Wpisy 279 751 – 279 850
26 kwietnia 2011 19:12 → 26 kwietnia 2011 19:53, 100 wpisów
andromeda ... ja nie wiem,że ty nie wiesz że Pani lila to bardzo wykształcona i kulturalna osoba jak bardzo to dowiesz się po przeczytaniu archiwum MP.
hanusia76..teraz się znowu zauroczona pojawiła.Kurcze ile jedna osoba może mieć ników,że się nie pomyli nie?Teatr.
mag.. Ty masz schizofrenie ludzie przeciez to nik prawdziwej mag..
..ha ha haPrzypomina mi to podprogramik MGR z tlenu. Mozna na kilku nickach siedzieć w jednym pokoju i udawać kilka osob naraz. Widze że tu ktos się też tak bawi.
andromeda....za dużo byś chciała wiedzieć.Ciekawość to pierwszy stopień do 

Lila nie wazne czy mnie lubisz czy nie to co gada mag.. to nie jest za normalne...
Hefajstos a jak ktoś ma jedną neo i 3 komopy? i 3 ludzi w domu jest na multi to nie znaczy ze to ta sama osoba
a wesoły nie ma klonów!!!!
a wesoły nie ma klonów!!!!
lila bez urazy ale twój iloraz inteligencji jest za niski abyś mogła domyśleć się kim jestem i czy w ogóle czyimś klonem . Ale mogę cię oświecić i na tej stronce byłam na długo przed twoim przybyciem tutaj.
Witam ponownie.
Ja powiem wam, jak odróżnić mag.. od FAŁSZYWEJ MAG..
Wystarczy zajrzeć do Księgi Gości. Tam, gdzie jest mój wpis, to jest prawdziwa mag.. .
Ja powiem wam, jak odróżnić mag.. od FAŁSZYWEJ MAG..
Wystarczy zajrzeć do Księgi Gości. Tam, gdzie jest mój wpis, to jest prawdziwa mag.. .
Stajnia Augiasza.
ja sie nie bawie ja mam 1 siostrę która jest tu na forum tez -piszemy z jednej sieci
Wędrowco Netowy ale ta mag co teraz pisze to jest ta sam co masz ją w księdze gości..no chyba ze jej mąż albo kochanek za nią pisze!
hanusia 76 .Nawzajem

lilu,przepraszam,że to tak długo trwało,masz wiadomość,pod żadnym pozorem nie przekazuj ,tego nikomu,ok
Dlaczego ciągle znajdzie się jakaś beznadziejna osoba,namiesza i zmienia to forum w jarmark.Przecież ta strona ma nam służyć by się cieszyć z wygranych.

sam9...właśnie,bo nic tu nie rozumie,normalnie na pasko atak klonów.
E -Nominem - 300 ex spiritusanctis http://www.youtube.com/watch?v=qF0NtmYOT3E
...niezła szopka..a to była przecież Wielkanoc..

ja jestem detektywem ja kazdą prawdę odkryje dla Was

Obiecuje Wam--andromedka-detektyw

Obiecuje Wam--andromedka-detektyw
Jak Ja bym miał kochankę,to bym co innego robił,a nie pisał jaieś po***ułki
ale ja już wiem z kim jest mag..!!! o nie Ty już raz człowieku mi na odcisk natępnołeś!!!!!!Panie w białej koszuli ja Ci dam te żalosne wpisy
lilu,myślę,że Jesteś rozsądną kobietą i nie będziesz szaleć
z kasą jak ja zrobiłem,gdy wygrywałem

z kasą jak ja zrobiłem,gdy wygrywałem

Nagroda porównóje dając wartość oceniając np ocena 1 żle to przykro np 6 dobrze to miło. Wiedza jest samopoczóciem nastrajanym wartością oceną.
Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA CELE CHARYTATYWNE PAPA Z GORY DZIEKI 

helo wszystkim

Witaj Lila

ja bym to nazwała polskim piekiełkiem