Wpisy 275 104 – 275 203
20 kwietnia 2011 09:50 → 20 kwietnia 2011 11:42, 100 wpisów
czy ktoś wie czemu arur sie nie odzywa od wczoraj?ja tez jakos obawiam sie tych malych liczb..
..tak to prawda z 66..
..tak to prawda z 66..

Może łatwiej typowac z liczb od 1-40 i od 40-80 .Łatwiej wytypować 10 z 40 liczb.

jocia..z penoscia latwiej..ale pytanie czy tam
cale 10..wypadnie..
cale 10..wypadnie..
tak ale typujemy góra 10 liczb, a czesto w zakresach 1-40 i 40-80 pada po 10 liczb..
Lestek czy mógłbyś przesłać analizę z tego co Ci wczoraj wysłałam na dziś

ulexxa zobacz na mapce.. czesto tak sie rozkładają liczby.. policz do i od 40..
Lestus podasz cos?

jacia a o ktorej..40-tce ty myslisz...?
pierwszej czy drugiej..hmmm
pierwszej czy drugiej..hmmm
Można poobserwować ten zestaw i coś z niego ułożyć: 2,3,8,19,33,61,72
Lestus nie kwicz bardziej licz

ulexxa podziel 80 liczb na dwa . mysle o liczbach , które padają do 40 i po 40 . 40 jest granicą
20 losowanych liczb tak sie rozkłada,że od 1-40 jest 10 i po drugiej od 40 -80 jest 10 (+ -) 2-3
20 losowanych liczb tak sie rozkłada,że od 1-40 jest 10 i po drugiej od 40 -80 jest 10 (+ -) 2-3w ostatnim losowaniu w zakresie 1-40 padło 7 liczb a w zakresie 40-80 13 liczb. Prześledź to w poprzednich losowaniach..
a ja Lestus bawie sie programem lotek 2002 i wytypowałam najczesciej padające o 14 - 8 9 22 57 61 62 i cóż ty na to Mistrzuniu?
ja dzisiaj jakoś też fajnie 60,70,80,23,(53 to dzisiaj będzie plusik) i73
Teraz mi coś takiego wyszło - 60,61,66,76,74,8,9,3,4,13,21,16,38,35,40,47,48,49,44,,51,45,53,54
Widzę Lestek, że z tobą nie da się współpracować. To by była współpraca z korzyścią dla obu stron. Jak nie ty to inna osoba będzie
widzę aga że nasze liczby się pokrywają tzn aż 7 z moich 10 jest u ciebie doliczając 73
Niestety aga31 nie mogę aktualnie spędzać całego czasu przy lotto. Aktualnie jestem zawalony po łokcie robotą i próbuję się jakoś ogarnąć a do tego doszły nieprzewidziane zdarzenia.
Jak miałem więcej czasu to typowałem i nieźle mi wychodziło. Wczoraj zdarzyła się śmierć w rodzinie i zupełnie nie potrafię nic wytypować ani wczoraj ani dziś.
Jak miałem więcej czasu to typowałem i nieźle mi wychodziło. Wczoraj zdarzyła się śmierć w rodzinie i zupełnie nie potrafię nic wytypować ani wczoraj ani dziś.
lestek napewno wszyscy będziemy czekali na twoje typy
wyrazy współczucia takie jest życie
wyrazy współczucia takie jest życie
Lestek - wyrazy wspólczucia,ja też niedawo straciłam bardzo bliska osobę..
Tu nie chodzi o to tylko jest po prostu masa rzeczy do pozałatwiania. Ale myślę że coś fajnego na dziś wymyślę. Będą fajne cyferki! 

Moje wyrazy współczucia, ale takie jest życie. Każdemu w życiu nie jest łatwo. Każdy z nas przeżył śmierć bliskiej osoby. Jednak najgorsze jest to, że nadchodzi niespodziewanie. Ja cały czas boję się o zdrowie i życie kogoś kto ma w rodzinie białaczkę
Podaję bazę do jakichkolwiek rozważań o dzisiejszych liczbach: 7,8,46,68
muszę spadać coś wrzucić do żołądka i do pracy
cześć wszystkim
Anika do jutra jak coś wyszperasz na ebay to wyślij mi linka na pocztę może mnie zainteresuje a przynajmniej będę coś wiedział jakie są koszty

cześć wszystkim
Anika do jutra jak coś wyszperasz na ebay to wyślij mi linka na pocztę może mnie zainteresuje a przynajmniej będę coś wiedział jakie są koszty

Tak.. smierc jest straszna..dlatego powinnismy
sie delektowac..kazdym dniem..ktory jeszcze
nam pozostal..i starac sie umilac sobie..zycie...
sie delektowac..kazdym dniem..ktory jeszcze
nam pozostal..i starac sie umilac sobie..zycie...
Moje zestawy na dziś:
3,4,5,18,72,46
3,5,18,72,16,21
7,8,46,68,5,72
3,4,5,18,72,46
3,5,18,72,16,21
7,8,46,68,5,72
Aga a próbowałas tacie suplementy zaaplikowac ? Nie wiem jakie ,ale mozna znaleśc w necie.
Witaj Saltosky..
..taka jest prawda..lecz czesto zdarza sie..
..odwrotnie..

