Wpisy 2 739 777 – 2 739 876
24 października 2016 21:48 → 24 października 2016 23:15, 100 wpisów
SZUKAM PRACY !!! POMOŻE KTOŚ, SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA POMOC, WOJEWÓDZTWO WARMIŃSKO-MAZURSKIE.
tam najwieksze bezrobocie, ale jest robota na bramce w klubie omen k dzialdowa
krzysztof u nas Jaga szukała dzieci na stadion takich co wchodzą razem z piłkarzami na mecze
krasnalek-pewnie kiedyś wyjdzie ale i tak się pewnie więcej umoczy niż to wyjdzie
co do bezrobocia to sie niezgadzam ze spada ,to wcale nieprawda ze spada no chyba ze tam w warszawie pod sejmem ja tez juz od 4 lat szykam pracy, jakiejs ale jak narazie nici, wkolo mam sporo stref ale jak do dzis nikt sie nieodzywa, wszyscy maja polakow gdzies wola ukraincow przyjmowac i to tyle na temat pracy a panu panie krzysztofie zycze duzo szczescia i w grach liczbowych jak i w znalezieniu pracy bo wiem co znaczy niepracowac
Dzięki wielkie za te słowa, chociaż ktoś mnie rozumnie to fajnie. A co do Ukraińców znam to doskonale widzisz. Jest praca do kartonów niedaleko a ten pan mówi może wezmą ale mają Ukraińców wziąć chyba 20 ? Ale sprawa już długo się toczy.
gratulacje wszystkim Wygranym, a nie mowiłam , ze nic przed 10 nie bedzie
torsan
medea76 podawała mi do grania koniec miesiąca i może to już jest czas
medea76 podawała mi do grania koniec miesiąca i może to już jest czas
sam jestem w tej sytuacji tez, dla ludzi chorych, i wyksztalconych nie ma pracy w tym kraju trzeba dlatego usilnie wierzyc ze sie uda ,grac w gry i wierzyc ze sie uda cos i tez i wygrac
i dazyc usilnie do celu,grunt to sie niepoddawac, co zas do ukraincow to tez sa ludzie i tez chca zyc ja osobiscie do nich nic niemam,
i dazyc usilnie do celu,grunt to sie niepoddawac, co zas do ukraincow to tez sa ludzie i tez chca zyc ja osobiscie do nich nic niemam,
No dobrze wszystko rozumiem ale człowieku my też chcemy pracować a ja od około roku nieaktywny bo na zasiłku.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ale też miałem propozycje różne, przyjmowałem lecz nie były one i brałem a potem miałem podpisywane w tym miejscach że niestety ale to nie dla mnie.
Dzisiaj znów wszystkie zestawy, które sprawdzałem były na NIE.
Najlepsze liczby miał Robaczek, trafił 3/5. / podałem 2-3/5 /. Liczby do MM.
Najlepsze liczby miał Robaczek, trafił 3/5. / podałem 2-3/5 /. Liczby do MM.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
umnie w reajonie zasilek jest tylko pol roku bo wkolo duzo stref, tylko ze nikt nikogo nieprzyjmuje a jesli juz to sa 4 brygadowki ,mala kasa , domnie tez mowili z roznych zakladow pracy zadzwonimy i do dzisiaj nic obiecanki cacankiu a glupiemu radosc, niewieze juz ze zadzwonia ,ale wieze ze kiedys znajde prace a moze i trafie ta 10 z 10 w multi lotka
juz raz bylem blisko tej 10 w multi i dlatego wieze ze kiedys mi sie uda trafic 10 z 10w multi ostatnio mialem 8z10 wiec kiedy 10z10
A gra ktoś w Keno ?
Brawo ale tylko 1raz trzeba bylo 25razy
Bolek czekanie na ile płacą
Oby nie bylo
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 228 759,80 zł
Padlo
Lece zaraz 3zm
Bolek31 gratulacje wygranej
Witajcie
Niech już się skończy październik i razem z nim bieda w typowaniach
No nic i nic lepiej....ciągle pod górkę
Niech już się skończy październik i razem z nim bieda w typowaniach
No nic i nic lepiej....ciągle pod górkę
Wizard jak stawiałam na 45 to nie wchodziło. ...przyczepiłam się do 44.....weszło 45
Kto za tym nadąży....ja nie daje rady
Kto za tym nadąży....ja nie daje rady
pechowy pazdziernik i rok, wspolna, sasiad dzis, rozaniec za niego i 54 do pary