Wpisy 2 743 224 – 2 743 323
30 października 2016 19:16 → 30 października 2016 21:21, 100 wpisów
Witam wszystkich. Czy ktoś wie gdzie padła wczorajsza wygrana w lotto?
Jasiu przychodzi do domu ze szkoły i mówi do taty.
Dostałem dziś 3 jedynki
uuuuu jasiu to będzie wpi*dol
Wiem, mam już adresy
Dostałem dziś 3 jedynki
uuuuu jasiu to będzie wpi*dol
Wiem, mam już adresy
hej wam
zgrywus
Ta 6-ka padła w Krakowie kaufland inmedio 10mln ponad ,grałem tam dziś i trafiłem 2razy 5/6 w keno w tym 1 na podwójną stawke ogólnie przegraĺem 74 wygrałem 182 bo jeszcze jakąś parke uszczeliłem z 2 razy nawet szczęśliwa kolektura mam puszczone na wieczór kilka mini i Multi może coś jeszcze wpadnie
ja gram tylko systemem 8 lotto jak widac
no i keno bo mnie wciagnelo niedawno )
Ggeneral Jaruzelski zostanie zdegradowany
Grałem dzis w szczęśliwej kolektorze w tym roku ktos trafil pelna pule w kaskadere nieraz tam cos wpadnie moze dzis czas na mnie 10/10 5/5 9/9 dwa mini z typiwanych i 6/6 multi 54,02,17,25 i dwie jakieś
Gryks76 ja mam na dzis 49zakladow w mini kabaretowo oto liczby
5,8,19,25,38
5,8,19,25,38
Witam
Zbigniew ostatnio na Twoje liczby trafiłem trójke w mini ale pusciłem ją na 4 losowania i wpadła.
Dzieki Ci za to
Nie kradnij
Zmienilem
Zagram i te Twoje liczby na mini tez na 4 losowania zobaczymy co z tego bedzie
Dzisiaj nie kupisz ich
Zbynio one tylko na dzis???? Gdyby nie awaria maszyny nie bylo by tyle osob szkoda ze się ukrywaja dla sledzacych
Moich liczb wrealu
Tak na dzis jutro inne mam zasade kupuje jeden zaklad zchybika i go puszczam lacznie 25razy ale na dzis 49razy
Janosik zazdroscisz
Wysyłaj i 4 900 x 5/5.
Wolne
Dostales nagrode od poska
Nagrode od poska dostałeś
Od jutra 2 zmiana pewnie so tez potem 1 w pt 11 listopada ponoc maja prosic o przyjscie jak i w so
Jeszcze nie
Od poska nie ale od paska dostane skoro się pytasz dostałem cynk od niego
Tylko cynk
Zgywus od 23lipca mam 75 razy 3/5 platne 40zgroszami i raz 33razy platne 20zl 20groszy szpiegoj mie lepiej to bedziesz na bieżąco
Zbigniew.
Ty chyba czytasz ze 2 wpisy na stronie.
Ty chyba czytasz ze 2 wpisy na stronie.
Zbyniu mi się nie spieszy jestem wyrozumialy ma człowiek swoje prywatne sptawy grzecznie sie pytalem dostalem odpowiedz mi to wystarczy
Z mężem
Lece pa do kabaretu oby maszyna losujaca nie dostala okresu
Zbigniew.
Nie zazdroszczę Tobie sposobu grania, tylko patrzę na Twoją głupotę jak ...marnujesz/przegrywasz swoje pieniądze.
Mógłbyś wysłać ... JEDEN ZAKŁAD, a po sprawdzeniu ze coś można wygrać wtedy wysyłasz ... np. 490 x 5/5.
Pisałem już 3 razy, ale do Ciebie to nie dociera.
Więcej Twoich liczb NIE SPRAWDZAM.
Nie zazdroszczę Tobie sposobu grania, tylko patrzę na Twoją głupotę jak ...marnujesz/przegrywasz swoje pieniądze.
Mógłbyś wysłać ... JEDEN ZAKŁAD, a po sprawdzeniu ze coś można wygrać wtedy wysyłasz ... np. 490 x 5/5.
Pisałem już 3 razy, ale do Ciebie to nie dociera.
Więcej Twoich liczb NIE SPRAWDZAM.
Raz w roku gram za 100zl 3/3 lece pa
Życzę wygranej.
Bajkopisarz
Osoba mająca nadmiar wyobraźni, dzieląca się fantastycznymi historiami z osobami postronnymi.
Osoba mająca nadmiar wyobraźni, dzieląca się fantastycznymi historiami z osobami postronnymi.
Juz za h losowanka ciekawe czy dziś lub jutro o 14h coś powiedza o awarii
--->> << masz mało mózgu, pijaczka >>
Taką opinie wydal Krzysio o pewnej osobie z Mp, a niektórym szkoda że został ... zablokowany.
Taką opinie wydal Krzysio o pewnej osobie z Mp, a niektórym szkoda że został ... zablokowany.
Faral.
Janosik właśnie się zastanawiam czy do prokuratury tego nie zgłosić bo tego małego człowieczka mam już dość
.........
Krasnalka.
Krasnalka.
Nie odzywaj się do głąba, w końcu przestanie jak narobi sobie wielkich kłopotów.
Nie odzywaj się do głąba, w końcu przestanie jak narobi sobie wielkich kłopotów.
Ruda.
ja tylko 2 zakłady dziś puściłam w multi bo coś nie mam szczęścia ostatnio
Oj byłaby heca, gdyby znów zdechła maszyna losująca.
Prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest równe prawie ... zero, ale może się zdarzyć.
Prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest równe prawie ... zero, ale może się zdarzyć.
Ciekawe czy wielki wódz TS zdobędzie się i przeprosi za niespodziewaną awarię.
Tak.
Nie mam gg.
Janosik to znaczy ze mam szpiega i to wiem kogo ktoś się za ciebie podaje
Mnie szpiegi nie interesują.
36241683
Krasnalka. Hej !!!
Przenioslem sie do ... Korna.
Pozdrawiam. Janosik
to wpis szpiega i nr
Krasnalka. Hej !!!
Przenioslem sie do ... Korna.
Pozdrawiam. Janosik