Wpisy 27 513 – 27 612
2 września 2008 10:13 → 3 września 2008 17:02, 100 wpisów
tzw 6kul w fortunie dotyczy multi lotka a duzego lotka to na ich stronie nie ma bylem tez w ich punkcie i tez mi odmowili. to jak to jest mozliwe, ze inni nie maja z tym problemow
moglem odwrocic ta 20 i by bylo 2 a tak to nic:(
Ale nareszcie dzis DL system 7 idzie !
Ale nareszcie dzis DL system 7 idzie !
bo w fortunie to sie nie nazywa duzy lotek tylko 6 z 49 polska czy cos w tym stylu :)
Cześć, co słychać gracze i kulkowicze, czy bardzo stęskniliście się za kogucikiem?
........chyba się powiesił!!!
"dzieci z ochotą poszły dziś do szkoły, zapaliły papierosa poskręcały skręty" i aby do wakacji....
"dzieci z ochotą poszły dziś do szkoły, zapaliły papierosa poskręcały skręty" i aby do wakacji....
Rok temu pierwszego wrzesnia 2007 roku bylo 6 liczb zakreslonych na kupon lotto jedna sztuka 1,25zl w DL.A czwartego wrzesnia 2007 roku bylo 6 zakreslonych na kupon jedna sztuka 2 zl w DL.Nigdy nie wygralem szostki w DL tylko wygralem malo trojek,czworke.
Zibenik.Jestes uczciwy pisac dzis w DL 3 i 32 :)? Dzis bedziesz wygrywac 3,32?
Magic, ty idź uczyć polska język, bo ty go kaleczyć, aż boleć, a ty tylko pisać głupot i wagarować, a do szkoly matoł jeden!!!!!!!!
A niby czemu mialbym byc nieuczciwy??? Dzis zagram te dwie liczby w DL i juz:)
Panowie i panie zauwazylem pewna prawidlowosc (pewnie nie ja pierwszy) otoz polega ona na tym iz kazdego dnia powtarza sie przynajmniej 4 liczby z poprzedniego losowania ML. Wiec gdyby wybrac celnie te 4 cyfry z 20 wylosowanych poprzedniego dnia to w fortunie za stawke 2zl wygraloby sie 360zl czy ma ktos jakis pomysl na skuteczny system wykorzystujacy ta powtarzalnosc cyfr?????????
oczywiscie sa tez skarajne przypadki kiedy nie powtarza sie zadna z cyfr lub powtarza sie ich nawet 9:)
ok no dobrze zagrac w
DL.Jestem w Domu.21 czewrwca 2002 roku swiadectwo ukonczenia szkoly :)
DL.Jestem w Domu.21 czewrwca 2002 roku swiadectwo ukonczenia szkoly :)
Zibenik, ja mysle ze lepiej brac liczby te co nie padly od 2 losowan. Zawsze pada 10 15 liczb z ok 42 liczb tych co nie padly.
Zibenik, takie powtarzalności będą się zdarzały zawsze,to zauważył już dawno edi8, ty tylko kontynuujesz jego strategię donikąd.
Zauważ w D.L z ostatniego losowania pierwsze cztery liczby padły w M.L, ale czy dzisiejsze cztery liczby wylosowane w D.L padną wkrótce w M.L. Szerze w to wątpię....., ale probój może ta metoda okaże się extra super i t d..........
Zauważ w D.L z ostatniego losowania pierwsze cztery liczby padły w M.L, ale czy dzisiejsze cztery liczby wylosowane w D.L padną wkrótce w M.L. Szerze w to wątpię....., ale probój może ta metoda okaże się extra super i t d..........
Teraz jest początek miesiąca i trzeba wybrać odpowiednie przedziały na cały miesiąc.
O.K. Magic jak jest świadectwo ukończenia szkoły to super, jeszcze tylko opanuj klawiaturę i możesz grać w D.L, aż do wyczerpania zasobów finansowych. Powodzenia.
