Wpisy 272 734 – 272 833
17 kwietnia 2011 18:53 → 17 kwietnia 2011 20:47, 100 wpisów
68,78,6,10,72,14,16,35,36,33,34,39,57,65,66 i 12 

cześć wam wszystkim 

zycie czesto przewraca mnie, ale wierzę ,że podniose się
>>>---bo trzeba się śmiać,wariata grać-szczęśliwym być i z życia drwić

Pozdrawiam

Pawełek http://www.youtube.com/watch?v=bmYHHxkf5l4&feature=fvwrel

Pawełek posłuchaj tej piosenieczki
http://www.youtube.com/watch?v=bmYHHxkf5l4&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=bmYHHxkf5l4&feature=fvwrel
"28.03.2011
O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Tak jest a ów kolektura znajduje się jakieś 150m od oddziału Lotto w Poznaniu

O tym, że warto grać w Lotto, przekonał się Gracz, który w sobotnim losowaniu tej gry trafił âszóstkęâ (1,10,13,14,35,44) wartą dokładnie 3 359 992,90 złotych. Dodajmy, że nasz Klient, który zagrał w Poznaniu w kolekturze przy ulicy Ściegiennego 64, sam wybrał szczęśliwe liczby. Zakupił łącznie osiem zakładów płacąc 24 złote."
Tak jest a ów kolektura znajduje się jakieś 150m od oddziału Lotto w Poznaniu

i dalej ruszamy pupcią ruszamy w takt nanan nanan nanana

Jak zasnąć?? a gdzie buziak dla Andromedki?

Jak zasnąć?? a gdzie buziak dla Andromedki?

ja ostatnio dzięki arturowi w piątek miałam 120 zł
a tak to mnie trafia gdy sama zaznaczam same oboki

a tak to mnie trafia gdy sama zaznaczam same oboki

moja dzisiejsza szósteczka-9,10,51,52,77,78....ciekawe czy coś z tego wejdzie

krysieńka...dzisiaj nie wysyłałam o 14tej nic,a w profilu lipa.Wróciłam nad ranem do domu i niedawno wstałam.Na 22 wysłałam.Zobaczymy co wskoczy.
artur123 jak dla mnie to 9 słabo chodzi , zastanawiam sie nad nia

ile płacą za plusika z 8.
9-tka........fajnie chodziła jakies 5 lat temu.......9,11,13,15,16,22,24,33,37,itd
Witam wszystkich 
Witam wszystkich 
130 tys
za 8 z + 

Jak tam typerzy? Gotowi przyjąć dużą gotówkę do swoich portfeli wieczorem?

nanana Nikt jeszcze nie wie co ze mnie wyrośnie gruszki na wierzbie czy śliwki na sośnie
Lestek złożyłem taka ósemke że głowas mała 

Lestek i ja tobie również, i wszystkim grającym, typującym dużo szczęścia i powodzenia

Tak się teraz zastanawiałem. Może zróbmy taki system, że jeśli ktoś komuś pomoże w zdobyć jakiejś większej wygranej to dobrowolnie wesprzemy chociażby drobną kwotą (10zł) w Paypalu autora systemu.
Zasada prosta, jeśli artur123 pomoże Ci wygrać 120zł to przekażesz mu datek w PayPal. Itp. Co Wy na to? To będzie mobilizujące
Zasada prosta, jeśli artur123 pomoże Ci wygrać 120zł to przekażesz mu datek w PayPal. Itp. Co Wy na to? To będzie mobilizujące

jestem za . im nas wiecej tym wiecej zakładów kozna puscic. POPIERAM!!
Autor szczęśliwych liczby miałby na dalszą grę od tych co skorzystali. Taka nagroda.
Nie to nie tak. Jeśli ja podam liczby i ktoś z nich skorzysta oraz wygra. Mógłby przekazać mi jakąś drobną darowiznę. Na zasadzie wzajemnego zaufania. Akurat wybrałem PayPalla bo tam nie trzeba podawać numeru konta ani nic... Napisałem do Pasko o możliwość wprowadzenia takiego przycisku w profilu.
saltosky na 8 albo 6
tak parzyście 

popieram. jesli Pasko wyrazi zgode to byłoby nieźle. na zasadzie kącik dla forumowiczów. LiLa już mi Cie żal o 2-giej to ja śpie 

lila a czym właściwie się zajmujesz o 2 w nocy jeśli mogę wiedzieć?
saltosky.......a ja lubię swoją pracę i już nie mogę się doczekać,zastanawia mnie tylko czy będzie spokojnie czy też nie.
Lestek a z czym kojarzy ci się jak piszę o tym, ze będziesz bezpiecznie spał?
Oj tego jest mnóstwo. A najbardziej kojarzy mi się bajka Potwory i spółka hahahahaha
Lila
to brawo i mowilam ci ze wczoraj nie padl 67 a dzis 67 bo jest data
to brawo i mowilam ci ze wczoraj nie padl 67 a dzis 67 bo jest dataLestek.....patrząc na swoje zdjęcie potwór jest tylko spółki mi brakuje