wy wygrywacie na razie 50-100 zeta dziennie calkowicie mi wystarcza.
W dniu dzisiejszym liczba "48" jest tak w typowaniach przeciążona, że obawiam się ,że i dzisiaj nie padnie.
Gdy się czegoś bardzo pragnie, to niestety to nie wychodzi......
Gdy się czegoś bardzo pragnie, to niestety to nie wychodzi......
Z całym szacunkiem, ale albo ma Pan koguciku, krótką pamięć, albo się panu notatki pogubiły, bo zjawisko dużych przerw w występowaniu liczb jest dosyć częste.
W tym roku od liczby "48" lepsze były:
liczba przerwa
12 28
02 27
44 24
77 23
27 22
35 22
61 22
74 22
a w historii losowań:
55 52
80 40
08 38
51 37
54 37
59 36
78 36
25 35
42 34
50 34
58 34
................. i wiele wiele innych o których już nie napiszę Pozdrawiam.
W tym roku od liczby "48" lepsze były:
liczba przerwa
12 28
02 27
44 24
77 23
27 22
35 22
61 22
74 22
a w historii losowań:
55 52
80 40
08 38
51 37
54 37
59 36
78 36
25 35
42 34
50 34
58 34
................. i wiele wiele innych o których już nie napiszę Pozdrawiam.
notti-debilu:ja nie jestem "urzędasem" a pracownikiem naukowym a to jest tak przeogromna różnica jak między mną a Tobą i wybacz gnojku ale nie będę Cię już zaszczycał więcej odpisywaniem na Twe kolejne bzdety sfrustrowanego głąba ktoremu się uczyć nie chciało...
Riko troche optymizmu ja wiem ze sa przerwy i co z tego i jest czas zeby zmienic liczbe zeby zagrac inaczej sa rozne metody na razie kwota jest smieszna a wy juz panikujecie gra progresja nie jest latwa nie jeden juz polegl ale spokojnie jeszcze nie czas na zmiane decyzji.Grami sie interesuje na tyle dlugo ze pamietam a notatki sie nie pogubily tylko je wyrzucam bo zmienily sie metody losowania maszyny i inne czynniki majace wplyw na losowanie .Owszem stara statystyka jest potrzebna ale ja zyje ostatnim kwartalem wiec nie wracajcie do bitwy pod grunwaldem bo tam walczono mieczami a teraz sa inne techniki walki.Ale ciesze sie ze wywolalem dyskusje bo nudno troche bylo.Pragne tylko dodac ze mam kontrole nad gra i w odpowiednim czasie podejme odpowiednie dzialania .Pozdrawiam
tak jest koguciku, ja jestem pełny optymizmu, tym bardziej, że mnie to nic nie kosztuje, ale niektórym się wydawało, że cię wypunktowali i przegrałeś przez "nokaut", a ty jak piszesz ciągle jesteś wielki, ciekawe, kto ma rację? Pozdrawiam.
Masz strone WWW?
SZUKASZ DOBREJ REKLAMY?
Wejdź:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=436253820
SZUKASZ DOBREJ REKLAMY?
Wejdź:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=436253820
gratulacje za 48 ;)
Gratulacje kogucik w końcu się doczekałeś na 48. :) A 24 w Dużym już 3 raz z rzędu.
Kurdę mam "4" w dużego !!!!
4,6,18,32 !!!! Ciekawe czy będzie płatna powyżej 200 zł ?
4,6,18,32 !!!! Ciekawe czy będzie płatna powyżej 200 zł ?