I tu się mylisz kolego TOTO, są możliwe nie tylko 2, ale około 300 słownie ( trzystu możliwych)przedziałów:
Tak więc, jest w czym wybierać.......
Tak więc, jest w czym wybierać.......
Łoj zebyś ty to wiedział, jak mnie swędzi przedział...
Łoj zebyś ty wiedziała jak mnie swędzi p..ła
(przyśpiewka ludowa)sic.
Łoj zebyś ty wiedziała jak mnie swędzi p..ła
(przyśpiewka ludowa)sic.
bolek i lolek:jeżeli w tym co ja tu jako moje spostrzeżenia opisywałem Ty doszukałeś się powtarzalności występowania liczb to zapewne jesteś badaczem Pisma św. i czytasz między wierszami - ponieważ opisywane tu moje metody doboru liczb bazują na pełnej losowości ich występowania czyli czymś zupełnie odwrotnym niż mi imputujesz!
P.s.:innych do szkoły wysyłasz a sam we wpisie 27531 piszesz "PRÓBÓJ" zamiast "próbuj".Ale powrót do szkolnej ławki powinnien to Twoje powakacyjne zapomnienie reguł j.polskiego rychło zmienić...Pzdr.
P.s.:innych do szkoły wysyłasz a sam we wpisie 27531 piszesz "PRÓBÓJ" zamiast "próbuj".Ale powrót do szkolnej ławki powinnien to Twoje powakacyjne zapomnienie reguł j.polskiego rychło zmienić...Pzdr.
O.K. edi8, wbrew pozorom nikogo nie obraziłem i nie zamierzam obrażać. Zwróciłem tylko uwagę koledze magic,że powinien popracować wprawki na klawiaturze, co się tyczy mojego błędu, to każdemu jeden może się zdarzyć, tym bardziej, że nie robię korekty.
Za nazwanie mnie badaczem Pisma Świętego, też się nie pogniewam, bo pomimo tylu wieków, zawsze jest coś na nowo odkrywane....
Jeśli chodzi o twoje badanie powtarzalności liczb, to myślałem, że Ty bazujesz na tym co było, ale jeśli sie coś zmieniło to pardon, i czekam z niecierpliwością na nowe odkrycia. Pozdrawiam.
Za nazwanie mnie badaczem Pisma Świętego, też się nie pogniewam, bo pomimo tylu wieków, zawsze jest coś na nowo odkrywane....
Jeśli chodzi o twoje badanie powtarzalności liczb, to myślałem, że Ty bazujesz na tym co było, ale jeśli sie coś zmieniło to pardon, i czekam z niecierpliwością na nowe odkrycia. Pozdrawiam.
bolek i lolek:moje tu prezentowane obserwacje dotyczyły ZAWSZE nie powtarzalności liczb a ich różnym konfiguracjom skutkującymi wysoką efektywnością trafień przy zachowaniu pełnej losowości liczb bo nie biorącymi właśnie liczb za podstawę analizy a określone konfiguracje!!!
Oczywistym więc jest że swoje spostrzeżenia odnosiłem do poprzednich losowań - bo to one dawały pole i obszar tych obserwacji.
Oczywistym więc jest że swoje spostrzeżenia odnosiłem do poprzednich losowań - bo to one dawały pole i obszar tych obserwacji.
edi8: Przyznam, że nie znam dokładnie twoich niewątpliwie trafnych dywagacji, ale gdybyś mógł "w pigułce" zawrzeć "istotę sprawy", względnie wyszczególnić wpisy, której one dotyczą, to był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawaiam.
(do wpisu 27513)rexio:na stronie Fortuny www.efortuna.pl jest dział "LICZBY ŚWIATA" i tam jest także nasz DL - wiec nie pisz że nie ma.Pisałem już tu o swoich przejściach z personelem ich kolektury:świeża babeczka odmówiła mi przyjęcia kuponów blokowych z meczami..."bo tak nie wolno grać"!Więc zapewne i w Twojej kolekturze jest jakaś niedoszkolona.