..taka jest prawda..lecz czesto zdarza sie..
..odwrotnie..

Jak widzicie mocno obstawiam pierwszą dziesiątkę. Siedemdziesiątki odradzam.
Tata cały czas bierze tran.NFZ nie chce wysłać na przeszczep bo istnieje taka możliwość
hmm..co by tu na pewniaka dac..
Lestek i tak to wiele..ze sie postarales o liczby

Lestek i tak to wiele..ze sie postarales o liczby

Najlepiej to w czymś wygrać i wtedy bym wszystko przeznaczyła dla taty na przeszczep
Aga..poczytaj o ..Post Leczniczy.. czasami czyni cuda..
zalezy w jakim stadium postepuje choroba..sama stosuje
jako..oczyszczanie organizmu z toksyn..to najstarsza i
najlepsza operacja bez noza..warto sprobowac..ale trzeba
uwaznie przeczytac i dowiedziec sie jak stosoac..
dla mnie rewelacja..
zalezy w jakim stadium postepuje choroba..sama stosuje
jako..oczyszczanie organizmu z toksyn..to najstarsza i
najlepsza operacja bez noza..warto sprobowac..ale trzeba
uwaznie przeczytac i dowiedziec sie jak stosoac..
dla mnie rewelacja..
robilam co mogłam.. nawet zarzadzilam zbiórke kasy w rodzinie..ale odeszła 
Aga..sama mam klopoty z krwia..i juz po tygodniowym
stosowaniu..poprawily mi sie wyniki...
stosowaniu..poprawily mi sie wyniki...
Oj już dosyć
Teraz zamiast zamartwiać się chorobami popracujcie nad liczbami 
Teraz zamiast zamartwiać się chorobami popracujcie nad liczbami 
Lestek a co Ty na to by typowac zakresami.. jak to sie ma do Twoich statystyk i programów ? od 1-40 i 40-80
Lestek masz racje..trzeba typowac..
..ale czasami jezeli mozna to dlaczego nie pomoc..
..natura i tak zawsze upomina sie o swoje..prawa..

..ale czasami jezeli mozna to dlaczego nie pomoc..
..natura i tak zawsze upomina sie o swoje..prawa..
jocia niewiele z takich statystyk wynika, zresztą sama zobacz jak bardzo to jest zmienne:
http://img831.imageshack.us/img831/5268/zrzutekranu20110420godz.png
http://img831.imageshack.us/img831/5268/zrzutekranu20110420godz.png
no tak, ale latwiej ( chyba ) trafic np. 10 liczb z 40 jak z 80 jest wieksze prawdopodobieństwo.
Wbrew pozorom nie bo wystarczy żeby większość schowała się w tym drugim zestawie 

Łatwiej to jest kiedy masz absolutną pewność że w typowanym zakresie będzie 15 liczb. Złośliwość losowań polega na tym że liczby uciekają w przeciwnym kierunku niż nasz tok rozumowania.
Bo w Lotto to jest tak że nigdy nic nie wiadomo
hihi i to jest najlepszy komentarz
hihi i to jest najlepszy komentarzwiem,ale czesto po jednej stronie jest 7-10 liczb.. i tak wiesze szanse 

tak,ale zawsze jest 7-13 liczb wylosowanych po jednej stronie i np. wytypowac 6 czy 7 liczb z 40 daje wieksze szanse jak z 80
To lepiej skup się na pierwszej dziesiątce dziś i liczbach z końcówką 1 bo jest duża szansa że padną.
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
E no bez przesady, 21 i 41 to bym zostawił i poszukał coś w pierwszej linii.
ok
kiedyś jak nie miałam komputera.. pisałam sobie wyniki dużego lotka ( na piechotkę) typowałam intuicyjnie.. i miałam to szczescie trafić 3 piatki w swoim życiu, niestety do szesciu trafień nie doszłam.
kiedyś jak nie miałam komputera.. pisałam sobie wyniki dużego lotka ( na piechotkę) typowałam intuicyjnie.. i miałam to szczescie trafić 3 piatki w swoim życiu, niestety do szesciu trafień nie doszłam.