Wpisy 2 728 432 – 2 728 531
7 października 2016 20:14 → 7 października 2016 21:38, 100 wpisów
pewniaki poprosze mam 2 zaklady z typowaniach i jakies 1 jeszcze chce poprosze o pewniaki przez te nocki juz nic nie wymysle
krasia o jutra masa roboty musimy uprzątnąć mieszkanie jest kupiec
zbigniew co ty wlasciwie spawasz w pracy oile cos mi sie nie pokickalo na tych nockach
dusia ja Ci nie pomogę w kartę mam wpisane
Oszczędny tryb życia
Oszczędny tryb życia
nie nie spawam
spawam tylko wtedy gdy przesadze
spawam tylko wtedy gdy przesadze
ja za 3 tyg tez lece na kilka dni, naseksowac sie i do fryzjera
i odpalic znicze na 1 listopada, immortal
i odpalic znicze na 1 listopada, immortal
krasia nie 1,5 roku ale w sumie trzech mieszkań nie opłacę ,ja mam 2 połączone
2 728 417..rozumiem ..ale ty zawsze nie miłuje ..tak zachowujesz .. nie ma co zyc ty grzeczna do konca zycia
dusia ..nie moja wina ..przychodzi mój rozumu wina krasna szatanska ..przepraszam a mozna powiedzieć odwal się dusia
krzysio a musisz sie do kogos do krasy odzywac jak ona ma ciebie gdzies tak jak ja pisalem tobie tyle a ty dalej swoje wyluzuj i sie ciesz zycjem nie gadaj z kims kto nie chce z toba
skresle sie i ide na mpk cos mi w autko immobilizer padl nie mozna autka uruchomic drzwi tylko moge kluczyki otworzyc eh bedzie trzeba dziadostwo calkiem wywalic
badzcie grzeczni i sie SZANUJTA taka wg mnie fajna strona najlepsza o tematyce liczbowym nie podlizujac sie dorosli ludzie a sie kloca zamiast sobie fajnie rozmawiac zartowac pomagac
ja jak mialem wizard honde to tez wchodzilem od bagaznika co zonka miala radoche tylko nie wiem czy z widoku 4 literek bo miala fajny wodok pozytywnym tego slowa znaczeniu czy ze wchodze do autka bafaznikiem
gryksioo ..ale jak dobrze zyc >>luz<< ..nic nie mozesz jak tu to samo nosi problemy ...a ty robisz bajerem dawałes liczby MM ..nie trafiąć ..nadal jak wszyscy nerwy i nie zniknie problem
krzysio
jedno pytanie i dopowiedz
ja ciebie od pijaków wyzywałam i od brudasów chyba nie a TY to zrobiłes
nie mam chęci z tobą pisać i czytać twoich wypocin tyczących się mojej osoby
jak co mam wszystko skopiowane
i ostatni raz PROSZĘ DO MNIE I O MNIE NIE PISAĆ
jedno pytanie i dopowiedz
ja ciebie od pijaków wyzywałam i od brudasów chyba nie a TY to zrobiłes
nie mam chęci z tobą pisać i czytać twoich wypocin tyczących się mojej osoby
jak co mam wszystko skopiowane
i ostatni raz PROSZĘ DO MNIE I O MNIE NIE PISAĆ
czesc torsan, gryks
krasna ..TS otrzymuje szczescie ..a ty pić i co dobrze jest czy zle
krasna ..kiedy dawno spotkałem menelka barbi ..wziąła denaturat i postawiła znajomy ..jak tak widziałem i nic stało ..ja nie upiłe ..nic dziwne
wczoraj miałam słabe połączenie z internetem ciągle mnie rozłączało w szpitalu
wygrałem 400 zł w loterii biedronki kupuje odrdzewiacz-kwas fosforowy (coca-cola) w małej puszce i w tamtym tygodniu wylosowali mój paragon ale kasy jeszcze nie ma, ciekawe, czy w ogóle przyślą
gryksioo ..podaj twoja 2/2 na suchoo i pochwal sie ..ja chcialem luz jak patrzysz wyniki ..bedzie znowu
Kupony do zabawy nadane typowane 10/10x2 9/9 i 4 mini pancja proponowala kaskade i keno nie gram w to
krasna ..dziś nie wygrasz ,,bedziesz spaś nie spokojnie ..12 godz całą dobe neeerwy
A ja nic nie mialem
Krzysio znowu pracuje na