Poproś ją aby zadzwoniła do centrali i się dowiedziała jak ma przyjąć kupon na "LICZBY ŚWIATA" skoro sama tego nie wie!
Poproś ją aby zadzwoniła do centrali i się dowiedziała jak ma przyjąć kupon na "LICZBY ŚWIATA" skoro sama tego nie wie!
Widze ze dalej tu marzycieli nie brakuje oczywiscie tych przegranych pozdrawiam i zachecam do odkladania pieniedzy w skarpete to lepiej wyjdzie wam na zdrowie
Łoj depesz, jakiś ty mądry, ale jak by ci tak wpadło 10/10 to byś "inaczej śpiewał"
A skarpeta "to skarpeta", można i grać i w skarpetę odkładać, byle nie zbankrutować........
A skarpeta "to skarpeta", można i grać i w skarpetę odkładać, byle nie zbankrutować........
DEPESZ, jak nie chcesz grać to polecam ci metodę Pedro 1972 wpis 27447, a na pewno będziesz zdrowszy, ale czy szczęśliwszy? {powiem szczerze, ze w to wątpię}.Pozdrawiam.
I jeszcze jedno, niektórzy odczuwają przyjemność nie tylko z brania, ale również z dawania, i dla nich zagranie za podstawową stawkę dla niesamowitych emocji(przypływ adrenaliny)w trakcie losowania jest więcej warte niż to głupie 2 złote.........
bolek i lolek:moje spostrzeżenia zacząłem tu podawać od 28.06 wpisem nr 23907.Następne to np.23985,23999,24074,24440,24572,25851...itd.Pzdr.
Ja mówiąc szczerze dziś 1 raz zagram w TSN, może jako ta 1 gra będzie szczęśliwa dla mnie. Z typowań jednak wiem, że też jest ciężko trafić cokolwiek. Ale na poważnie zaczynem grę w EL i kończę definitywnie z ML.
Bo coraz częściej utwierdzam się w przekonaniu, że jak ma się wygrać to się wygra od razu, a nie grają cały czas. Mam nadzieję, że się mylę. Albo ciekawe ile jest prawdy w tym, że kiedyś ktoś trafił 6 w DL i zgubił kupon, posłał znowu na chybił trafił i znowu wygrał. Mam nadzieję, że to tylko plotka. To taka pesymistyczna wizja.
Hej Kogucik się odezwał! Cześć na dziś postawiłam oczywiście na 3 w DL!
TOTO ja myślę że warto grać w numerka:
1. Rzadziej losują.
2. Jest tańszy.
3. Fakt,że może i on głupi troszkę , ale niektórzy mają satysfakcję i co nie co trafiają...
pozdro
1. Rzadziej losują.
2. Jest tańszy.
3. Fakt,że może i on głupi troszkę , ale niektórzy mają satysfakcję i co nie co trafiają...
pozdro
Ja trafiłem kilka razy 3 z 4 ,a teraz lipa,ale czasem puszczam...czasem i numerek też trafi
no, i mnie się parę razy numerek trafił dobry........
TOTO - to nie bylo tak... ten człowiek wygral raz na ch/tr ale wszystko stracil(czy przep[il jesli dobrze pamietam) i za jakis czas znowu wygral ale ponownie starcil to byly sumy po 3 mln zł podobno mieszka teraz gdzies pod krakowem w nedzy (pieniadz szcesci mu nie daly) dostal szanse od losu a on to zmarnowal! Ja taka historie slyszalem!
