Wpisy 279 701 – 279 800
26 kwietnia 2011 18:53 → 26 kwietnia 2011 19:32, 100 wpisów
kasika...chłopiec w klatce,małpa w zoo,puste pole za stodołą,chłop zaprawia ale jazz.
mag..,przedstaw się, nie chowaj się za plecami godnych zufania
nie całuję osób fałszywych

nie całuję osób fałszywych

no chyba że tak lila,albo stała w kolejce za wzrostem bo rozumu tu nie widać
andromeda...większość z nas bywających tutaj ma studia,żaden to wyczyn.Studia normalna sprawa tak jak podstawówka.
no to co się czepiasz mnie z tymi kamieniami?a Ty jaką masz szkołe--bo na policjanta to biorą po podstawóce
Zapraszam do wpłacania pieniędzy dla mnie na Paypala na adres tojarafi@yahoo.com Dzięki z góry!! Papa! PS. DZIĘKI WAM BEDE MIEC WIECEJ PIENIĘDZY I 10% OD KAZDEJ WPLATY POWYŻEJ 10 ZŁ PRZEZNACZĘ NA CELE CHARYTATYWNE PAPA Z GORY DZIEKI 

andromeda....policjantkę jak już wysoką stopniem,w życiu byś nie zaszła tak daleko jak ja,a jeśli o moje studia chodzi to skończyłam studia medyczne.
Z tego Co mi wiadomo w dawnych czasach tak przyjmowali , ale to wątpliwa sprawa. Wymogi do policji:
SŁUŻBĘ W POLICJI MOŻE PEŁNIĆ:
* obywatel polski o nieposzlakowanej opinii
* nie karany i korzystający z pełni praw publicznych
* posiadający co najmniej średnie wykształcenie *
* posiadający zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować.
SŁUŻBĘ W POLICJI MOŻE PEŁNIĆ:
* obywatel polski o nieposzlakowanej opinii
* nie karany i korzystający z pełni praw publicznych
* posiadający co najmniej średnie wykształcenie *
* posiadający zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować.
Lila jaka ambicja nie wiesz co ja kończyłam a sie unosisz tak uważaj bo Ci ta woda sodowa uszami Tryśnie--zaszłam wyżej jestem lepszym człowiekiem niż Ty!
Andromeda a ta gwiazdka przy wykształceniu oznacza:
* Komendant wojewódzki (Stołeczny) Policji może wyrazić zgodę na przyjęcie do służby w oddziałach prewencji Policji kandydata, który nie ma wykształcenia średniego, jeżeli w toku postępowania kwalifikacyjnego stwierdzono, że kandydat wykazuje szczególne predyspozycje do służby w Policji.
* Komendant wojewódzki (Stołeczny) Policji może wyrazić zgodę na przyjęcie do służby w oddziałach prewencji Policji kandydata, który nie ma wykształcenia średniego, jeżeli w toku postępowania kwalifikacyjnego stwierdzono, że kandydat wykazuje szczególne predyspozycje do służby w Policji.
namieszałem i w gg i na chat.. niech ta bez skazy wsza mag.. ma też za swoje to

Lila napisz książkę samouwielbienia--sorki kobietko ale nie lubie chwalipiętek
andromeda...skąd ty możesz wiedzieć jakim jestem człowiekiem? Podobno zajebistym i w każdej sytuacji można na mnie liczyć a na ciebie można?
nie ja Ty mi zarzuciłaś ze kamieniami na szkołę rzucam a nie wiesz kim jestem w zyciu prywatnym
mag...czyli jesteś ON i pewnie jeszcze wesoly,ale to wszystko debile,jak Boga kocham
Samo o sobie dobrze piszesz to nie jest ani ładne ani pożądane--dobry człowiek sam o sobie nie mówi dobrze-cec***e go skromność
andromeda ... ja nie wiem,że ty nie wiesz że Pani lila to bardzo wykształcona i kulturalna osoba jak bardzo to dowiesz się po przeczytaniu archiwum MP.
hanusia76..teraz się znowu zauroczona pojawiła.Kurcze ile jedna osoba może mieć ników,że się nie pomyli nie?Teatr.
mag.. Ty masz schizofrenie ludzie przeciez to nik prawdziwej mag..
..ha ha haPrzypomina mi to podprogramik MGR z tlenu. Mozna na kilku nickach siedzieć w jednym pokoju i udawać kilka osob naraz. Widze że tu ktos się też tak bawi.
andromeda....za dużo byś chciała wiedzieć.Ciekawość to pierwszy stopień do 

Lila nie wazne czy mnie lubisz czy nie to co gada mag.. to nie jest za normalne...
Hefajstos a jak ktoś ma jedną neo i 3 komopy? i 3 ludzi w domu jest na multi to nie znaczy ze to ta sama osoba
a wesoły nie ma klonów!!!!
a wesoły nie ma klonów!!!!
lila bez urazy ale twój iloraz inteligencji jest za niski abyś mogła domyśleć się kim jestem i czy w ogóle czyimś klonem . Ale mogę cię oświecić i na tej stronce byłam na długo przed twoim przybyciem tutaj.
Witam ponownie.
Ja powiem wam, jak odróżnić mag.. od FAŁSZYWEJ MAG..
Wystarczy zajrzeć do Księgi Gości. Tam, gdzie jest mój wpis, to jest prawdziwa mag.. .
Ja powiem wam, jak odróżnić mag.. od FAŁSZYWEJ MAG..
Wystarczy zajrzeć do Księgi Gości. Tam, gdzie jest mój wpis, to jest prawdziwa mag.. .
Stajnia Augiasza.
ja sie nie bawie ja mam 1 siostrę która jest tu na forum tez -piszemy z jednej sieci