Wpisy 2 773 852 – 2 773 951
22 grudnia 2016 22:13 → 22 grudnia 2016 22:49, 100 wpisów
dobrze wytypowac numerki jakie powinny akurat byc ale to tez blokuje wolne pomysly na gre
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 5 x 55 142,30 zł
widzisz wszscy skreslaja podobne numerki i zaraz sie wysypuja wygrane
a ilu ziutkow mialo akurat jakies urodzinki czy rocznice zaszaleli
jednemu sie udalo
jednemu sie udalo
wizard sa rozne drogi do wygranej, jesli ta wygrana jest pewna mozna uznac ze droga jest dobra
szczyt lenistwa , siedzieć pod jabłonią i czekać na częsienie ziemi żeby jabłko spadło
Witam ja dziś w Keno 7 na 10 i 3 sąsiadujące
moze tak byc wygral jakas pione albo trojke?
dzien sie juz nie wroci
dzien sie juz nie wroci
ludzie maja przeczucie, moze z gory, oni wiedza jakie liczby padna dlatego niektorzy snia
moj brat szedl do kantoru wczoraj mamuska mu jak nigdy mowi tylko uwazaj dobrze sprawdz
przychodzi brakuje mu 540 zl
przychodzi brakuje mu 540 zl
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
to tak jak bylo ogolne przeczucie w polsce ze polska wygra z portugalia 2:1 powtorzy wynik ktos zagral za ponad 100 tys byl remis 1:1
dzis pisalem ze do urodzin jest 21 dni , orginalnie w niedziele
to padlo rano, wieczorem 12,1 data
to padlo rano, wieczorem 12,1 data
najierw zawezyc numerki programem a pozniej sposrod nich wyczuc kilka wlasciwych
wszystko jest z gory ustalone kto wygra a moj program jest jak detektyw, podaza za liczbami
wiem co jest grane kazdego dnia, wybieram kilka z tych najczestszych
mozna tez zaznaczyc ktore przedzialy zadzialaly bedzie wskazowka na nast tydzien
2 773 294. Majpan 2016-12-21 (23:06)
Aya
A JA
myślę że dużo wczesniej
Aya
A JA
myślę że dużo wczesniej
Kumulacja 3 mln ale myślę, że może się zbliżyć do 4. W tamtym roku było chyba około 3 mln 800 tys. W Wigilię zawsze jest zawieranych dużo zakładów.
Dzisiaj też o około 400 tys więcej zakładów niż standardowo przy puli 2 mln zł. I z plusem aż 70 % zakładów.