Depesz jakie nerwy czy ty nie przesadzasz chyba ze ty sie denerwowales,to przepraszam a zysk wielki bo na 48 10 zeta ale weszedl zakres numerka i 7 innych liczb ktore obstawilem za drobnice np.80 za 6 zeta a wygralem na czysto zysku 10 zeta wiec raz gora raz oni ale nigdy nie przegralem Wszystkim dziekuje za wsparcie ale to najlepszy przyklad gry na progresje nie raz musi sie duzo poswiecic ale do nerwow bylo daleko no i NP gora jeszcze tego nie liczylem ale bedzie czystego zysku wiecej niz 100 zeta.reszta na forum tylko za chwile.Podam tylko ze za 48 wyplaca 1831,68 a ja wsadzilem 1820 czyli 11,68 zeta do skarpety.POzdrawiam i zycze wam samych wysokich wygranych.Pozdrawiam obserwatorka
Kogucik gratulacje. Jestes Wielki! Mnie tez weszło 48, a szanownemu Depeszowi zycze wygranej 20000000 w duzym skoro nie rozumie 10 zl zysku przy wkładzie 7000. Mercedes jesli po jednym dniu lezenia na koncie 7000 zarobisz 10 zl, to pokaz mi ten bank! Rico nie ma przeciazonych w typowaniach liczb, niektorzy maja co innego przeciazone moze restart? Mimo "przeciazenia" 48 weszlo. Jak widzisz Kogucik nie ma nokautu, a nadal jest wielki pochwal sie Ty swoimi osiagnieciami KONKRETY, bo pisanie bzdur zeby tylko pisac to mozna w wordzie :) Depesz ile zysku ile nerów a co Ty fiskus jestes? Opłaca sie grac i koniec, bo jak nie grasz coz odpowiedz sobie sam mozesz tylko patrzec na szczescie innych. Musialam to w koncu napisac, bo czytam te bzdury co po niektorych i az mnie ze smiechu brzuch boli. Pozdrawiam konkretnych graczy! Duzych wygranych!
EDI8 z ciebie taki naukowiec jak z mojej fujary teleskop hawla, całe zycie cwaniaku będziesz siedział na państwowej posadce i ŻEROWAŁ na skrawku papieru który oczywiście ktoś ci pomógł napisać.Co ty w życiu osiągniesz? zrobiłeś ten papierek poto aby dalej w życiu być pasożytem i żerować jak wsza na psie.Wy pseudo doktoranci jesteście nikim, jest kilku co coś osiągną w życiu a ty będziesz piepszył głodne kawałki przez reszstę życia i udawał "inteligencika".Gdybyś był coś wart to pracował byś dla poważnej firmy ,ale jesteś "zerem" z papierkiem doktorka udającym naukowca.Przykleiłeś się do uczelni bo wiesz doskonale że tam będą ci płacili za kłapanioe mordą bo nie masz nic tak naprawdę do zaoferowania w swojej dziedzinie.Dlamnie i przeciętnego polaka jesteś pasożytem któremu prędzej czy pózniej urwie się darmowe korytko.
Ja też myśle ze będzie kumulacja. TS chce zarobić kase bo po podwyżce za zakłądy moga mieć małe straty. :D
witam gratulacje za wytrwałość dla kogucika i wszystkim szczęściarzom . kogucik wspomniałeś o bitwie pod grunwaldem a zapomniałeś dodać jeszcze walki z wiatrakami...bo teraz mamy walkę nie z prawdopodobieństwem lecz z komputerami i jak oszukać kom. lotto.
Jeśli będzie kumulacja to będę rekordzistą i wygram ponad 20 milionów.Pozdrawiam
Trzeba było KOGUCIK wziąć moje dwie pierwsze to byś wygrał więcej...pozdro
kumulacji nie bedzie!
Do MALGORZATY trzeba miec niepokolei w glowie zeby ryzykowac 7000zl za 10zl co to za wpisy i takie plytkie myslenie.to lepiej pojsc do pracy i zarobic 10zl za godz to pewniejsze
Człowiek gra i h.. z tego dziś tylko 5 trójek w dużego Małgorzato 7000 tys szkoda w lotto ja inwestując takie pieniadze w inny interes mam powiedzmy po 3 tygodniach 3 tys zysku ;)
dalej niezglaszaja sie chetni ktorzy wychodza 1000zl na miesiac z lotka jedynie kogucik cos walczy
ale jaja nigdy nic w zyciu nie wugrałem, na domiar tego pasierbica skreśliła {ma 13 lat} i trafiłem 5 w dużego to się nazywa fart.Pozdrawiam wszystkich i potwierdzam że wygrana to niewiadoma.
