Wpisy 2 729 233 – 2 729 332
9 października 2016 09:27 → 9 października 2016 11:22, 100 wpisów
krzysio przelej mi troche kasy na konto bo ni mam za co puscic jednego na wieczor
w weekendy banki spio
w weekendy banki spio
zgrywus ..pewnie jesteś nie uczciwy ...wydupuujesz dawałeś mi 1/1
kaczka i kluski polskie czyli pszenne -to jest super niedzielny obiad
krzysiu...nie usuwaj kont...takie porywy nerwowości to niedojrzałość emocjonalna jest...uwierz mi sprawdziłam to na sobie
ulsaa ..tutaj nic nie wytrzymam ..ludzie ..gadaja rózne tematy chodzi chory psychole...ja tak widze i dziiwne kraj ,,, nie obchodzi wole musze usuwać mój konto ..nie chce przepraszać ludziom ..wole wystarczy kopać w duupie ludzie
ulsaa ..popatrz mój profil ..gosc ..gryksio ..nie mądry ..pisze do mnie
krzysiu..życie to taki plac zabawa naprawdę....spojrzyj na to inaczej...uśmiechnij sie i pomyśl tak hmm...jest tu wiec muszę przyjąć to z uśmiechem ...widocznie to moje doświadczenie
a tys madry a niby dlaczego tak napisalem jak nic nie rozumiesz pierw wyzywasz sie na kims wyzywasz smiejesz sie a potem jakis ty biedny zaslugujesz na to jaki jestes na 2 razy bardziej i tyle kiedy pojmiesz 2 rzeczy jak sie niechce z toba pisac nie pisz o kims do kogos jak dla kogos jest zabawa ty dalej i wez tu ciebie ok traktuj i tyle dla mnie ciebie nie ma a SPROBOJ JESZCZE RAZ PISAC DO MNIE O MNIE
krzysiu nie patrz co myślą inni...prawda jest ukryta w Tobie tylko musisz ja wydobyć z siebie.Ludzie którzy maja jakąś wadę to zazwyczaj bardzo mądzy ludzie i tego doświadczają..bo tak była ich wola na górze.
witam wszystkich
a u rycha keno go dobry zestawik do ogrania prosze
gryksioo ..masz 40 lat ..naprawde głupi twój rozumu ..banuje krzysia ..i no isc do paczkiewicz ..jestem szczesciarzu... czekam usuniety konto
pisalem nie pisz a ty dalej nic wiecej jak nic ide bo to moze zarazliwe a ty sobie siedz sam na sam zycze 100 razy tego co ty mi z tempakami nie pisze i z tymi co maja nic wlasnie pod czacha
ulala- dzisiaj poświęcę 15 zeta i zagram na 50,18,19,58,70,80 życz mi szczęścia a ja Tobie
gryksioo ..>>>nie pisz do mnie <<, ...nie obchodzi ..zajamie do ciebie
ulsa ...no dobra juz uciekam ...ludzie mają diabła mózgu ...chcieli mnie zabić krzysia ..jestem jak Jezus ....
gryksio ..pewnie pan nie religia ..tak chodzisz mordercem jesteś zyje prawdziwe w ziemie ..zarobi kasa ..a inny ludzie mieli zdechł
ulsa ..ludzie diabła wypluje przykazan najwaniejsze kasa ..na marna ..
ulala tylko wiesz co do tej sprawiedliwosci i szacunku jesli sie szanuje jest sie ok a ktos nie to jak mozna kogos szanowac szanujac siebie samego
ulsa ..a ty byłaś mloda łobuzu ..nie szanowałaś ludziom ..miałaś inna charakter ..teraz jak masz dzieci dopiero mówisz szanuj
krzysiu...bo życie to doświadczanie różnych sytuacji..tych dobrych i tych złych...ale bo to tylko aby się nauczyć je rozpoznawać bez złości i emocji
ulsa ..a tak musić być nosić zły ból i dlaczego i czyja winna ..a córka ..nastepnie ma problem nosi zły ..
17 na pewniaku w parze z kazdo ze srody bo cos musi sie w koncu powtorzyc
i za 6 f =60 f
i za 6 f =60 f
krasna uzbroj sie w cierpliwosc ty serce ktos cios tylko jak odasz to bedziesz be ide w liczby tam przyjemniej
ulsa ..a wiesz ..teraz córka juz duza i odpowiedzialna ..czuje nie interesuje mamuska i mezus .. niz jak ona mała dawno miłuje
ulsa ..a ty jedna wiesz wszytko co to 10 przykazan ...a czemu córka nowa zycia ..nie rozumiała ...przypomniałem dawnie czasy wpisu ona tak mówi mieszka wrocław ..czyli nie jest przysiegała uczciwe ..i co ..a dariusz witkowski miał wierzyć mocno
1,2,8,9,10,13,15,17,20,21,25,29,31,32,35,38,39,
41,42,45,48,49,51,55,59,60,63,65,67,70,71,72,78,79,80
41,42,45,48,49,51,55,59,60,63,65,67,70,71,72,78,79,80
krzysio tyś upśledzony umysłowo a na dodatek czarny
a janusz mniejszości nie usuwa
a janusz mniejszości nie usuwa
wujek ..ty zyjesz nie zrozum twój rozumu masz zero wiedzy jak mały bobo ..no moze ja chory uposledziony
wujek ..czemu wiesz inne mają chory inee ..opowiadaj co wiesz wiecej ..jesteś dorosły człowiek