Wpisy 2 797 390 – 2 797 489
21 stycznia 2017 17:27 → 21 stycznia 2017 18:57, 100 wpisów
decydujący będzie dobry skok Kubackiego
Wałęsa gada ze jego syn popełnił samobójstwo onet pl
nasi po męczarniach wygrali z Tunezją
Ale Stoch walnął
Macie jakieś liczby na wieczór a nie machanie flagą
brawo Polacy 2 miejsce
spadam nara
na dziś duży bez plusa 9 razy
11,21,37,46,48,49
11,21,37,46,48,49
nie
siemankona dzis skromnie 10 lotto plus z maszyny ,jeden mini dla jaj i multi na 5 liczb
Sebo nie dla psa kielbasa
420
zbigniew co masz na dzis kabaretowo?
damian to mam
2 797 415
2 797 415
nigdy nie graj bez plusa bo jak w plusie cos ci wleci a nie daj boze 6 to bedziesz glowa w mor walił
dzieki sebo wlasnie bylem wyslac i po bro 1x5/5 wyslane typowane oraz 1x 10/10 na 2 losowaniw typowane a ty sebo
kabaretowo 25razy sebo
na ja zaczelem w te mini grac. 1 zaklad codziennie od tygodnia tak , jak na razie 2/5 mialem
nie lubie mini ale stwierdzilem ze ten jeden zaklad dziennie moge puscic , moze cos kiedys wleci
Damian zapisuj ten zakład 20 razy w stałych zestawach może szybciej ode mnie trafisz w stałych zestawach 20 razy 4/5 dziś nie gram w mini jutro 25 razy i zapisze je w stałych zestawach
Looooo polecioles
Na boku mam jeszcze 2×5/5
3×8/8
4×10/10
Mam nadzieję że coś wleci
Na boku mam jeszcze 2×5/5
3×8/8
4×10/10
Mam nadzieję że coś wleci
zbigniew to nie moj styl grania
Witam.
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie. Dzięki
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie. Dzięki
ale zapisz w stałych ten zakład może będziesz pierwszy tu kto tafił w stałych zestawach 25 razy 4/5
sory wształych zapisać można 20 razy
ja juz zawsze posylam 5/5 10/10 typowane mama nauczke w listopadzie weszło 5/5 typowane nie poslane oraz 7/10 bolało
Kamil Durczok stracił prawo jazdy
Witam.
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie podeślijcie link. Dzięki
Nie mogę tu znaleźć tej strony gdzie samemu wpisuje się ile liczb się typuje z ilu i oblicza prawdopodobieństwo.Pomóżcie podeślijcie link. Dzięki
sebo 10/10 zawsze daje na 2 losowania 5/5 nie zawsze na 2 losowania wiem ze jeszcze nie raz bedzie typownae nie wysłane za duzo to kosztuje dziennie 10zł by było
Się okaże ja wczoraj nic nie miałem o 14 wy***lem 30 zł a wieczorem 15 i h...j z tego
ja mam kabaretowo 10 lotto plus z maszyny
Za 180 minut kabaret cyrk
Damian wejdz na mój profil ile razy byłem aktywny na tej stronie
na bogato??to 0,7 finlandii tylko
witam ,nie grajcie w ch u jostwa tees bo i tak ch uja wygracie,to są złodzieje,wygarnĄ ci całą mamone z gardła
20k zbigniew
j ebać tees
nie gadaj Tesik to nasz wielki dobroczynca
kto jak nie on daje marzenia o milionach
ich metoda jest taka rzucą ci raz wygranom wciągną w gre ,a potem ogołocą i puszczom w skarpetkach to pewne jak 2+2
w jakich banankach?
w pracy
przeciez TS to samo szczescie
witam
Pasko jesteś ? mam pytanie dlaczego nie ma na mapkach wynikow keno od godz.15.30?
Pasko jesteś ? mam pytanie dlaczego nie ma na mapkach wynikow keno od godz.15.30?
Sebo a ja ci mówie że toi są ustawki totalizatora po 1 oboki po 2 wyłazi jak nie nadasz,jak nadajesz to ch, oboki po 3zwerbowac w gre dając wygranom to podbudza że można a potem wiecznie jak grasz chu j
chcesz to graj,najwyzej puszczą cię w ...skarpetach qurwy tees
masterszef