Wpisy 2 796 961 – 2 797 060
21 stycznia 2017 01:29 → 21 stycznia 2017 08:54, 100 wpisów
chyba bardziej w doku niż chelsea
Szofer dzięki...w minioną środę to zdjęcie powstało...pogoda była wtedy piękna
szofer - to nie brzozy tylko wodospad w Huangguoshu - ale obok laurci
a tak na poważnie to piękne zdjęcie - gratulki laurcia
chyba to jest coś zjawiskowego - hmm nie często widzi się tak piękny obrazek
gratki
takie zdjęcie mówi dużo o Tobie - spokojna dusza szukająca sama do końca nie wie czego
Ja teraz w Toruniu mieszkam....ale pochodzę z Chełmna....Fliper pewnie zna to miasto
laurcia graj tylko w gry z największymi wygranymi. Po co grać o małe wygrane?
laurcia - to musi być piękna istota - to tak jak mały kamień który staje się diamentem po oszlifowaniu i dojrzewa - hmm ciekawa istota i tajemnicza zarazem
szofer - chociaż życzę Tobie z całego serca żebyś wygrał w pensje - to proponuje za 5 zł "skreślić" 4 zakłady w mini - nie graj w chybika
szofer ale taka kasa nie zmieni twojego życia. Moim zdaniem warto grać tylko w te gry gdzie jak wygrasz to życie zmieni ci się o 180 stopni: lotto, ep i mm.
silber dobrze gada
nie wygrasz nigdy w pensje - / sorki / taka prawda lepiej skreśl w mini sam zakłady
Laurcia dzisiaj tak od niechcenia wziąłem 1 mini,multi ,6,4,zł,a w mini 20zł,z chybika
szofer - gratki
w mini sam skreślaj
to jest aktualnie najlepsza gra w stosunku - włożone / dostane w naszym pięknym kraju
czas spatunia - Wszystkim Życzę samych dużych wygranych i tak prosto ---- szczęścia w życiu.
tak, bo z chybika dają głównie to co poszło wcześniej; zmarnowane pieniądze
Sliber sprawdzałem numer w kalkulatorze wygranych to wypadają dwa dni wcześniej,to gdzie wygrasz
siemka nocne marki
Witam,Ten ts to wielkie g,wczoraj miałem 11 w kaskadzie i 5 godzin zbierali w kolekturze(duże centrum handlowe).W latach 90-tych z taką sumą nie było większego problemu w centrum miasta.
spóżniłem się,ale obciach,jestem ch...uj nie facet-stary i głupi,masz durniu za swoje
witam
dudzia doktor brjan
Księga gości użytkownika: Pasko
Treść wpisu:
2 794 771. Majpan 2017-01-18 (21:50)
To powiadasz że tuman to nie to samo co pętak?
Autor wpisu: haze19
Data wpisu: 2017-01-18 22:09:08
Treść wpisu:
2 794 771. Majpan 2017-01-18 (21:50)
To powiadasz że tuman to nie to samo co pętak?
Autor wpisu: haze19
Data wpisu: 2017-01-18 22:09:08