Wpisy 2 732 444 – 2 732 543
14 października 2016 21:46 → 14 października 2016 23:54, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0069832
Wylosowany numer to: 0069832
Mysle żeby sie tam zatrudnić i kule podretuszować
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 05,11,21,24,32 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Pensji
siwulek wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złromano23 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
admirał1953 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
groszek1122 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
mr-team wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
TymOn wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
GABRIEL wytypował(a) 4/5 + 0/1 - wygrana 200 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
bogdan0 4/5 + 1/1
A co? gyros coś trafił?
1/1 69
0/2 3/3 4/5 4/10 tylko 10 wyslana 69 rządzi i tak będzie
0/2 3/3 4/5 4/10 tylko 10 wyslana 69 rządzi i tak będzie
Bogdan pensja prawie hehe
gryksio ..nie jestem złodziejom ..nie chce wziąc twoje 3/3 ..kobieta ma słaba muzgu wezmie twoje
Brjan byłam wczoraj w Zabrzu lekarz pomylił się bo mi wypisał skierowanie na oddział a najpierw muszę przejść przez przychodnie,powiedział mi że uciekłam kosie jak leżałam w szpitalu
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
gryksioo ..po ty jesteś inny rozum ..a drugi osoby iiny rozum ..tak mówiom złdziej ..jak ty podajesz liczby MM ..popatrz jak ulsa słyszała tam golten looto .. i coo
Brjan: Hej!!!
Przeniosłem się do Korna.
Przeniosłem się do Korna.
Krzysio nie wiem czy dobrze cie zrozumiałem cos w tym jest tylko czy nie warto zyc w zgodzie dobrze się tu bawic bez napinki szydzenia itp
Bylem u korna pare razy brawa za to ze ja stworzyl poświęcony czas wole mimo wszystko Zielona
Dopisano wygrane Super Szansa
Krzysiu jest strasznie pamiętliwy...
a tak naprawdę liczy się tu i teraz i tym trzeba się cieszyć
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ulsaa ..ale jak trzeba cieszyć ..kiedy tam golten loto mówisz trzeba walczyć TS i szczescie ..kiedy załozyłem z nomadem bylo wyskoczy 4 x 3/3 ..a on jasmin zaczął avantury ......
ulsa ..ja np kradnie tajemnicy liczby ..a inny ludzie zachowuje jak nic nie wie zadne zadymiarzy na czacie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 60 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
ulsa ...ja nie nawidze golten loto ..nie bede przepraszał ..nie bede wracał ..ani kiedy ..inne nicki nie znany oszukali wymyślony ...ze ja kłócilem tak mówią
laurka ..chcesz jeszcze za mało wygrasz loteria i szczupła .. nie chcesz być grubaska ...patrz sama
---
https://www.olx.pl/oferta/waist-trainer-gorset-pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-roz-m-l-xl-CID87-IDgSwu5.html#8f95d6a1fb
---
https://www.olx.pl/oferta/waist-trainer-gorset-pas-wyszczuplajacy-modelujacy-talie-roz-m-l-xl-CID87-IDgSwu5.html#8f95d6a1fb
krzysio dziś nie jestem w nastroju do czytania i komentowania Twoich słabych żartów....hmmm.....dziwne....mimo że akurat mnie nie dotyczy problem nadwagi to razi mnie Twoje nazewnictwo "grubaska"....tak to traktujesz jakby było czymś gorszym....jednocześnie trzeba Tobie współczuć bo przecież jesteś taki chory....
laurka ..nie jestem taki chory ..to co nie zalezy jak kazdy tak mają wyglada ..a ty czemu nie pokazesz twój foto ..jak wygladasz
laurcia 2 razy pisalem dzis choroba sie ludzie zaslaniaja jak sie na nich siadzie ale jak oni siadaja szydza jest ok jacy oni bidni no to dobrnanoc ide w liczby
2 732 498. ulala 2016-10-14 (22:19)
tylko zeby tak bylo w druga strone.......... milych snow
tylko zeby tak bylo w druga strone.......... milych snow
gryksioo ..ja nie pije wóóda ..nic nie zgubiłem moje pamieci rozumu
i dobra czas spadam i nie spac ..oglądam przy TV lizaki i dziidaa..
szanowny panie majpan o ile pan jestes 30 60 mi sie jakos dziwnie usmiechaja tylko czy czasem 50 nie zechca jeszcze poleciec
laurka ..muszysz słuchac gryksio co podał na jutro MM ..bedzie jutro kasa jest
krzysio ty nic nie musisz kazdy robi jak uwarza po to ta stronka miedzy innymi jest by pisac o liczbach rozmawiac jak ktos chce brac bierze choc chyba ambicje kazdy ma i sam cos sie stara wydumac bo nie zawsze sie podaje wszystko na tacy wszystkie narzedzia ja typuje bo lubie jak pamietasz byc moze jak wejdzie to wejdzie jak nie to nie
nie krzysio nie lubie rzadzic........ spadam do zonki pod piezynke papa jeszcze typne
często sprawdzam typy innych osób....porównuje z moimi....i to jest fajne
zmienilem zdeczka taktyke 10 na 2 losowanka
Pewniak MM 69
Parka MM 70,60
Trójka MM 67,68,69
Piątka MM 67,64,66,59,62
Dziesiątka MM 04,05,07,09,13,17,19,20,22,25
spadam
Pewniak MM 69
Parka MM 70,60
Trójka MM 67,68,69
Piątka MM 67,64,66,59,62