Wpisy 2 760 907 – 2 761 006
29 listopada 2016 22:18 → 30 listopada 2016 09:00, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
jeszcze 2 piony i masz 3 miejsce walcz, 2 losowania i szansa na sukces
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
moze jakis adrzej pociaqnie jak znasz, bo ja tylko
janusza andrzeja i dzis wlazl i sie zmarnowal
janusza andrzeja i dzis wlazl i sie zmarnowal
bede rano ma na 12 do pracy bo nic mi nie przychodzi do głowy jak to typnac laurcia graty za pewniaki
Kumulacja Lotto: 20 000 000 zł
w grudniu bede mial czas pomyslec i poczarowac
teraz tylko praca od rana do nocy
teraz tylko praca od rana do nocy
laurciadzięki podawałam Janosikowi moją 10 rano a weszła wieczorem zawiodła tylko 18 ,rano z niej było 3/10 teraz 6/10 i ta nieszczęsna 18 rano wejdzie
laurcia ja dzisiaj zabiegana byłam i nie miałam czasu więcej pogłówkować,a szkoda ale gramy dalej
Czesc szukam pracy, caly czas. A czy pomocnik stolaza jest dobry ? Bo jest tez praca jako pracownik biurowy, tylko nie wiem czy jeszcze jest bo dodane bylo 7 dni temu. A po za tym jade 2 grudnia do PUP, mam wizyte. A zasilek sie skoczyl, mialem go rok. Dzwonilem do tej firmy co biurowy, to gosc mowil, zeby CV na e-maila dac. To moze byc jak przedtem, wyslalem CV na biurowego, bo wzialem wybrana prace i skierowanie. A potem przyjechalem to firmy kurierskiej a z mojej rodziny co pracuje tam wujka brata Sp corka, ze juz sobie wybrali. Nawet nie mialem rozmowy. Jutro zagram w Lotto i wygram 20 000 000 to problemy sie skoncza. A myslalem, ze bedzie tyle a potem 25 000 000. A co u was slychac ? I zagram na Ekstraklase. Tata mial pecha jeden mcz mu nie wszedl wlasnie Ekstraklasy, mial 2 kuponu po 20 zl i mogl byc okol 1000 do przodu !!! Po 7 meczow i jeden rozpisany. A Pogon Szczecin nie wszedla.
krzysztof c ... a jakiej pracy szukasz?
wiec jakiej pracy szukasz?
Silny wstrząs w polskiej kopalni. /4.4 M /.
Trwa akcja ratunkowa.
Trwa akcja ratunkowa.
Doktor.
Nie jest żle:
Wrocław: -4.
Suwałki: -1. / W nocy było -9/.
Wrocław: -4.
Suwałki: -1. / W nocy było -9/.
Wybrane 'kwiatki; ze wpisu ...Krzysztofa c.
1. >> stolaz <<
2.>> zasiłek skoczył <<
3. << Pogon nie wszedła <<
1. >> stolaz <<
2.>> zasiłek skoczył <<
3. << Pogon nie wszedła <<
20 000 000 --->>
Niedużo, ale można już ...zagrać.
Niedużo, ale można już ...zagrać.
Przerwa na ...
witam coś znowu mi stopuje pisanie i przecodzenie na inne strony multipasko
brawa dla tego mojego komputera że tak wariuje masakra ,a TS NIE DA NA NOWY....
Chociaż tak mało wczoraj brakowało 10 podawana Janosikowi podzieliła sie na 2 los..
3 o 14 a 6 o 21 tylko 18 się zbuntowała
Chociaż tak mało wczoraj brakowało 10 podawana Janosikowi podzieliła sie na 2 los..
3 o 14 a 6 o 21 tylko 18 się zbuntowała
Dusia.
monetja z komputerem jestem na bakier ,angielskiego nie znam to trudno coś innego ponaciskać muszę poczekać na syna jak 12 zjedzie do domu ...
mam stary komputer to może już jest na wykończeniu nic nie jest wieczne
mam stary komputer to może już jest na wykończeniu nic nie jest wieczne
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/0d/bc/10/0dbc10634d5be9465bf52495e84dc884.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Brawo Ty.
A tak na boku to nie potrzebny angielski. Coocies to inaczej ciasteczka. Takie czasami pożyteczne aplikacje...
Pewnie nie raz zastanawiałaś się skąd Twój komp wie że chcesz kupić np. lodówkę i na te okoiczność masz reklamy i oferty tego towaru chociaż tylko raz sprawdzałaś ceny w necie?
To właśnie -szpiegujące ciasteczka. Niektóre są tymczasowe i po pewnym czasie same się usuwają - niektóre sobie na stałe rezydencję w naszym kompie robią.I w tym momencie są szkodnikami.
A tak na boku to nie potrzebny angielski. Coocies to inaczej ciasteczka. Takie czasami pożyteczne aplikacje...
Pewnie nie raz zastanawiałaś się skąd Twój komp wie że chcesz kupić np. lodówkę i na te okoiczność masz reklamy i oferty tego towaru chociaż tylko raz sprawdzałaś ceny w necie?
To właśnie -szpiegujące ciasteczka. Niektóre są tymczasowe i po pewnym czasie same się usuwają - niektóre sobie na stałe rezydencję w naszym kompie robią.I w tym momencie są szkodnikami.
Monet
http://1.bp.blogspot.com/-1r8g67QdCuY/UkxWAD9hkxI/AAAAAAAALqg/MnqJ6GKOhOY/s1600/lekka+nadwaga.jpg
Najlepszy sposób na miły dzień.
Najlepszy sposób na miły dzień.