1 na 100 się wyrwie
1 na 100 kogoś potnie
1 na 100 dorośnie
1 na 100 do czegoś dojdzie
1 na 100 kogoś potnie
1 na 100 dorośnie
1 na 100 do czegoś dojdzie
miejsce: Polska system: samowolka
Cel: to forsa w tym trwi sekret co los da
życie made in Polska
POZDRO
Cel: to forsa w tym trwi sekret co los da
życie made in Polska
POZDRO
tak czytam te wasze mękiz systemami,a szczegolnie z analizami ile to plików trzeba przerzucic,ile razy jaka liczba,jakie odstepy mialy itd takimi sumami operujecie na granie toPROPONUJE WSZYSTKIM CO POWAŻNIE GRAJĄ KUPCIE SOBIE PROGRAM PROFESJONALNY/ ZA JEDYNE 50 ZŁ/ DO ANALIZ EUROSTAT 2 LUB 1 TAM JEST WSZYSTO CO KAZDY GRACZ BY CHCIAL MIEC TYLKO MUSI SOBIE UZUPELNIAC BAZĘ CODZIENNIE ,DEMO NA STRONIE EUREVIC.COM.I INNE TEZ,PROGRAM DLA KAZDEGO NAWET LAICA,UZYWAM GO I POLECAM ZRESZTĄ SAMI SPRAWDZCIE,NIEPOTRZEBNE STUDIA TYLKO SWOJA INTUICJA NA TEJ PODSTAWIE ANALIZ DA WAM EFEKTY BO TAM NAPRAWDE JEST WSZYSTKO,TO TYLE JAK SPRAWDZICIE NAPISZCIE SWOJA OPINIĘ
ale najpewniejsze jest to czego Pan Rys nie napisał, że po zakupieniu tego programu będziecie 50 zł do tyłu, a pan x 50 zł do przodu razy ilus tam naiwnych.
Szczęście nie lubi szablonów, bo zawsze wymyka się racjonalnym przesłankom.
Gdyby każdy stawiał a "najlepszego konia", pomimo,że ten by wygrał, to nikt by nie wygrał, nawet organizator.
Dlatego niespodzianki są tak piękne...........
Szczęście nie lubi szablonów, bo zawsze wymyka się racjonalnym przesłankom.
Gdyby każdy stawiał a "najlepszego konia", pomimo,że ten by wygrał, to nikt by nie wygrał, nawet organizator.
Dlatego niespodzianki są tak piękne...........
HARTGE:o tym gościu co 2 razy trafił 6 w DL to był reportaż w TV Polsat.
On obecnie mieszka w szopie bez światła i wody w jakiejś podkrakowskiej wsi i żyje jak zwykły menel...Niestety - nie uniósł ciężaru jaki taka wygrana z sobą niesie bo trzeba mieć charakter ZANIM się wygra aby nie ulec różnym pokusom gdy już ma się tę forsę w ręku...
On obecnie mieszka w szopie bez światła i wody w jakiejś podkrakowskiej wsi i żyje jak zwykły menel...Niestety - nie uniósł ciężaru jaki taka wygrana z sobą niesie bo trzeba mieć charakter ZANIM się wygra aby nie ulec różnym pokusom gdy już ma się tę forsę w ręku...
przepraszam, a ile ten pan menel dostał honorarium od TV Polsat, toć przecież taki ktoś co 2-krotnie trafi 6 w D.L to bardzo ważna osoba, VIP......
Będąc przy temacie wygranych graczy:osobiście kiedyś poznałem dużo starszego gościa,który w Wwie wygrał "6" w DL jeszcze za Gierka.Jemu także "szczęścia" to nie dało:owszem kupił w Pewexie mieszkanie i samochód oraz odbył kilka najdroższych wycieczek z "Orbisem" ale szybciutko dowiedział się od listonosza,że żona go już nie kocha i ma sprawę rozwodową i o podział majątku...Na szczęście po wygranej mu nie odbiło i nadal pracował lecz został sam w tym mieszkaniu,które jemu przypadło przy podziale majątku.To nie była duża wygrana - bo jedna z kilku i resztkę kasy przepił z żalu dość szybko...
skoro już piszecie na ten temat to ktoś z Krakowa też trafił szóstkę przy okazji zakupu dwóch mamrotek popularnie zwanych jabolami. Ponoć ten ktoś też był menelem, a wygrał ponad 5 milionów w D.L. Czy ktoś słyszał o tej historii. Mówili o niej bodajże w TV Polsat.
