Wpisy 275 204 – 275 303
20 kwietnia 2011 11:44 → 20 kwietnia 2011 13:15, 100 wpisów
aga31 snajper zawsze będzie skuteczniejszy niż szrapnel. Nie warto marnować kasy na rozrzut.
ilona-jak masz przygotowane to wyslij bo potem wypadnie coś i bedzie nie wesoło

Od wczoraj zacząłem bawić się w typowanie Mini: http://www.multipasko.pl/typowania/lestek/express-lotek/
ale piekna pogoda az sie na dwor nie chce wychodzic - za mocno slonce swieci 

Deszcz pada - 
śnieg sypie -
słoneczko świeci i jest 52o tys, to chyba
można się przejść bez narzekania ?

śnieg sypie -

słoneczko świeci i jest 52o tys, to chyba
można się przejść bez narzekania ?

pieknie za oknem slonce swieci
w sejmie sie bawia dzieci
ci wymysla to nam daja
- powywieszac ich za jaja
w sejmie sie bawia dzieci
ci wymysla to nam daja
- powywieszac ich za jaja

podobno do niedzieli ma byc tak ladnie a puzniej troche sie popsuc
Witam wszystkich 2 kupony na chybika ,,1,12,22,29,72+ 7,8,9,10,44,45,47,73,75,80+
jak to dobrze miec caly dzie wolny - tylko ze na noc do pracy ;-(
Ide sobie polezec troche , te pisanie strasznie meczy czlowieka 

jak dobrze znów mieć kompa
zadzwoniłam do tepsy z 
, ale pan był tak barrrdzo miły,że
dla TePeSAmala557-miałem wczoraj ta zdrapke ale tez nic wnet beda nowe zdrapki psy i koty

torsan te zdrapki to już w ogóle ściema, w regulaminie jednej z nich czytałam, że na 4 mln zdrapek na wygrane jest przeznaczona kwota około 900tyś, czyli wniosek z tego, że ponad 3 mln jest pustych
dupa blada 
dupa blada 
mala557-ja gram w zdrapki jak są nowosci ale biore jedną sztuke na spróbowanie

torsan dokładnie to nie wiem, ale losowanie będzie po poniedziałku do soboty w studio Lotto i grac można tylko na chybił-trafił

nowa gra liczbowa już nie długo.Można w niej wygrać nawet 250 000 zł.Losowania od pon. do sob. w studiu lotto.grać można tylko na chybił-trafił .prawdopodobieństwo trafienia to 1:45 

witam wszystkich
wpadam z doskoku bo za chwilę do pracy
bonus dokona dzisiaj żywota
jutro jadę do Wielkiego Szu po kasę

ale piękna wiosna za oknem

wpadam z doskoku bo za chwilę do pracy
bonus dokona dzisiaj żywota
jutro jadę do Wielkiego Szu po kasę

ale piękna wiosna za oknem

KASKADA - ma to być gra tania (2 złote za 2 zakłady), w której wygrać ma być stosunkowo łatwo. Wiadomo o niej już sporo i warto te wiadomości przeanalizować. Spośród 24 liczb typować będziemy 12 jako zakład numer jeden, a pozostałe nie wytypowane 12 liczb stanowić będzie zakład numer dwa. Przy 12 liczbach losowanych trafienie w którymkolwiek z zakładów co najmniej 8 liczb - da wygraną. Wszystko więc zależeć będzie od rozkładu 12 losowanych liczb pomiędzy oba stworzone przez nas podzbiory i warto wobec tego przyjrzeć się, jakie mamy szanse na każdy z rozkładów.
Wiecej: http://www.eioba.pl/a/30bp/euro-jackpot-i-kaskada-wtpliwoci#ixzz1K3kavvUH
Wiecej: http://www.eioba.pl/a/30bp/euro-jackpot-i-kaskada-wtpliwoci#ixzz1K3kavvUH
na razie się rozglądam i uzupełniam tabelki
dobrze,że wczoraj nie typowałam ..wpadłoby tylko 79 
dobrze,że wczoraj nie typowałam ..wpadłoby tylko 79 
mala557-oo dzięki poczytam
a Joker był by zdecydowanie lepszy jak by mozna było samemu te 4 liczby skreślic i mieliby wieksze przychody z tego
a Joker był by zdecydowanie lepszy jak by mozna było samemu te 4 liczby skreślic i mieliby wieksze przychody z tegomoże się komuś przyda...
z trafiła z + ,tylko na 14-ą
5,16,24,25,30,39,54,69,72,x
powodzenia
z trafiła z + ,tylko na 14-ą
5,16,24,25,30,39,54,69,72,x
powodzenia
hosiu jestem taka zabiegana że nic nie widzę
miłego popołudnia wszystkim
ja uciekam do pracy a po drodze do żółtej budy

miłego popołudnia wszystkim

ja uciekam do pracy a po drodze do żółtej budy

torsan.....wszystko gra.Nawet jeszcze się nie zdrzemnęłam po pracy.Padam na twarz,ale trudno jest usnąć jak po chacie kręcą się ludzie i jest dzień.
Gra tu racje. Chcesz zatypować TYLKO ZGNIŁYM STARODAWNYM ZESTAWEM LICZB BO ON SIĘ NARADZA OD NOWA JAK TO W ŻYCIU POJAWIA SIĘ PO ŚMIERCI ŻYCIE Z SNU...
Na 9 maja br. spółka TS zaplanowała start nowej gry Kaskada a na ostatni kwartał tego roku gry Grant.

..torsan