Wpisy 27 313 – 27 412
27 sierpnia 2008 23:14 → 29 sierpnia 2008 23:40, 100 wpisów
Co do Keno, to jakby poczytać wyniki to można by raczej wyczaić pewne zależności..ale z TS nic nie wiadomo :)
PITEREX,ale chodzi o małe wygrane,ja przyglądałem się wynikom,nie jest łatwo,ciężko trafić nawet parkę liczb,ale wspólnie może coś się wymyśli,ja cały czas piszę żeby nie robić tutaj "dymów" bo to bez sensu,było kilku i jest dobrych pomysłodawców nawet w ML...
wyhaczyć to można rybkę z haczyka, ale nie "złotą".......
.....szkoda, bo tylko taka rybka spełnia marzenia trafienia 10/10 w kena
.....szkoda, bo tylko taka rybka spełnia marzenia trafienia 10/10 w kena
loteriada-jedna wielka sciema,co znaczą moje 200 zarejestrowanych kuponów na 4,5 miliona innych...wielkie zero i strata czasu... pytanie do pana OPA;jestem z trójmiasta i gramw zrapki- z moich obserwacji wynika że to kolejna sciema,najwieksze wygrane to ok.50 zł ale i zdarzają się pojedyncze trafienia 1400zł,5000zł,100zł chyba lepiej grać już w ml?
W loteriadzie setki nagród trafiły nie do "graczy", ale do "działaczy":
Za wybitne osiągnięcia na OLIMPIADZIE PEKIN 2008
Jeszcze im prezydent medale od siebie poprzypina......
Za wybitne osiągnięcia na OLIMPIADZIE PEKIN 2008
Jeszcze im prezydent medale od siebie poprzypina......
Fakt rybkę można wyhaczyć.Ale nie chodzi o 10 tkę,bo to jest nierealne,na pewno spora część graczy chciałaby trafiać chociaż po kilkadziesiąt złotych lub kilkaset złotych dziennie,przynajmniej się nie zgłupieje,a jeśli już to nie od razu.
Czy ktoś wie dlaczego Toto-Mix zlikwidował zakłady Totokeno (wybór liczby, która padnie w ML)?
pytankoml:wielu graczy stosujących progresję na remisy w piłce
"przesiadła" się na progresję na liczby ML bo kurs też 3 jak przy większości remisów a losowania codzienne więc gra TOTOKENO przestała być dla firmy dochodowa.
"przesiadła" się na progresję na liczby ML bo kurs też 3 jak przy większości remisów a losowania codzienne więc gra TOTOKENO przestała być dla firmy dochodowa.
c.d.:ponadto opcja gry na liczby niewylosowane też dawała się Totolotkowi ( dawny Toto-Mix ) mocno we znaki.To właśnie boli mnie najbardziej bo świetny na tę grę patent opracowałem...
Wobec tego,że w Fortunie kurs na 1 liczbę DL jest 7 więc można tam spróbować pograć wg jakiegoś pomysłu lub na "łut szczęścia" a najdłużej oczekiwane liczby DL to aktualnie:
a/ 03 - od 45 losowań
b/ 36 - od 21 losowań
c/ 19,28 - od 27 losowań
d/ 13 - od 18 losowań
e/ 7 - od 17 losowań
f/ 38 - od 16 losowań
a/ 03 - od 45 losowań
b/ 36 - od 21 losowań
c/ 19,28 - od 27 losowań
d/ 13 - od 18 losowań
e/ 7 - od 17 losowań
f/ 38 - od 16 losowań
pytankoml:a jednak jest już w ofercie Totolotka możliwość gry w TOTOKENO
edi8: hmm.. teraz jest TOTOKENO a jeszcze rani nie było... coś kombinują w Totolotku
Jeśli chodzi o fortunę to wszystko fajnie tylko czy są inne punkty oprócz Tychy ul. Jana Pawła II 19, Dąbrowa Górnicza ul. Okrzei 1, Wadowice ul. Jana Pawła II/Zatorska, Wałbrzych ul. Słowackiego 15? Do najbliższego mam 300 kilometrów...
zdziwionymix:nie podałeś przecież gdzie mieszkasz więc nie wiem czy masz gdzieś bliżej kolekturę Fortuny i sam to sprawdź na www.efortuna.pl w wykazie.
mieszkam w Warszawie i nie widzę na stronie efortuny.pl jakiegoś bliskiego mi punktu...
zdziwionymix:NIE WYGŁUPIAJ SIĘ CZŁOWIEKU BO W WWIE MASZ WIELE KOLEKTUR FORTUNY!!!
edi8: wyluzuj człowieku, po co te nerwy od rana? jeśli Ci to nie robi kłopotu to wrzuć mi link z punktami efortuna i po bólu - jestem na stronie efortuna.pl i widzę tylko http://punkty.efortuna.pl/
zdziwionymix:przez sekundą sprawdzałem na www.efortuna.pl i jest 21 kolektur Fortuny w Warszawie!!!