Ja jak trafie szóstkę w D.L to połowę oddam dla biednych, bo tyle biedy jeszcze widać na ulicach...
Kiedyś też usłyszałem od pewnego człowieka historię,którą owszem wysłuchałem ale nie dałem jej wiary bo zbyt była nieprawdopodobna:otóż powiedział mi,że już 2 razy miał 6 w DL i to akurat na kuponach wypełnionych ale z różnych powodów nie nadanych.Po jakimś czasie poznałem żonę tego człowieka i ona wszystko w 100% potwierdziła niezależnie od niego:pierwszy raz kupon nie został nadany bo przyjechał jej brat gdy mąż wychodził już do kolektury i sobie popili a za drugim razem to ona zapomniała nadać kupony ,które mąż jej dał do nadania i sobie przypomniała o tym dopiero po zamknięciu kolektur.Oboje ci ludzie są bardzo głęboko religijni i choć historia brzmi nieprawdopodobnie to jest chyba jednak prawdziwa...Ta historia wywarła chyba jednak wpływ na jego psychikę,gdyż obecnie wciąż pod nosem powtarza jak mantrę:"I cóż możesz zrobić,i cóż możesz zrobić.."
Obiczyłem, że do tej pory przez ponad 51 lat historii
D.L zawarto 294 biliony pojedynczych zakładów (2-3% błędu).Z tego mamy niewiele ponad 500 milionerów).
Trzeba mieć olbrzymiego farta,żeby być podwójnym milionerem i kosmicznie głupim, żeby to przepić, zmarnować i żyć w nędzy, na łasce innych......
D.L zawarto 294 biliony pojedynczych zakładów (2-3% błędu).Z tego mamy niewiele ponad 500 milionerów).
Trzeba mieć olbrzymiego farta,żeby być podwójnym milionerem i kosmicznie głupim, żeby to przepić, zmarnować i żyć w nędzy, na łasce innych......
Na przestrzeni ostatnich lat pamiętam dwie 6 w DL wygrane w przeciągu 2 tygodni przez rodzinę z okolic Olsztyna,w której malutki synek skreślał na kuponie liczby oraz inny przypadek gdy jeden człowiek jednorazowo wygrał dwie 6 w DL bo popełnił błąd:chciał te same liczby zagrać w DL i w systemie na 6 skreśleń w EX ale żle zaznaczył kupony i oba poszły do DL.Stąd ten "błąd" zaowocował jego podwójną wygraną w DL.
Edi8 - mam pytanie czy naprawde można w Fortunie obstawiać liczby niewylosowane w ML,jak to wygląda w praktyce bo na stronce tej firmy w regulaminie nic nie znalazłam , może to dziwne do obecnej chwili nie miałam przyjemności tam być i niewiem na czym to polega .Pozdrawiam
W tej drugiej sprawie to ciekawe czy te dwie 6 w DL zwiększyły jego wygraną bo jeśli był jedynym wygrywajacym to tyle samo było w puli przy jednej 6 czy przy obu...
megii:na niewylosowane liczby ML można grać tylko w Totolotku ( dawny TotoMix ) oraz w Milenium.
witam wszystkich kulkowiczow bardzo serdecznie po 2 miesiecznej przerwie i pobycie w buszu na mazurach,pozdrawiam musze przyjsc do siebie ,poczytac i wreszcie zaczac grac,na razie boje sie samochodow ludzi,sygnalizacji na przejsciach po prostu zdziczalem,ale za 3 dni juz bedzie dobrze pozdrawiam wszystkich i zycze wysokich wygranych.