..ta jasne, wszyscy tylko 4 i 5 trafiają, dajcie linka do zdjęcia tego kuponu :P
Mymlok napisałem bo naprawdę pierwszy raz w zyciu jakieś pieniądze trafiłem.Nie jest to jakaś pokazna suma ale zaskoczony jestem bo przytrafiło mi się to 1 raz .Pozdrawiam wszystkich a w szczególności kogucika19.
MARIO OLSZTYN nie fantazjuj pracujesz w stomilu przy oponkach i tak szastasz kasa ze chej to chyba ty masz 6000 inwestujac 2x w miesiacu 7000 ja bym z ciebie zrobil ministra finansow.Kazdemu wolno marzyc bylem kolo olsztyna jakos nie dales znac z taka kasa mogles mercem zajechac to bysmy pobalowali za takie zyski ale ciebie nie bylo bo urlopik sie skonczyl i czas do pracy wracac.Pomarzyc kazdy moze .Pozdrawiam
MARIO jak tak to ja przeleje na twoje konto 20.000 zeta i co miesiac ty zarobisz dla mnie 1500 zeta reszta dla ciebie to chyba zloty interes dla ciebie.
Mymlok może mówią ale prawda jest taka że dopiero dotarło domnie to że tak nędzne grosze są za 5 a za 6 miliony.Zyczę ci potężnej wygranej.Pozdrawiam.
DEPESZ kogucik ma juz ponad 800 zeta zysku wiec do 1000 spoko dobije ale podam na koniec miesiaca ile dokladnie zeby zaspokoic twoja ciekawosc.Pozdrawiam
Są 3 szóstki w DL.
Wygrane:
I stopień 3 4073603.60
II stopień 289 3855.50
III stopień 15163 125.00
IV stopień 257618 16.00
Wygrane:
I stopień 3 4073603.60
II stopień 289 3855.50
III stopień 15163 125.00
IV stopień 257618 16.00
Kogucuku szanowny zadna tajemnica raz w miesiacu jade do niemiec przywoże 3-4 autka inwestujac w każde ok 7 tys mam na czysto po sprzedaniu 3-4 tys zysku i nie oracuje przy oponkach szanowny koleszko a jak byłes w olsztynie to ja nie jestem jasnowidzem pozatym koleszo caly czeriec i lipec byłem w Kanadzie A w sierniu w niemczech pasko śledziłęm z neta Kanadyjskiego i niemieckiego Pozdrawiam ! I moge ci jak chcesz sprowadzić autko na zamówienie ;)
Dostaliśmy się do palmtopa Tuxhorna. Mają spotkanie po drugiej stronie budynku.
hehe, chciałem byćpierwszy z wynikami, ale to tak jest jak sie ogląda filma z "ivoną"
jak gralem grubo to nawet 6000 na zakresach wygrywalem i to pare razy ale byly i wpadki bo odrabialem 3 x 7000 zeta ale odrobilem co do grosza nigdy nie dodaje do kapitalu wygranych pieniedzy one leza osobno a kapital musi sie sam odrobic.
..giti, skoro 3800 to dla ciebie grosze to ja nic nie gadam, wciskasz kity i tyle :P
hehe 3 szostki to ładnie
A prucz merca przyjacielu mam jesszcze audika i sportowe renault 200 konne którym startuje w rajdach a lotto to moja pasjia i zabawa nie ważne ile przeram ;)A ty na ty niestety reprezentujesz tu najniszy poziom i jesteś bajkopisarzem czatu ja nie pisze od dawna ale jak czytam czasem takie bzdety to musze napisac pozdrawiam !
ci co najbardziej sie burzą najwiecej przegrywaja i tyle hehe
co do dzisiejszej "6" to odnosze dziwne wrażenie że taka już padła kiedyś :P
Mario mam juz 2 autka wiec juz nie potrzebuje tydzien przed wyjazdem kupilem fajne autko objechalem cale mazury i niestety musialem wrocic a ten co pyta z kad jestem otoz z pieknego krolewskiego miasta KRAKOW.Widzisz jak gralem grubo to 7000 zarobilem w ciagu miesiaca ale to byl fuks i wielkie szczecie,pozostane przy swoich ok 2000 miesiecznie i spokojnie spie nie wluczac sie po swiecie za zlomem ,nie liczysz zmeczenia rozlaki jazdy tyle km wiesz ja wole mniej ale na lezaco bo zawsze szukalem tego co robote wynalazl i nadal szukam.Pozdrawiam.
