Wpisy 2 740 677 – 2 740 776
26 października 2016 17:18 → 26 października 2016 20:03, 100 wpisów
dobrze to mi szlo ostatnio sie nie farci ale coz jak sie bawic to sie bawic
te 2 miechy mnie tak przyzwyczaily ze jak patrze ze nie mam ponad 1000 pkt to dla mnie miesiac stracony choc nie podaje sie
co tam masz na wieczorek???? ide odlac kotlety sojowe za pare minut znikne na pare minut by je usmazyc musze raz dwa bo grozny szynszyl zabojca dewastator jest na wybiegu
a zonka u tesciow i wez tu larwe upilnuj ale powaznie ostatnio jest taki spokojny starzeje sie czy cos
ostatnio cos zwierzeta przycjagam na szczescie nie ludzkie albo one mnie pare lat temu po ulicy miedzy jezdzacymi autami latal rasowy kogut vel sultan z zonka zagnalismy go jakos do piwnicy i zlapalismy wczesniej miala u rodzicow na domku koguta nie pamietam jak sie na nie mowi wazyl 10 kg w tym roku mlody jelen z rana napatoczyl sie na mnie jak wracalem z nocki na tej samej ulicy co kogut gdy zadzwonilem na straz miejska to pancja stwierdzila ze jak zgubil sie to sie moze znajdzie i ze dopiero patrole za h jezdza nie dawno golab jakos wlecial nie mogl znalezc tego okna skad wpadl i sie malo co nie zabil uderzajac co rusz o zamknete na strychu troszke sie z nim ganialismy udalo sie go nakierowac na otwarte.........
wczoraj idac na nocke puscilem sie w sklepiku nie mialem czasu przed sklepem na sznurku do wiazania workow byl kundel przywiazany do kraty wpatrzony w sklep w sklepie nikogo tylko szefowa gdy wylazilem to dzwonila na policje albo ktos zostawil w sumie lepsze to niz gdzies w las lub zapomnial ktos zonka mowila ze oile to ta sama psina to bezdomny z takim lazil od smietnika do smietnika z jednej strony moze juz mial dosc z drugiej moze za szybko sie zadzwonilo i czlowiek stracil przyjaciela eh szkoda sie mi go zrobilo mokre zwierze bylo i tyle mojego nie ma nikogo ide sobie jedzonko zrobic bede za jakis czas
ps sorrki za dlugie wpisy liczby mam zatypowane jak cos
ps sorrki za dlugie wpisy liczby mam zatypowane jak cos
https://uploads.disquscdn.com/images/4f2001efad017fcbaa5bfcd33feebfd97bb869dcbac5de09305f2013ed5b9eee.jpg
2 740 536. emeryt 2016-10-26 (12:09)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1
55,56,57,58
SS 05
111
555
777
ep
4 XXXXX
1
55,56,57,58
SS 05
111
555
777
ep
4 XXXXX
1
55,56,57,58
SS 05
111
555
777
ep
4 XXXXX
1
55,56,57,58
SS 05
111
555
777
ep
4 XXXXX
BYC MOZE troche bedzie powtorek o 14 trafilem z wczoraj wieczora 44,46
prawde mowiac wlazlem z ciekawosci odnosnie pytania tak to ta sama i moze tyle by sie nie napinac
ja nie myślałam dziś nad liczbami bo nie gram w multi a resztę zdaję ze stałych ale jak dziś coś wpadnie
jak sie zatypuje w lotto w koncu na tym czacie spokoj dopoki sie ktos nie wychyli sfrustrowany i upusci wodzy swej frustracji bo nie bedzie mial gdzie
odwrocone liczby z prawej na lewa w multi jak by ktos nie mial co wyslac a chcial sportowo zagrac
67,26,64,24,23,63,70,20,51
67,26,64,24,23,63,70,20,51
a ja ide zrobic szybki 100 zl, bedzie na 40 multi
dzis 6/6 i ma byc
dzis 6/6 i ma byc
heja gracze ,awe cezar 3/3 zmultowane pafty grał 17,42,75
gryksiea te powyżej zestawy to mogą hulać u rycha w keno go ??
