Wpisy 2 799 207 – 2 799 306
23 stycznia 2017 16:22 → 23 stycznia 2017 18:15, 100 wpisów
Tosiek po prostu nie trafia zawsze w nasze typowania...
ale trzeba troszku nad tym popracować a wyniki będą
ale trzeba troszku nad tym popracować a wyniki będą
ok jak się tak rozgadaliście
to Wam powiem ze moim pewniakiem ,długodystansowym jest
37 i jeszcze dodam 32
to Wam powiem ze moim pewniakiem ,długodystansowym jest
37 i jeszcze dodam 32
Tosiek to Tosiek,sen spędza z oczu więc 2 amareny i dobrze się śpi bez koszmarów,to tylko nie całe 8 zł,a sen zdrowy i ....moje pewniaki to 33 i 6
Krasnalek rano pił sam kawę,poszedł do pracy i jeszcze jej nie ma-czekam aż przyjdzie z i ,no chyba że padnę na pysk
Taki wiek już wszystko przeżyłem oprócz wielkiej wygranej w lotka mam na myśli ok 3 milionów,więc czekam i jestem wesoł
zostałem biedny sam,chyba polecę na chwilę na facebooka mam tam zajebisty profil do edycji
przepraszam bardzo Ciebie spóżniłem się dzisiaj został tylko wpis po Tobie
więc dzisiaj już nie-ja mam pewniaki że nic nie wejdzie-Witam Brjan
ja już nie myślę kreślę nie patrząc na nic
oj tak dla żartu może coś trafię
oj tak dla żartu może coś trafię
JESTEM DZIEWCZYNKA PANI KRASNALEK.CZERWONY KAPTUREK I WILK TEŻ TU JEST
TO NIE ŚMIESZNE OSTATNIO JAK BABCIA CZYTAŁA MI BAJKE TO BYŁ KRASNALEK,CZERWONY KAPTUREK ONI DOBRZY I ZLY WILK KTORY JE ZJADŁ
rootDziewczynki na tej stronie nie urzędują,dziewczyny tak,musisz mieć ukończone 18 lat
WUJEK SIĘ UPIŁ ZOSTAWIŁ LAPTOPA NA TEJ STRONIE ON CIĄGLE PIJE I KILKA DNI TEMU UTWORZYŁAM PROFIL I MOGĘ Z WAMI PISAC
CHYBA SIE BUDZI MUSZE WYLOGOWAC SIE,PEWNIE WALNIE SZKLANE JAKIEGOS ON TO NAZYWA SAM OGON ALE NIE WIEM CZYJ TO OGON
WITAM WSZYSTKICH
2 799 285. krasnalek 2017-01-23 (18:03) Białystok
postaw przed nim białe myszki w słoiku jak będzie narąbany
2 799 285. krasnalek 2017-01-23 (18:03) Białystok
postaw przed nim białe myszki w słoiku jak będzie narąbany
Witam wszystkich !!! Pragnę sie podzielić moja historia z TS. Przez ostatnie 36 losowań koszt 180 zł grałem ten sam kupon na liczby typu 5,10,15,20,25...do wczoraj wygrałem bagatela 12 zł 3 x 4/8. Dzis po pracy sprawdzam wyniki mm i co widzę oto sa 7/8. Zadaje wiec pytanie czy mam takiego pecha? Ależ nie...odpowiedz znacie sami pozdrawiam maszynę do multi multi i ten komputer napewno nie jest to amiga 600 dziekuje za uwage
JA POTEM PRZYJDE BO SIE OBUDZIL I SZUKA OGONA,ALE PECH PANIE MARTINI WUJEK BY WYPIL PANA DO DNA
Ja nie nazywam to pechem... Czy nie mamy przykładowo liczb na kuponie o 1 mniej lub wiecej otóż mamy :-))) nigdy w stronę grającego te liczby... Zreszta nie trzeba grać by to wiedzieć wystarczy zobaczyć ilośc wygranych typu 4/10 a 9/10 czy te dziesiątki tysiecy ma pecha, a No nie ale za co by Małysz na Dakar pojechał...
Z typowanych by było 30zł ,parka ,i dziesiątka,tak zero wyszło