Wpisy 273 594 – 273 693
18 kwietnia 2011 20:07 → 18 kwietnia 2011 21:01, 100 wpisów
i tak wiedzą

czarodziejka83 jasne twój wybór, ale do końca tak nie jest jak mówisz co ma kolczykowanie do tego,a różne reklamowe pisma i tak się dostaje,bez spisu.Teraz przez internet to trwa 5 minut,bez jakiś problemów.I wiadomości które podajemy oni i tak mają.
nie nie wiedzą
krysia kk ja podaje nugdy nic w internecie--to skrajna głupota..Ty podajesz wszystko w sieci???wsolczuje Ci naiwnośći
co nie wiedzą?? nigdy nie załatwiałaś spraw w urzędach nie zawierałaś umów, rząd jak chce wszystkiego sie dowie
To co Zacni Multipaścianie jaki kozacki Joker dziś przewidujecie
? 6 - chyba jest najzimniejszym Jokerem
? 6 - chyba jest najzimniejszym Jokeremoirasokol ja daję 16

bartuś to po co robią te spisy -bo chcą aktualizacji chcesz to sie spisuj jak bydło z kolczykiem i numerkiem
Dane które są tam podane i tak są ogólnie znane.Przecież nie podaję konta ani istotnych ważnych rzeczy.
zresztą mam to w dupie, nie spisuje się

Temat zbędny uwagi

A u mnie był rachmistrz w sobotę i nie na wszystkie pytania trzeba odpowiadać i o nr pesel nie pytał.
co region inny obyczaj 

czarodziejka-ale oni nawet bezdomnych beda spisywać więc raczej obowiązkowe to jest
ta spisujecie sie-niech wam dadzą numerki jak w auschwitz
spis jest obowiązkowy ale do mieszkania wpuszczać nie koniecznie mozna sie spisać na korytarzu 
tez jeste przeciwna spisywaniu, ale zrobić

tez jeste przeciwna spisywaniu, ale zrobić
niewiniątka na rzeż--spisujcie sie-podajcie im dane
czarodziejka-Narodowy Spis Powszechny jest obowiązkowy, w razie uchylenia się od uczestnictwa w Spisie grożą sankcje karne - grzywna, a w najgorszym przypadku do 2 lat pozbawienia wolności. Zgodnie z wymogami unijnymi spisy muszą odbywać się co 10 lat.
niech nas ostęplują..krysia kk nie podawaj tylu danych bo sie któegoś dnia naprawde zdziwisz
torsan odczep sie
i ja sie włąsnie zastanawiam czy rachmistrza nie przyjąć na korytarzu

Witam
Czarodziejko- spisu możesz uniknąć. Wyjedź jutro za granicę i wróć drugiego czerwca, po zakończeniu spisu. Rachmistrz spisowy to.. jawny wywiadowca służb: administracyjno-policyjno- skarbowych.
Czarodziejko- spisu możesz uniknąć. Wyjedź jutro za granicę i wróć drugiego czerwca, po zakończeniu spisu. Rachmistrz spisowy to.. jawny wywiadowca służb: administracyjno-policyjno- skarbowych.
torsan

ja piejdoje ale problem macie, parę lat temu był przeprowadzony spis powszechny i ktoś ucierpiał?raczej nie

czarodziejka-i bez takich hasełek do mnie bo pisze Ci jak jest naprawde
znam Prawo Torsan- już powiedziałam Ci ze nie mam cohoty dyskutować
Torsan wez sie odczep odemnie-taka jest prawda
A skąd dzieci w szkole mają wiedzieć ile jest ludzi i w jakich rejonach żyją.chyba też się tego uczyłaś chyba że nie.
Pozdrawiam

sam sobie wyluzuj-już Ci powiedziałam odwal sie odemnie
Podatki - mafia ściąga haracz w biały dzień
Spis - mafia sprawdza od kogo jeszcze może haracz ściągać
Spis - mafia sprawdza od kogo jeszcze może haracz ściągać

Torsan to nie odzywaj się i już zmieńmy temat 

bartus-co za baby nic człowiek nie robi a tu z pretensjami wylatują
torsan- no koment 

napij się piwka 

Spis jest w całej europie czy to sie komus podoba czy nie.Mnie sie nie podoba ale nic zrobic w tej sprwie nie mozna
Torsan a jak tam puszczasz coś dzisiaj??
jeny przestańcie z tym spisem 

heja.
Spisac sie mozna ,a ze podasz im co chcesz to druga sprawa i po problemie
Spisac sie mozna ,a ze podasz im co chcesz to druga sprawa i po problemie

Torsan ja dzisiaj nie mogłem puścic ale proponuję 3-6-10-12-14-29 / 29-30-31-33-34-43 / 50-51-53-62-65-69 / 70-72-77-78-79-80 

Ja mam dzisiaj takie:
15,19,21,39,52,53 x6 z+
1,2,16,21,23,29,53,65,79,80 z+
no i licze jak wszyscy tu zgromadzeni na

15,19,21,39,52,53 x6 z+
1,2,16,21,23,29,53,65,79,80 z+
no i licze jak wszyscy tu zgromadzeni na

lila-nie wiem ale podejrzewam co ale nie bede o tym na czacie pisał

czarodziejka miała dzxisiaj odlot 

torsan oby powodzenia 

artura nie ma????

saltosky

tzw MOP 

saltosky a ja żuberek 

saltosky no lubie lubię żuberka
okocim dobry też i zagłoba 

okocim dobry też i zagłoba 

piwo z ukrainy TUBORG albo CAPMAT też dobryale nikt nie pil raczej z was 

Żeby wygrać sobotę 8 ml w lotto wystarczyło wysłać 1 zakład na chybił - trafił za 3zł tak jak zrobił jeden z graczy
saltosku z UA zielony dobry duński nie wiem 

Torsan już Ci powiedziałam zebyś mi sie nie narzucał jasne-???
Boże dalej spisssssss

ja mam do granicy z ukraina 200 metrów 

cześć mala 557

Paliwo kup bo tu w Polsce bedzie drogie.qrcze w sumie to juz jest drogie. a na UK ponoc po 3.5 benzin

napisałam Ci Torsan ze nie mam ochoty dziś gadac-to weż sie nie narzucaj mi

czesc