..i po bólu: http://www.bukmacherzy.com/profesjonal/punkty_profesjonal
zdziwionymix:te adresy przez Ciebie wymienione to tylko kolektury ostatnio otwarte a pełen wykaz funkcjonujących masz na ich stronie w zakładce PUNKTY SPRZEDAŻY
edi8: ok, teraz widzę w końcu... "zmęczony" jestem dzisiaj :-D pozdrawiam!
W związku z tym tak długim oczekiwaniem na liczbę "3" w DL (od 46 losowań ) i dobrym kursem 7 oraz możliwością gry na 1 liczbę w Fortunie można na nią chyba zacząć polowanie...
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
Justys życzę częstrzych sukcesów jesteś niesamowitą szczęściarą.Pozdrawiam;
Edi: mówiłeś że masz sposób na grę na liczby które nie "wpadną". Możesz się podzielić tym sposobem bo możliwość takiej gry jest także w milenium.
pzdr
pzdr
a ja bylem w fortunie i chcialem obstawic tą 3 to babka mi powiedziala ze u nich sie dużego lotka nie obstawia
na takiej stronce http://www.eurobarre.com/?p=314074419982 pobiera się taki mały programik, ja kilka miesięcy temu zapomniałem ze w ogóle on mi się włączał i tak punkty nabijały się i zamieniały na kasę, wypłaciłem 17euro na PayPal a później na konto, a to ponad 50zł. fajna rzecz.
drożdże:ten sam problem sygnalizował jakiś czas temu kolega GROM,któremu też tak odpowiedzieli ale pamiętam,że dobił swego...
A problem leży chyba w tym,że oni aby się "odstroić" od TS nazywają to w swojej ofercie ( www.efortuna.pl/content.php?node=1306 ) grą w "Kule" lub "6 KUL".A na 100% istnieje tam możliwość obstawiania gier losowych i to z bardzo wielu krajów!
A problem leży chyba w tym,że oni aby się "odstroić" od TS nazywają to w swojej ofercie ( www.efortuna.pl/content.php?node=1306 ) grą w "Kule" lub "6 KUL".A na 100% istnieje tam możliwość obstawiania gier losowych i to z bardzo wielu krajów!
luzak65 i wszyscy zainteresowani graniem na niewylosowane liczby ML:w zakładce WYNIKI (sortowane )jako 3 ostatnie na dole daty mamy 31,30,29.07.Proszę prześledzić idąc w górę kolumny 9 i 10,czyli te które poczynając od 31.07 dadzą dla 3 kolejnych wyników liczby w kolumnie dziewiątej:31,45,41 a w kolumnie dziesiątej 33,48,44.Daje to prognozę na niewystąpienie tych właśnie liczb w 4.kolejnym dniu czyli tu akurat 1.08 i po takim przeanalizowaniu od prognozy na 1.08 do wczoraj mamy 13 razy trafienia równoległe w obu tych kolumnach - czyli brak tych liczb w losowaniu bo gramy na liczby NIEWYLOSOWANE.Jak dotąd ta wysoka a zaobserwowana przeze mnie na początku sierpnia sprawdzalność tej metody pozwala przy zastosowaniu bardzo krótkoterminowej progresji na osiąganie zysku bo kurs netto przy 6 liczbach niewylosowanych to 2.98x0,9=2,69 .
Pzdr.
Pzdr.
Po raz 14. w tym miesiącu weszły obie kolumny z liczbami do gry na niewylosowane - ale tym razem wobec powtórzenia się 36,37 było to nie 6 a 4 liczby do grania:36,37,51,53
Numerek miał się powtórzyć i tak było z 4 losowań,ale jak nie można trafić chociaż 3 pozostałych to o czym tu marzyć...
Co ty, stary, ja dzisiaj wlasnie druga czworeczke w duzym trafilem :D:D:D Cos czuje ze ten miesiac nalezy do mnie..... i sobotnie losowanie za razem tez :P
Mymlok, nie chcialbys sie wymienic kuponami. Ja ci dam moj z dzisiaj http://tinyurl.com/5oqchq a ty dasz mi swoj... ;>
piekna ta 6 :D
Mymlok, czyli jednak najlepiej samemu skreślić liczby. Do tej pory wszystkie kupony, na których były 6/6, które widziałem, grający sam skreślił.
Kochani, weźcie się do roboty, bo tak źle w typowaniach jak wczoraj to jeszcze w historii typowań nie było. Nie dość,że nikt nie trafił 5/5 ani 4/5 to zanotowano
tylko 25 razy 3/5,
W trójkach jedynie jedna osoba, a mianowicie profesor trafił 3/3.GRATULACJE.
tylko 25 razy 3/5,
W trójkach jedynie jedna osoba, a mianowicie profesor trafił 3/3.GRATULACJE.
Odsłona 2 metody szczęśliwych lini:
losowanie wczorajsze typowane liczby metodą: 5,35,38,44,55,70,76.
Trafnych: 4/7
źle nie jest, ale trzeba trafić 7/7.