Wreszcie rozszyfrowałem o co chodzi:
Tulipan ---->> Bocian = Hipcio
Tulipan ---->> Bocian = Hipcio
Krasnalka. Hej!!!
Wizyta u lekarza może zadziałać ...uzdrawiająco. Udało mi się uniknąć pobytu w ... Koncentracyjnym Obozie Zdrowia czyli w ... szpitalu.
Aby tak dalej.
Aby tak dalej.
i dostałam tylko kolację i śniadanie
ale jak widzialam te posiłki to już mi się nie chciało jeść
ale jak widzialam te posiłki to już mi się nie chciało jeść
dobrze ze mąż z synem mi przynieśli jedzonko w czwartek wieczorem
hey wam ponownie na chwile ......... krasna mala dietka nie jest zla
jak bylem w szpitalu to rodzinka jednemu przynosila jedzonko a mial miec diete po operacyjna to malo co nie wykitowal przez ich obzartuch
gryks w czwartek przed wyjściem do lekarza nic nie jadłam bo rano nie jadam potem to już nie miałam czasu choć byłam w domu po rzeczy tylko kawka miałam miało czasu a musiałam sie spakowac cholera jak ja byłam głodna
gryks poslalem twoje 9/9 tak dla sportu co wyzej podales...nie mam na dzis koncepcji
Krasnalka.
Jak zobaczyłem czarnego diabła w białym stroju ze słuchawkami stwierdziłem:
"Uciekaj stąd człowieku, póki czas"
Jak zobaczyłem czarnego diabła w białym stroju ze słuchawkami stwierdziłem:
"Uciekaj stąd człowieku, póki czas"
Krasnalka.
To były takie małe rozmyślania nad ...medycyną.
To były takie małe rozmyślania nad ...medycyną.
ja ponoc jestem diabel choc takiego nie ma a jak sa jakies malunki do niego nie jestem nawet podobny
coz jak nie masz kasy to zostaje narzekanie nawet bombonierka nie pomoze
ja nie wiem ja nic nigdy w łapę nie dawałam a wszystkie zabiegi mam robione szybko
sześc lat temu jak maiłam pierwszą operację to też zrobiłam wszystkie badania bez problemu i nie czekałam długo i zaraz miałam operację
u nas na onkologi robią szybko i ludzie przyjeżdżają z całej polski
12 minut temu: silny wstrząs ziemi w centralnych Włoszech:
<< 5,5 M >>
<< 5,5 M >>
Cisza na Mp.
Tak to wczoraj było w Lotto.
Brjan: 10 liczb: Podałem 2-3/10. Było ...2/10.
Dusia: 6 liczb. Podałem 1-2/6. Było ...1/6.
Brjan: 10 liczb: Podałem 2-3/10. Było ...2/10.
Dusia: 6 liczb. Podałem 1-2/6. Było ...1/6.
Ameczka.
Piszesz z Włoch ???
Piszesz z Włoch ???
Wygląda na to, że w ciągu 2 najbliższych dni nie będzie ...padać.
Zaraz sprawdzę 2 typowania MM 5/5.
ciekawe co ten putin kombinuje od jakiegos czaasu jak nie prowokacje mysliwcow bombowcow tak teraz dwie korwety w baltyku buduje bunkry przeciw atomowe za malo miejsca ma marzy mu sie potega ala carska czy co ma gdzies innych
Zacier: 5 liczb. 1-2/5. ---->> 01, 02, 20, 24, 67.
gryks76 zachód to cud i miód co ?
doktor2p kiedy tobie dadzą profesora ? przecie to czas ,
i aktorka krasnalka
doktor2p kiedy tobie dadzą profesora ? przecie to czas ,
i aktorka krasnalka
Janosik 1,2,24,75,79
KniazPijak. 5 liczb. 1-2/5. ---->> 01, 07, 33, 52, 65.
Zbigniew.