Mymlok grosze w porównaniu z 6-ką a nie że ogólnie.To tyle i wiecej nie gram bo to nie ja wygrałem tylko 13-latka.Pozdrawiam.
MARIO wystepowales pod roznymi nikami i mnie ponizales kolego wiec jezdzij sobie nawet walcem to nie moj problem tylko nie pisz pod moim adresem bzdur i tyle nie chce mi sie klucic z nikim ale robiles podstawowe bledy i wiecznie takie same wiec do rozpoznania byles latwy,na czacie sprawiales wrazenie przyjaznego po to by za chwile mnie dokopac jestes dwulicowy wiec nie zaslugujesz na to aby cie szanowac i nie przechwalaj sie tak bo to nie jest ladnie startuj w zawodach ja sie soportem nie interesuje wiec mnie to nie obchodzi ale postaraj sie juz na muj temat nie pisac bardzo cie prosze a to ze cie nie bylo to tylko na dobre wyszlo czatowi i mnie nie mial kto dolozyc taki fetniak jestes.
MARIO i wiecej konkretow bo na razie to ty piszesz bajeczki.Zarzucasz bajkopisarstwo to udowodnij.Narka
Edi8 gdzie jesteś podporo polskiej nauki filozoficznej, czyżby pasożyt doktorek obraził się na prawdę.Prawda niestety najbardziej boli.
Wiecie co,takie ryzyko w granicach kilku tysięcy złotych to jest nie głupia rzecz dla kolektora,aby tylko się wróciło,można nawet wygrać te 10 zł,ale zarobi na tym 400
Chciałbym mieć takich klientów jak najwięcej,dobrych strategów i o wypłaty nie problem,aby tylko wygrywali i jak najczęściej,życzę szczęścia wszystkim...
Mam nadzieję że jakiś z tych TSN jutro wejdzie 5,30,36 , bo już krew zalewa
OPA masz racje jak tylko powiedzialem ze sie przeniose do innej kolektory jak torowisko naprawia to nawet czarna kobra nie byla zadowolona i mowila zebym sie nie przenosil a ona jakies breloczki zalatwi wiec chyba od utargu cos maja .Szkoda ze nie masz kolektory w Krakowie bo bym do ciebie przychodzil.Wtedy ja bym mial te swoje 10 zeta a ty reszte wiec obje bysmy byli szczesliwi.Pozdrawiam
Podobno jest szansa, że wejdziemy do strefy euro już w roku 2011. W praktyce oznacza to, że za 2 lata Lotto wprowadzi cenę za pojedynczy zakład DL, EX, itd. w wysokości 1 EURO.
Witam.Po wczorajszym szczesliwym dniu i burzliwej dyskusji na czacie,czas przejsc do szarej rzeczywistosci,pragne tym co za mnie trzymali kciuki podziekowac a tym innym zycze samych sukcesow w grach.Dzis zagramy uparciuszka 1 oraz 33, 3, 11, 18, 22, 23, 43, 57, 60, 74 no i oczywiscie multi P/NP oraz obstawimy plusa N/NP.to tyle na dzis .Pozdrawiam i zycze sukcesow.
Dodalem jeszcze liczbe 41 do tego kompletu.Szczegoly na forum.Pozdrawiam
Do wpisu Nr 28036 malagorzka widze ze jestes osoba grajaca i wyksztalcona oraz intyligentna,zawarlas w swojej wypowiedzi bardzo sluszne spostrzezenia,ktorych nie bede rozwijal ciesze sie ze tobie tez wyszlo.Serdecznie pozdrawiam i zycze wysokich wygranych.
OPA:poruszyłeś z Twojego (i innych kolektorów)niezmiernie ważną kwestię podniesienia wielkości obrotów punktu skutkującą wzrostem Waszych zarobków.Tu kłaniają się tzw."systemy 100%-owe",czyli gra progresywna aż do skutku.
