Wpisy 280 005 – 280 104
26 kwietnia 2011 21:30 → 26 kwietnia 2011 22:15, 100 wpisów
artur123 wczoraj zagrałem, wcześniej też ale bez sukcesów. Wczoraj 2x7/10, 2x6/10 i 2x5/10 wpadło.
wchodzisz i po lewo masz pobierz katalogi produktów FM , klikasz az do perfumy katalog nr 13
lila ja też... różnica jest gigantyczna. Oryginały dłużej trzymają i jednak inaczej pachną na skórze.
Żadna szanująca się firma perfumeryjna nie puściłaby swoich produktów w drugim obiegu...
a moze puszczaja zeby tez miec klientow Z dolnych nizin spolecznyc
pewnie jest ..sponsor koszykowki ,,Orlando Magic ,,
Lestek...oryginał ma to do siebie,że nawet jak się wykąpiesz to nadal skóra pachnie

hefajstos uwierz mi nie puściliby. Znam kilku gości z FM, którzy mają te swoje merce. Sami używają oryginałów 

http://www.theluckygene.com/LotteryResults.aspx?gid=EuroMillions ?????
Jak firma szyje ciuchy adidasa na zamowienie gdzies w Tajlandii i konczy sie okres umowy na szsycie, To oni potajemnie szyja dalej i co wtedy ? Nie sa to juz ciuchy orginalne? Tak samo jest pewnie z perfumami.
hefajstos perfumów nie miesza się w Tajlandii. To jest niezwykle delikatna sprawa. Zapach składa się z dziesiątków składników, które powstają w dedykowanej fabryce.
za jaguara zaplacilem 17 euro a pierwsza cena to 80 orginal to czy nie
Ostatecznie skusiłbym się na tzw. testery ale w życiu na perfumy firmy, która zaczynała od stragany na pasażu w Realu 

Powiem tak, za oryginał Mexxa płacę w perfumerii 60zł więc po co szukać oszczędności i kupować produkt podobny za 50?
A jak zaczynały te wielkie firmy perfumeryjne? Dla przykładu podam że Harley Dawidson powstał pierwszy w drewnianym garażu. A Irena Eris jak zaczynała? koleżankom na studiach jakieś maści robiła domowym sposobem.
hefajstos obydwie firmy wymyśliły coś swojego. FM opiera się na zapachach wymyślonych przez innych i naśladuje je.
Dla każdego coś każdy tworzy. Ruski chcieli skopiować concorda i im się rozwalił. Są oryginały i zawsze będą naśladowcy w każdej dziedzinie życia. Tak było i będzie.
lestek raczej nie oni wiedza ze import z chin jest tani a zyc trzeba
Ja mimo wszystko wolę oryginały. Obecnie kończy mi się Mexx a po nim będzie Azarro.
i prawo wyboru , jednego stać na oryginał a drugi kupi o 10 zł tańszą kopię bo może te 10 zl akurat przeznaczy na Multi Multi 

hefajstos, jest stare powiedzenie że biednego nie stać na oszczędzanie.
A inny znów powie że nie musi sie perfumować bo się czesto myje 

na mini mam ostanie losowanie , miesiać temu dalem na 10 losowan . 

3,9,10,23,37,39,45,62,68,70 6,7,28,31,52,56,57,64,65,80 oba z plusem.
Lilka nie miałem. Miałem kiedyś Azarro, teraz kupiłem Mexxa ale wracam do poprzedniego. Jednak był najlepszy. Każda się obejrzała....... ;D
ja miałem miliony zapachów już! ostatnio sprzedałem puste flakony xD Ponad 100 sie uzbierało

