Wpisy 2 761 633 – 2 761 732
1 grudnia 2016 17:51 → 1 grudnia 2016 21:17, 100 wpisów
wlasnie sobie czytalem o wstrzasie kopalnianym zg rudna az 8 osob zginelo eh poteznie zatrzaslo pewnie nie jedne meble lub cos z mebli w rudnej polkowicach lecialy moze nawet w bylym moim miescie lubinie tez wstrzas byl eh mieszkalo sie w lubinie ponad 30 lat nieraz na 1 pietrze czlowiek sie czul na lozku jak na wodnym nie wiedzial co z szafki lapac pierw czy tez male bujanko na fotelu czy krzesle ponoc jeden gornik mial 20 lat zaczol prace miesiac wczesniej
Gonzaga.
Teraz:
1. Szczecin: +8.
2. Suwałki, Rzeszów: 0.
1. Szczecin: +8.
2. Suwałki, Rzeszów: 0.
http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-losowanie-euro-u-21-grupa-marzen-zbigniewa-bonka,nId,2315608 oby trafili na anglie wlochy niemcy oglada ktos polsat sport
ze sportu : 4 grudnia polki zaczynaja walke w me w pilce recznej z francuzkami zagraja tez z holenderkami i niemkami
ludzie sobie typuja sledza obserwuja pozyczaja liczby pewnie im blizej losowanka wiecej sledzacych i piszacych bedzie z wizardem i jego show jak i ze zbigniewem i jego cyrkiem kabaretowym mini ide sobie cos ogladnac bede zioral dobrej zabawy podczas losowania a teraz i po losowaniu dobrej zabawy typerskiej do ligi paparapa
Hej grajcie w kaskade
Nie.
hm jeszcze na chwile w sobote meczyk barcelona - real madryt- czyzby x zeby bylo smiesznie co sie nie zbyt czesto zdarza w 1 kolejce ligi hiszpanskiej tego samego dnia atletico madryt spotka sie z espaniolem barcelona
moj program typuje lepiej niz ilosc wystapien danej liczby znaczy ze jest inteligentny bo zmienia liczby nawet jak nie wystapia
1-3/5.
Janosik 2009 typujesz 10 razy ta sama liczbe, trafisz z gory wiadomo 3x (3x zostanie wylosowana), jak zrobisz zeby wytypowac wiecej
czyli wystapienie danej liczby musi sie pokryc z typowaniem, ciezko wytypowac 10 razy 10 liczb, wiaze sie to z nie z rachunkiem prawdopodobienstwa, ale z iloscia wystapien danych liczb w kolejnych 10 losowaniach
Dobrze.
Wybrałem liczbę - 70.
Według Ciebie powinna być już wylosowana ... 3 x.
Wybrałem liczbę - 70.
Według Ciebie powinna być już wylosowana ... 3 x.
nie poprostu chodzi mi zeby wytypowac czesciej niz 70 wystapila
znaczy w przerwie kiedy nie wystapila trafic jakas liczbe inna a potem wrocic do 70
70 --->> najdłużej oczekiwana liczba na wylosowanie.
13 losowań.
13 losowań.
janosik ja na dziś mam 8 zakładów dużego bez plusa są zapisane w stałych zestawach sprawdzi
problem jest taki zeby wygrywac, trzeba typowac lepiej niz prawd
nawet maksymalna ilosc wystapien liczb w polaczeniu z innymi slabszymi liczbami nie da wygranej
Niedługo w Anglii zaczną ścigać za ściąganie filmów.
---->> londynek.net
---->> londynek.net
czyli wszystko dazy nawet bledy maszyny do sredniej z prawdopodobienstwa
Matematyka w grach losowych nadaję się tylko do tego, aby policzyć ile trzeba zapłacić za wysłane zakłady.
Przerwa na ...
nie wiesz jak bardzo duze znaczenie ma to w grach losowych 90 % znaczenia, reszte to szczescie
angierski wiesz co to jest prawdopodobieństwo przegoniłeś wszystkie plemniki i dotarłeś 1rwszy do komory jajowej
inny mózg byś miał i by cie tu nie było
witojta sebola
no angielski
ts
o 14
Krzysztof-Nie martw się-Ponieważ nie obstawiłeś 1-To masz większą szansę[80-1]=79
moje dzisiejsze systemy nie weszły do lottomatu....uznałam ze nie mam grac
Witam wszystkich
Qrcze ostatnio kicha i kaszana totalna może dziś coś wpadnie
Qrcze ostatnio kicha i kaszana totalna może dziś coś wpadnie
Świat według Kiepskich - Pije sąsiad do sąsiada
Angierski nie wiem czy paczysz też na Lotto swoim program,ale mi takie cudo wychodzi;
2,4,5,8,23,24,43,35,37...
2,4,5,8,23,24,43,35,37...
hej. na dzis oczywiscie kaskada i multi puscilem 3 dziesiatki z maszyny
Znów problemy z losowaniem tym razem śnieg w ofensywie
Gryks76 jużkrasnalek jużtoksyn uczy się za magistra Zgywus ucieka przed Garusiem i jego kotem
Bajkopisarz
Gryks napisał
ludzie sobie typuja sledza obserwuja pozyczaja liczby pewnie im blizej losowanka wiecej sledzacych i piszacych bedzie z wizardem i jego show jak i ze zbigniewem i jego cyrkiem kabaretowym mini ide sobie cos ogladnac bede zioral dobrej zabawy podczas losowania a teraz i po losowaniu dobrej zabawy typerskiej do ligi paparapa
Astrolog bajkopisarz ile dzis trafisz pewnie 9/10
Grasz dziś w mini moimi astrolog
Sprawdz wiesz gdzie