W przypadku gracza zyskiem jest tylko osiągnięcie założonego przy rozpoczęciu progresji zysku - natomiast w przypadku kolektora dochodzi jeszcze procent od obrotu z nadanych kuponów czyli de facto można obrać wtedy koncepcję gry zerodochodowej a jedynie na zwrot włożonej kasy, aby tylko zrobić ten duży obrót...Pzdr.
W przypadku gracza zyskiem jest tylko osiągnięcie założonego przy rozpoczęciu progresji zysku - natomiast w przypadku kolektora dochodzi jeszcze procent od obrotu z nadanych kuponów czyli de facto można obrać wtedy koncepcję gry zerodochodowej a jedynie na zwrot włożonej kasy, aby tylko zrobić ten duży obrót...Pzdr.
Witam po przerwie podam dzis swoje typy:
3, 5, 14, 25, 32, 40, 51, 63, 74, 77
1, 3, 14, 16, 23, 27, 32, 44, 60, 76
3, 5, 14, 25, 32, 40, 51, 63, 74, 77
1, 3, 14, 16, 23, 27, 32, 44, 60, 76
Tak EDI tylko to nie jest takie proste,bo każdy robiłby podobnie.PIsałeś ostatnio o jednym takim.
A po drugie,niektórzy nie muszą tego robić,bo i tak mają nie mało przy wypłacie,ja mam nie za wiele,niestety...pozdro
U mnie wyszły takie,może i nie głupie,na najbliższe losowania:
40,42,50,54,72
27,31,51,61,73,77 i
12,22,26
Wydaje mi się żeby zrobić coś takiego:
40,42,50,27,31,51
40,42,50,61,73,77
40,42,50,12,22,26
50,54,72,27,31,51
50,54,72,61,73,77
50,54,72,12,22,26
27,31,51,12,22,26
61,73,77,12,22,26
Tak do obserwacji,może sam wyślę,pomyślę...do wieczora dużo czasu.
40,42,50,54,72
27,31,51,61,73,77 i
12,22,26
Wydaje mi się żeby zrobić coś takiego:
40,42,50,27,31,51
40,42,50,61,73,77
40,42,50,12,22,26
50,54,72,27,31,51
50,54,72,61,73,77
50,54,72,12,22,26
27,31,51,12,22,26
61,73,77,12,22,26
Tak do obserwacji,może sam wyślę,pomyślę...do wieczora dużo czasu.
OPA gdzie szukac ogłoszen dotyczacych pracy w kolekturze? nigdy i nigdzie nie widziałem takich ogłoszen;/
MARIO OLSZTYN podaj swoje gg albo jakies namiary jestem zainteresowany sprowadzeniem autka
balqp3:na stronie Lotto jest info o kryteriach jakie trzeba spełniać chcąc ubiegać się o samodzielne prowadzenie kolektury.A kolektorzy to są osoby prowadzące samodzielną działalność gospodarczą i to oni sami ew.zatrudniają już pracowników...
P.s.:na stronach wielu naziemnych firm bukmacherskich znajdziesz info o poszukiwaniu albo pracowników albo lokali pod taką dzialalność.
P.s.:na stronach wielu naziemnych firm bukmacherskich znajdziesz info o poszukiwaniu albo pracowników albo lokali pod taką dzialalność.
nolti : kto Ci dał prawo do ubliżania i takiego zachowania na mini-chacie ! Jeśli się nie mylę to tu powinny znaleść się wpisy które pomogą we wspólnym wygrywaniu w lotto , dlaczego obrażasz Ediego8 ,podaj takie przykłady jak on podaje i naprowadza ludzi do różnych spostrzeżeń ! nic sobą nie reprezentujesz skoro tylko potrafisz wulgarnie ubliżac .Edi8 radze omijać twkie wpisy i nie czytać ich .Rzadko się wypowiadam ,ale takie wpisy nie powinny mieć miejsca , widocznie facet nie ma nic innego do powiedzenia. Moje spstrzenia sa takie że atakowani są zawsze ludzie którzy chcą sie z nami podzielić swoją wiedzą.