26,31,41,46,57,58,59,67,69,77 +
Sumptuastic - Napisz prosze chociaż krótki list
Ref: Napisz proszę chociaz krótki list,uuuuuh choc tak krotki jak noc uuuuhhh nie! nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Yoł. Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robił o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu była choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu była ...
Ref: Napisz proszę chociaż krótki list,uuuuh choć tak krotki jak noc uuuuhhh nie, nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Tony K
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twój Romeo bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś była pewna tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)
Ref: napisz proszę...
Pisze ten list .. bo tęsknie szalenie w tych paru słowach me ukojenie wśród nocnej ciszy słyszę twój szept którego snu znów utula mnie
Ref: napisz proszę(...)
napisz proszę chociaż kilka słow bede tesknic juz od dzis uuuh nie nie przyzekaj ze przyjedziesz znów prosze tylko o list!
Ref: Napisz proszę chociaz krótki list,uuuuuh choc tak krotki jak noc uuuuhhh nie! nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Yoł. Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robił o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu była choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu była ...
Ref: Napisz proszę chociaż krótki list,uuuuh choć tak krotki jak noc uuuuhhh nie, nie odmówisz chyba tego mi? uuuu i obiecasz mi to?
Tony K
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twój Romeo bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś była pewna tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)
Pisze ten list .. bo tęsknie szalenie w tych paru słowach me ukojenie wśród nocnej ciszy słyszę twój szept którego snu znów utula mnie
napisz proszę chociaż kilka słow bede tesknic juz od dzis uuuh nie nie przyzekaj ze przyjedziesz znów prosze tylko o list!

Jak pracowałem w Rossmannie to sie nawąchałem że mi starczy na lata. 

Lestek....Just Cavalli Him nie jest tanie,kosztuje trochę ponad 200 ale pachnie bombastycznie

umptuastic - Napisz prosze chociaż krótki list
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu była choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twója Julia bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś był pewny tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu była choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
Tyle nas dzieli, tyle nas łaczy, niech ta rozłąka wreszcie sie zakończy! (o tak) Pisze ten list to ja twója Julia bo me uczucie hmm nie przeminęło! Serce wciąż tęskni, wulkan miłości,(nie złości) wysyłam list pełen szczerości, byś był pewny tego co czuje,Tak bardzo Ciebie mi, Ciebie mi brakuje...
(yee yee heyeeheye)

i przestały działać antydepresanty i mamy to co mamy. Spamy jak u mamy 

Boss Bossowi nierówny! Od Bossa jedynie: Bottled (szary) i Energise
jest wiele pięknych kompozycji.
każdy producent ma także swoje wpadki.
klase jedynie trzyma Yves Saint Laurent, Gucci, Versace... reszta produkuje masówki
każdy producent ma także swoje wpadki.
klase jedynie trzyma Yves Saint Laurent, Gucci, Versace... reszta produkuje masówki
a zaraz pojawi sie wielki spamer - totuś lotuś i teatr jednego aktora 

Blądyneczku z niebieskimi oczkami
--Tak Ty który z ukrycia patrzasz na świat dla Ciebie tak tak tak
To dla Ciebie
Sumptuastic - - Napisz prosze chociaż krótki list
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu był choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
(yee yee heyeeheye)

--Tak Ty który z ukrycia patrzasz na świat dla Ciebie tak tak takTo dla Ciebie
Sumptuastic - - Napisz prosze chociaż krótki list
Chce Ci napisać co u mnie słychać, ze tak mi ciężko bez ciebie oddychać. samotne noce i dni takie szare(ta). Co bym nie robiła o Tobie myślę stale. Nie mogę spać, nie mogę jeść (tez)w krainie wspomnień zamykam sie (zamykasz sie)i wciąż Cię widzę jak byś tu był choć Ty tak daleko w sercu wciaz ta siła .. byłoby fajnie jakbyś tu był ...
(yee yee heyeeheye)

mm:4,5,13,17,22,31,55,71,77
4,10,77
POWODZENIA...

4,10,77
POWODZENIA...

Johnny Walker Blue Label - najlepsza whisky od tego producenta
ale jakość kosztuje ~ 600zł za butelkę
ale jakość kosztuje ~ 600zł za butelkę
jac11..Givenchy Blue Label...mój małżonek używa i powiem,że bardzo ładnie i zachęcająco pachną.

udało mi się wysłać mini poszłam z obstawą