Wpisy 278 906 – 279 005
25 kwietnia 2011 20:51 → 25 kwietnia 2011 21:36, 100 wpisów
ulexxa-nie byłem nad Bałtykiem jeszcze ale mam zamiar sie wybrac na wakacjach wkońcu
ulexxa....jak bym była dalej w szwabenlandii to bym Cię porwała do nas na święta

jac11..akurat..to co zrobilam..i co bardzo lubie..
..tzn..bialy barszcz..nie bede wspominac..o moich..
..wypiekach....sasiedzi maja
..ach..egal
..ciesze sie ze jutro ide do..pracy..
torsan..nie wierze..ze nie byles nad..morzem..
..tzn..bialy barszcz..nie bede wspominac..o moich..
..wypiekach....sasiedzi maja
..ach..egal..ciesze sie ze jutro ide do..pracy..

torsan..nie wierze..ze nie byles nad..morzem..

torsan...no coś Ty zwariował czy co? Ja nigdy nie jestem zła,nie zauważyłam Cię bo piszę z doskoku

ulexxa-brak samochodu,wybierałem się juz pare razy ale jakoś nie wypaliło
lila..uwierz..ze nie chcialam..tez pojsc gdzies..
..a mama gdzie..chcialam..odpoczac..
..a mama gdzie..chcialam..odpoczac..

http://obrazki.joe.pl/sub_images/ile-nog-ma-slon-iluzja-optyczna.gif
Torsan..gdy bede w PL..jak mi powiesz kiedy ..to
postaram sie zalatwic Tobie..najtansze i najweselsze..
wczasy..nad morzem..mam duzo znajomych..w Domciu..

postaram sie zalatwic Tobie..najtansze i najweselsze..
wczasy..nad morzem..mam duzo znajomych..w Domciu..

..oj..Lila..zle napisalam..mialo byc..moglam..
a ja..zle wcisnelam..ojej..
a ja..zle wcisnelam..ojej..
Lila ..czy Gniezno to najstarsze..Polskie miasto..
..bo zaczelam sie bardzo zastanawiac..hmm
..bo zaczelam sie bardzo zastanawiac..hmm

andromeda..wyluzuj..cos ostatnio..ojej..
..cos zlego sie z Toba dzieje..
..czy bierzesz..jakies.."dopalacze"..ojojoj..zle..
..cos zlego sie z Toba dzieje..

..czy bierzesz..jakies.."dopalacze"..ojojoj..zle..
wiesz Lila ale faceta nie chciała bym mieć na własność--bo facet nie pies zeby go na smyczy trzymać i ma prawo mieć przyjaciółki
andromeda.....ma prawo mieć PRZYJACIÓŁKI a nie przyjaciółki a to różnica.
Trzyma go tak ze smyczy nie spuszcza i dusi sie w związku--bo każdy facet ma prawo do swojej niśzy prywatności--i moze rozmawiać z innymi kobietami a i ta jedyna powinna mu ufać--bo na tym polega zwiazek ze facet ma rózne znajomości--na tym polega zaufanie
andromeda....ja go nie trzymam na smyczy bo mieszkamy 600km od siebie,musiałaby to być baaardzo długa smycz,poza tym torsan to mój bardzo dobry przyjaciel,ma do mnie zaufanie i ma swoją kobietę już.
Nie Lila napewno nie --poprostu dałam hasło Pawełkowi i dlatego tak
andromeda...jak można dać hasło komuś obcemu,pin do karty bankomatowej też mu podałaś?
andromeda..cos bardzo Cie..boli...cos bardzo Cie..meczy..
..jezeli szczescie..da pomyslny ..kurs..wszystkie Twoje klopoty sie..skoncza..zobaczysz..bedzie OK:
..sama w to wierze........................................
..jezeli szczescie..da pomyslny ..kurs..wszystkie Twoje klopoty sie..skoncza..zobaczysz..bedzie OK:

..sama w to wierze........................................
andromeda......dla mnie jest już wszystko jasne,Ty i wesoły macie takie sami ip komputera,możesz mi to wyjaśnić?
Tak lila bo dałam Pawełkowi wesołemu swoje haslo--i on raz za mnie napisał ze swojego komputera i sie zrobiło IP to samo !!!!
On wkleił raz kupon w mój profił zeby widać było wygraną z meczu--mag to wyczaiła i podała ze mamy to samo ip tym samym robiąć zament ja nie jestem Wesoły--nie dobijaj mnie
andromeda...pin do karty też mu dałaś,? Wiesz tak na wszelki wypadek,żeby czasami ci kaskę wypłacił jak nie będzie ci się chciało iść do bankomatu.
Przeprowadzam wielki - mały test liczb na multi multi:
3 dziesiątki:
09,37,04,30,05,63,65,11,,15,68
10,08,26,48,02,60,50,40,25,41
72,13,45,01,71,10,24,07,58,41
3 dziesiątki:
09,37,04,30,05,63,65,11,,15,68
10,08,26,48,02,60,50,40,25,41
72,13,45,01,71,10,24,07,58,41
andromeda..mialo byc..jesli..obierze..prawidlowy
..kurs..(jak statek)..to bedzie OK..
..kurs..(jak statek)..to bedzie OK..

andromeda.....bujać to my ale nie nas,za stara jestem na takie gierki.Udowodnij,że ty to ty.
andromeda.....nie wiem,pomyśl.Myślenie ma kolosalną przyszłość i w dzisiejszych czasach jest w cenie.
ale po co? Lila przeciez wiesz co bylo miedzy mną a Wesołym to co sama ze sobą gadałam?
andromeda...ja tam nie wiem co było między wami i nie interesi mnie to w ogóle,tak szczerze pisząc.
andromeda....tak na wszystkich naskakiwałaś jak ktoś do wesołego napisał,na torsana na mnie,na inne czatowiczki a teraz co?wesoly cię olał ciepłym sikiem.
to nie o to chodzi Lila ale nie zarzucaj mi ze jestem wesoły no prosze
To mój imiennik bodajże bo nie raz się stykałem z wpisami waszymi (wesoły i andromeda) hehe 

Witam ponownie.
Po co ten spór. Andromeda i Wesoły to .....dwie różne osoby. Wystarczy porównać, kto z tych dwojga osób nie robi błędów ortograficznych... .
Po co ten spór. Andromeda i Wesoły to .....dwie różne osoby. Wystarczy porównać, kto z tych dwojga osób nie robi błędów ortograficznych... .