Wpisy 279 905 – 280 004
26 kwietnia 2011 20:36 → 26 kwietnia 2011 21:29, 100 wpisów
witam
Szukam osób zainteresowanych współpraca z firmą FM Group, ewentualnie osób które chciałyby coś zamówić (dla nich rabat minimum 5%). proszę o informację na adres artur92@o2.pl
pozdrawiam
Szukam osób zainteresowanych współpraca z firmą FM Group, ewentualnie osób które chciałyby coś zamówić (dla nich rabat minimum 5%). proszę o informację na adres artur92@o2.pl
pozdrawiam

kasika

aga31....wybór należy do Ciebie.Jeżeli masz spoko szefa to może z nim szczerze porozmawiaj.
a dałam do starych kuponów jak byłam w kolekturze puszczałam też mm i dużego zastanawiałam się jakie mam wysłać kupony i tak je przewracałam że pomieszałam
aga31...popytaj ludzi jaki on jest,wybadaj grunt i wtedy podejmij decyzję.
Rozprowadzanie kosmetyków to dla osób które nic więcej nie potrafią. Dla ludzi bardziej ogarniętych jest budowanie struktury i z tego są już konkretne pieniądze.
Mnie lepiej na 14 idzie niż na 22. Myślę tak o 9,31 i 70-dziesiątkach i coś z końcówką 6
aga31....pewnie ma dzieci i zrozumie,ciąża to nie choroba.Nie taki diabeł straszny jak go malują.Tak jak piszę,wybadaj grunt i wtedy podejmij decyzję.Dzisiaj czytałam,że jedna babka nie powiedziała i ją właśnie dlatego zwolnił,jak by powiedziała nie byłoby problemu.Kurcze ciężka decyzja no.
lila bedzie te -09 ja mam jedną taką piatkę 2,5,9,10,11,i drógą 18,30,31,61,77, a ósemkę taką 2,10,14,18,30,31,61,77

Lila FM GROUP to dobra firma. Jak nie ma jej w Twojej okolicy to się ciesz i bierz się do roboty. Udzielę wszelkich informacji i pomocy jeśli trzeba.
Lila witaj to ja prawdziwa 

co to atak klonów za dużo JAJ się najedli

co to atak klonów za dużo JAJ się najedli

wolę grać w totka a z tym dorabianiem to pewnie jakieś szczeble itp itd
dowcip-W moim życiu jest wielu facetów jem Grześka ,pije Kubusia a na dodatek śpię z Jaśkiem
Dobry Wieczór

ja nie wiem dokłanie najwiecej padła 61 i 36 na miesiąc
lila jezeli chcesz to mogę Ci wszystko dokladnie naswietlić. Za darmo 

Lila obok FM jest jeszcze SAFIRA. W tej firmie akurat ja jestem.
hefajstos...widzę,że się znasz na tym,ale ja nie nadaję się do namawiania ludzi na kupno czegokolwiek.
Lila są katalogi- są klienci- proponujesz i mówisz wśród znajomych że działasz w takiej firmie i jak coś potrzebują to mogą u ciebie kupić. Zakładasz swoją grupę i działacie wspólnie.
Aga tobie już wskoczyło i to na 9 miesięcy. Extra sprawa. A jak zacznie się ruszać i kopać to normalnie ech.... Zobaczysz. 

hefajstos...a firma od zwerbowania nowego pracownika też ma płacone ?
hefajstos...jak dla mnie to za spokojna praca,ja lubię jak coś się dzieje

JAk dobrze działasz to w FM u nas kolega wyciąga ponad 1,5 tysiąca. A SAFIRE dopiero zaczynamy.
hefajstos...ale rozumiem,że kolega jeszcze oprócz tego pracuje normalnie?
hefajstos....to 1,5 tyś dodatkowo to już coś,ale mimo wszystko to nie dla mnie.
Amway juz dawno nie slyszalem zeby ktos w tym dzialal kolego Jac.
Jak wejdziesz to Ten na zdjeciu to moj kolega z pracy . On prowadzi tą stronę FM.
Witam wszystkich 
Lotto:
05,14,16,30,37,45 - chybił
06,14,22,34,37,44
Mini:
07,09,29,34,40- chybił

Lotto:
05,14,16,30,37,45 - chybił
06,14,22,34,37,44
Mini:
07,09,29,34,40- chybił