SLUCHAJ BOLKU I LOLKU DZIECIACZKU I MARZYCIELU NIE MAM ZAMIARU Z TOBĄ PROWADZIC DYSKUSJI SCIAGNIJ SOBIE DEMO I ZOBACZ JAK TO DZIALA,ALE TO JEST POTRZEBNE TYLKO DLA TYCH CO GRAJAĄ POWAŻNIE A NIE SA MARZYCIELAMI NA CHACIE,WYDAJ 50GR A MOŻE WYGRASZ 20 GR MARZYCIELU
edi8 - zgadza się to był reportaż na Polsacie ciekawa historia no nie ?? No ale cóż tzreba mieć głowę do pieniędzy.
A ten co wygral 5 mln w krakowie bodajze to tez menel i tu zadaje pytanie: czemu tacy ludzie wygrywaja?? On pije nadal tylko ze drozsze trunki tak slyszalem przynajmniej! Ale widocznie glupi ma zawsze szczescie!Chyba tak mozna to wywnioskowac??
los jest zdradliwy dzis jestes na sczycie jutro mozesz byc na dnie niestety kolo fortuny
ryś już cię lubię, bo wszystkie ryśki to fajne chłopy, jak lubisz to graj, a jak wygrasz daj znać Pozdr.
Trafiłem numerka, bez kitu, niestety i bez 4-ech liczb dodatkowych, ech.......
pytałam wczoraj o 33 w dl.i nikt nie doradzał dziękuje.teraz wiem ze liczyć to każdy może ale tylko na siebie .
mila:czyli Twoje własne przeczucia są najlepsze i nie musisz szukać moralnego wsparcia innych graczy bo to na wynik losowania wpływu raczej nie ma.Gratuluję Ci intuicji!
MIłA- a kogo interesuja Twoje prośby i zapytania? tu wszyscy mysla jak nie dolną głowka, to chytrym uśmieszkiem i oczkami świecącymi dolarkami
jagódko, ale o co chodzi z tą dolną główką, czy masz na myśli to co ja?
Czy może ci chodzi o chorą bolącą główkę od myślenia nad typkami?
Czy może ci chodzi o chorą bolącą główkę od myślenia nad typkami?
edi dziękuje ,jagódka masz racie ale to jest miło jak jeden drugiemu doradzi .po prostu się wspierajmy.
jagódko: w Twym wpisie znalazł się chyba rysopis własny w lustrze widziany a jako psychologiczny autoportret tu jedynie barwnie przedstawiony...
Za czwórkę w Dużego aż 285 zł. Od roku 2003 nigdy nie było więcej nie licząc losowania nr 4486, kiedy płacono o 10 groszy więcej. Pozdrawiam
edi8, napisałeś wczoraj: 'mila:każda z liczb ma identyczne prawdopodobieństwo wystąpienia a tu w DL jak 1:49...'
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że jeśli losują 6/49 a my obstawiamy tylko jedną liczbę (teraz np. trwały rozważania dot. liczby 3 lub 33) to prawdopodobieństwo jest, no nie wiem, ale chyba coś pomiędzy 1:6 a 1:7 na trafienie jednej z nich.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że jeśli losują 6/49 a my obstawiamy tylko jedną liczbę (teraz np. trwały rozważania dot. liczby 3 lub 33) to prawdopodobieństwo jest, no nie wiem, ale chyba coś pomiędzy 1:6 a 1:7 na trafienie jednej z nich.
spiderdog:oczywiście podając p=1:49 podałem je dla typowanej i losowanej 1 liczby z 49 a odnosiło się to do tego iż każda z tych 49 ma taką samą szansę na wylosowanie.A odpowiadajac na Twoje pytanie to przy obstawianiu 1 liczby przy losowaniu ich 6z49 prawdopodobieństwo trafienia wynosi 1:2,42 czyli wynosi 0,413%.Pzdr.
