Wpisy 2 796 790 – 2 796 889
21 stycznia 2017 00:42 → 21 stycznia 2017 01:08, 100 wpisów
Mojego ojca znajomy z rejchu przywiózł sobie żonkę z Filipin i jest ona bardzo super wszystko co trzeba spełnia tylko, że dwa razy do roku musi on na katolickie święta przyjąć tabun ok 30-40 filipińczyków u siebie w domu. No taki koszt
ooo czeszki
Podobają mi się Murzynki. Mój kumpel z innego korpo poznał Murzynkę i przez 3 lata nie wypuszczał jej z łóżka. Taka była namiętna
jak to przywiózł - to powiedz od razu że to była ameba i się przyczepiła
u mnie taki pracowal chlopaczek co lazil co tydzien na dzifki w uk
taki niepozorny maly ale kuba rozpruwacz
taki niepozorny maly ale kuba rozpruwacz
40 filipińczyków to niezła rodzinnka
z tych 40 każdy obstawia o bilet powrotny i ciągle lipa
co tak kase kisisz jak nie masz dzieci i komu zostawic
przepieprzyc
przepieprzyc
ja pierdziu o czym kulki klikają hehe - Pasco się załamie
o wizard wrócił - testosteron mu wzrósł
wez tak policz ile wtopiles w tego totka ile by z tego dziwek i zlota bylo
ja tam jeszcze bede rzadzil, zielone kawasaki ninja na to kazda leci
nio tylko golda kupować nic wiecej żadnych lokat i innych pierdół
jo gold ale tak w 2004 moglem kupic po 1500 zl uncja a sprzedac teraz po 5 kafli
musisz bardziej pociskac w realu, te dziewki latwo owinac, tylko zagadac trza
Zależy jak bogatej. Bo jak wiesz i jak mówi bolek wałęsa to wszystko jest kwestia kasy. Nie ma brzydkich kobiet tylko czasem za mało alkoholu
wizard - jeżeli klikasz poważnie to powiem Tobie że też faktycznie pakuje się tylko w złote monety / nie sztabki / - kupuje liścia lub kangura - to taki fundusz emerytalny - uważam że najlepszy sprawdzając kursy złotka
Sebo to ile trzeba zarabiać żeby ruchać młode oświeć mnie. Tutaj w Wwa to ponad 30 koła a u Ciebie?
Jak to jedna mi mowila ,za wszystkie jej koleżanki mężatki mają kochanków
nie do końca - zależy gdzie kupujesz i jak szybko możesz sprzedać
ale te mennice to drogo majo, dlugo zanim sie ich oplaci i bedzie zysk przy skupie
niedługo się przekonasz że złoto jest najlepszym kapitałem
co ty gadasz?
Silber chodziło mi ze go ona utrzymuje a pić nie może bo go pilnuje hee
http://www.metalelokacyjne.pl/pol_m_Zlote-Monety-275.html
ee tam złoto niedługo Chiny i Rosja na złość USA wypuszczą w c*** złota żeby obniżyć kurs. Beznadziejna lokata
rób co chcesz - u mnie jest tak - ZUS da mi hmm g..o lepiej co miesiąc mieć jedną monetę i starczy po 70-ce
silber - nic nie wypuszczą
jakimi 30 koła?
zlota jest tylko 22 m szescianu bedzie drogie bo ludzi coraz wiecej
dla kazdego nie styknie
dla kazdego nie styknie
1 uncja
wypuszczo bo produkujo i jeszcze murzyny z RPA też w ch.u.j wypuszczo kiepska lokata zobaczysz pojedziesz z torbami
Sebo chyba w Paragwaju - to jest jedyny legalny dystrybutor oprócz NBP haha
Sebo nie one tutaj z taki co ma np. 2o koła to nie gadajo wież mi baby są wyrafinowane więdzo ile menago w korpo zarabia
wizard kupie jeszcze 25 monet
mam 51 latek - założyłem że pożyje do 70 ja i moja piękna żonka - będziemy wydawali 2 monetki miesięcznie - nam to starczy
ja kupie koguta malo do losowania multi zamiast kosci kubeczek i jade
mam w dup...co się stanie w UE złoto zawsze sprzedam - banki się zamkną ale ja złoto sprzedam każdemu
stracisz wszystko na USD -
ja zamierzam rzucić robotę w korpo i żyć w leśnej chacie nad jeziorem, bo kocham takie życie
Są tez tekie co nie lecą na kasę tylko na dobre pieprzenie sam znam dwie nimfetki i ladniutkie hehe
do czasu sztabki były dobre