Liczby na dziś:
4,36,39,43,54,71,77
Zaraz sprawdzę Dl
losowanie wczorajsze typowane liczby metodą: 5,35,38,44,55,70,76.
Trafnych: 4/7
źle nie jest, ale trzeba trafić 7/7.
Liczby na dziś:
4,36,39,43,54,71,77
Zaraz sprawdzę Dl
Kurczę fajna metoda jest dla Dl. Ominęło mnie w ciągu ostatnich 10 losowań:
4/12, 4/12, 3/12, 3/12. I to liczby te zostały wytypowane z historii przed tymi 10 losowaniami. Dawałoby to 20 miejsce w rankingu.
4/12, 4/12, 3/12, 3/12. I to liczby te zostały wytypowane z historii przed tymi 10 losowaniami. Dawałoby to 20 miejsce w rankingu.
..hehe, fajna czwóreczka :D, co do kuponu to on nie jest mój, znalazłem na fotosiku przez przypadek :P, bo gdyby był mój to bym na pewno tutaj nie dziedział teraz :P
Mam pomysł wszyscy wiemy jak tródno trafić większą ilość liczb na jednym kuponie i dlatego proponuję aby kilkoro z nas podało tylko po jednej liczbie co do której jest przekonany że np. dziś powinna być później połączymy to razem i się zobaczy co Wy na to?
Moja 50;Maniek dobrz byłoby gdybyś wybrał jedną liczbę tą,która wg Ciebie ma większą szansę wiem,że ciężko się zdecydować,chyba że obie są ok
OPA;to moja wina nie napisałem,że chodzi mi o ML w DL nigdy mi nie szło więc nie gram,ale to nie znaczy że 27 się nie nada pozdrawiam
OPA - DL to swoja drogą losowanie dopiero jutro wiem wiem kumulacja kusi :) tez bardziej lubie grac w DL !
opa nie ściemniam gram zazwyczaj takimi cyferkami: 8,12,15,19,21,32,46,48,57,77 wybieram z nich niektóre i cos dodaje zalęży jak idą w losowaniach na dzisaj polecam:7,19,48,77 ale znając zycie jak coś podam to nie wejdzie ale zyczę szcześcia kazdemu pozdrawiam :)
22
Powinniśmy działać wspólnie może będzie lepiej przecież cel mamy taki sam Justys nie martw się jak ma wejść to wejdzie nara.
Prawdę mówiąc, zamiast sie licytować liczbami, możecie skorzystać ze sprawdzonych typowiczów, którzy typują w dziale "Typowania" i nie tylko.
Trzeba jednak uważać bo jeśli ktoś trafił raz 5 lub więcej, nie oznacza, że jutro trafi, na ogół nie, ale cała zabawa polega na tym żeby "trafić tego co trafi".
Trzeba jednak uważać bo jeśli ktoś trafił raz 5 lub więcej, nie oznacza, że jutro trafi, na ogół nie, ale cała zabawa polega na tym żeby "trafić tego co trafi".
Jak chcecie wiedzieć czy można coś wygrać w betgun, to czytajcie na forum:
WYGRYWAM SYSTEMATYCZNIE W BETGUN.
Niektórzy tam odnoszą niesamowite sukcesy,,,,,
FIRMIE grozi bankructwo!!
WYGRYWAM SYSTEMATYCZNIE W BETGUN.
Niektórzy tam odnoszą niesamowite sukcesy,,,,,
FIRMIE grozi bankructwo!!
Czy ma ktoś możliwość sprawdzić liczby w poszczególnych dziesiątkach na ML,zakończone na 1,3,7,8, i na 2,5,6,9.
Chodzi mi o wszystkie możliwe np. 1,3,7,8,11,13,17,18,21,23,27,28 itd. w jednym zestawieniu będzie 32 szt. - bodajże...
Chodzi mi o wszystkie możliwe np. 1,3,7,8,11,13,17,18,21,23,27,28 itd. w jednym zestawieniu będzie 32 szt. - bodajże...
mulik dziś będzie lepiej, każdy wyciągnął wnioski i już typy są jak trzeba
czaki - dziekuj za pewniaki! 3,72 padlo! i mi troche kaski wpadlo:D
Tak się trafia w numerka :
8,9,18,19
8,9,28,29
8,9,38,39
18,19,28,29
18,19,38,39
28,29,38,39
8,9,18,19
8,9,28,29
8,9,38,39
18,19,28,29
18,19,38,39
28,29,38,39
Słuchajcie wszyscy tu piszący. Prawda jest jedna, jeżeli wierzycie że wygracie może się to stać, ale również musi być to wam dane nie ma innego sposobu. Pozdrawiam.
Jak myślicie ta trójka w dużym w końcu padnie czy nie? postawiłam na nia!
5 i już ale 1,7 też dobre ale bez trójki albo to albo to mam nadzieję na 3 wDL!!!
Ja wiem jedno moim mazeniem od kad pamietam bylo wygrac w duzego albo multi lotka... puki co nic z tego ;/