Nie masz wygrywac w dl padnie 3 i 32.Nie prawde padnie 3 i 32. Mam czerwonym paskiem 4,75 pkt :).Daniel wieleba jest nie prawdziwy szostki w DL.Rok bylem nie wygralem szostki 0d 4 wrzesnia 2007 do 4 wrzesnia 2008 roku
WITAM . CZY MOZE MI KTOS NAPISAC ILE JEST KABINACJI 10/20???
Z GORY DZIEKUJE
Z GORY DZIEKUJE
Kombinacji 10 z 20 jest 184.756
Liczy się to tak : w liczniku 20x19x18x17x16x15x14x13x12x11
a w mianowniku 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Potem skracasz ułamek, dzielisz licznik przez mianownik i masz wynik.
Pozdrawiam!:)
Liczy się to tak : w liczniku 20x19x18x17x16x15x14x13x12x11
a w mianowniku 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10
Potem skracasz ułamek, dzielisz licznik przez mianownik i masz wynik.
Pozdrawiam!:)
W związku z tym ,że dość często pojawiają tu się pytania dotyczące prawdopodobieństwa pewnych trafień w DL,EX i ML to polecam świetny adres: www.lotto.winweb.pl/prawdopodobienstwo.aspx gdzie każdy sam po wpisaniu swoich parametrów uzyska błyskawicznie odpowiedź w formie wyniku określającego tegoż trafienia prawdopodobieństwo.
P.s.:a może taki kalkulator nasz PASKO też tu zainstaluje?Wdzięczność wielu użytkowników gwarantowana!Pzdr.
P.s.:a może taki kalkulator nasz PASKO też tu zainstaluje?Wdzięczność wielu użytkowników gwarantowana!Pzdr.
edi8 widze ze nie znasz strony pasko, ale plama;-))
michal lublin:a ja głupi myślałem,że czas jedynych słusznych stron ( vide "Trybuna Ludu" )już minął...
A tak na poważnie to jestem tu czynny od 28.06 i nie wszędzie zaglądałem.Pzdr.
A tak na poważnie to jestem tu czynny od 28.06 i nie wszędzie zaglądałem.Pzdr.
Właśnie oglądam Koło Fortuny i widzę widownię ok.50 osób, zadaję sobie pytanie skoro w tym teleturnieju to ONI płacą i stać ich na widownię to dlaczego TS tak uporczywie od tego ucieka? Czego się boją? Widownia rozwiała by wszystkie wątpliwości.Może ktoś sensownie potrafi to jakoś wyjaśnić.Tylko proszę nie opierać się na regulaminie TS, bo regulamin zawsze się pisze "pod siebie".
joemonster.org/p/74559/strona/2/ale_kumulacja
niezła kumulacja będzie w dużym lotku
niezła kumulacja będzie w dużym lotku
We wczorajszym losowaniu ML wylosowano 2 pary:
a/ 52-68
b/ 41-58
które liderowały wśród parek najdłużej oczekiwanych mając zbliżone opóźnienia:127 i 126 losowań od ostatniego wystąpienia.
a/ 52-68
b/ 41-58
które liderowały wśród parek najdłużej oczekiwanych mając zbliżone opóźnienia:127 i 126 losowań od ostatniego wystąpienia.
oki dobra pewnie wczoraj było jeszcze mniej, ale ja myślałem, że już będzie sporo więcej ;(
Pamiętajcie o końcówkach w ML:
1,3,7,8 i
2,5,6,9 , jest ich aż po 32 szt. zdarza się że pada nawet 10 liczb z 32,realne żeby coś troszku trafić???
1,3,7,8 i
2,5,6,9 , jest ich aż po 32 szt. zdarza się że pada nawet 10 liczb z 32,realne żeby coś troszku trafić???
OPA mało realne, ale szanse są większe jak piszesz. Wg mnie realne aby coś wygrać to np. wytypować 10/16 ewentualnie 9/16.