Wpisy 2 726 618 – 2 726 717
3 października 2016 15:43 → 3 października 2016 19:28, 100 wpisów
krzysio panie.. jak wyrzucać dzieci przez okno namiot
Widziałem wczoraj konsole w galerii po 1549 PS4 Slim z FIFĄ 17, coś pięknego, kupię sobie na Święta. Gra ktoś też z was ?
A i inne również F1 2016 i F1 2015 przyda się. Widziałem F1 2015 za 179 zł.
Kolega ma PS4 ale starszą wersję, to będziemy we 2 grać online.
O Mistrzostwo Świata w F1 !!!
krzysztof c zamiast konsol to lepiej kup sobie czarną brykę i wyrywaj laski
Czas najwyższy już wydorośleć
Czas najwyższy już wydorośleć
auto jeżdzi to po co wywalać ....przez 2 lata miałabym uszporowane ,ale taki kraj że leki które wykupowałam bardzo dużo kosztują .....więc wybieram zdrowie ,a mam dla kogo żyć...1200 zł miesięcznie
A w tym sezonie wygra Nicoooooooooooo Rosberg zobaczycie, tak przed sezonem stawiałem. A lubię Fernando Alonso i Roberta Kubicę, który wróci do F1 i zdobędzie tytuł Mistrza Świata zobaczycie. A raz zostałem Mistrzem Świata w Lotusie na łatwym i mój zespół też. Teraz będę na legendarnym starał się również zdobyć tytuł choć Torro Rosso będzie za słabe na to ale w Ferrari to co innego.
dusia jak tylko dojdę do władzy to zrobię że wszystkie leki dla przewlekle chorych będą za darmo
A kolega też się doczepił że jeszcze pracy nie mam. A to dobre sam jak ja u rodziców siedzi. No dobra pracuje w robieniu gumofilców. A ja też pójdę ale do kartonów jak skończy mi się zasiłek 13 chyba ? No bo niby ma mnie wziąć. A jak pisałem koledze aby załatwił mi pracę w gumofilców też, czyli butów to że kierownik by mnie wziął niby ? A praca blisko by była. Choć do kartonów też blisko.
dusia ..jak masz auta ..bedzie miałaś boli głowa ..płaci składka OC dodaj paliwa i dodaj przegląd ,,dodaj zginął auta ,,nie pewnie spać spokojnie
krzysztof c a czego Ciebie ze średnim wykształceniem nie chcą przyjąć tam do pracy do gumofilcaków?
dusia
A może mój kolega coś bredzi ? No taki kolega widzicie, jak dam piwo, zaproszę na galę boksu to dobry, a załatwić mi nie może niby.
Co mam mu powiedzieć ?
powiedz mu...zeby sie odwalił
Ale my się znamy około 18 lat.
hey mecenas czemu podgladasz moje liczby ktore sobie w notesie zapisuje by skreslic lub zatypowac
krzysztof c coś mi się wydaje że ten cały twój kolega robi cię w banbuko
Piwo za Twoje wypije i tyle go widać A pojawia się na pewno przy następnym zasiłku
Piwo za Twoje wypije i tyle go widać A pojawia się na pewno przy następnym zasiłku
mysle nad taka 3/3 04,05,09 i tyle z moiej strony jakies liczby w typowaniach
krzysio panie.....on nic nie zapłaci zasiłek mało wydajny
panie ..nisko ..ona gniewa krzysztofie ..bedzie brał slubu od 35 lat ..nie wcześniej
u mnie podwyżka od listopada o 400zł
krzysio panie....teraz ślubu nikt nie chce brać
krzysztofie cccP ..jesteś czuje zboki ..chcesz dziewczyny naga w łózku
i dobra...czas ...spadam na forum
Dwóch myśliwych z Texasu polowało na łosie nad jeziorem na Alasce. Obaj upolowali piękne sztuki. Wrócili do samolotu którym przylecieli, a pilot mówi, że nie ma mowy, żeby wystartowali z oboma upolowanymi łosiami, jeden musi zostać.
- Bzdury ? krzyczy jeden z myśliwych ? Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku pilot zabrał nas stąd a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć!
Pilot się zdenerwował i powiedział:
- Do cholery, jeżeli on to zrobił to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni!
Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety nie wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora. Zahaczyli o wierzchołki, samolot spadł i rozbił się. Żywi ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsnął głową i pyta:
- Gdzie jesteśmy?
Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi:
- Powiedziałbym? że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku?
- Bzdury ? krzyczy jeden z myśliwych ? Kiedy byliśmy tu w zeszłym roku pilot zabrał nas stąd a wcale nie miał większego samolotu niż twój. Tamten miał jaja i nie bał się polecieć!
Pilot się zdenerwował i powiedział:
- Do cholery, jeżeli on to zrobił to ja też potrafię. Nie latam gorzej niż inni!
Załadowali się, silnik na pełną moc i startują. Niestety nie wznieśli się nad drzewa na końcu jeziora. Zahaczyli o wierzchołki, samolot spadł i rozbił się. Żywi ale trochę połamani wyczołgują się z krzaków, a pilot potrząsnął głową i pyta:
- Gdzie jesteśmy?
Jeden z myśliwych podnosi się z ziemi i mówi:
- Powiedziałbym? że przynajmniej sto metrów dalej niż w zeszłym roku?
Przychodzi młode małżeństwo do ginekologa. Mąż zostaje w poczekalni, a żona wchodzi do gabinetu i żali się lekarzowi:
- Panie doktorze, kiedy odbywam stosunek z mężem to mnie strasznie kuje pod prawym żebrem.
Lekarz zbadał ją "dogłębnie" z każdej strony i na koniec informuje:
- Nic pani nie dolega, być może przyczyna jest po stronie małżonka. Niech pani się ubierze i zaczeka na korytarzu a ja zbadam także jego.
Wchodzi mąż i na prośbę lekarza zdejmuje spodnie. Lekarz z niedowierzaniem patrzy na jego "sprzęt" "długi i gruby na kształt maczugi". Kiedy już szok mu przeszedł, mówi do gościa:
- Panie, z takim fiutem to pan powinien kobyły ruch*ć.
- Próbowałem - odpowiada mąż - ale zdychały, a żonę tylko pod prawym żebrem kłuje
- Panie doktorze, kiedy odbywam stosunek z mężem to mnie strasznie kuje pod prawym żebrem.
Lekarz zbadał ją "dogłębnie" z każdej strony i na koniec informuje:
- Nic pani nie dolega, być może przyczyna jest po stronie małżonka. Niech pani się ubierze i zaczeka na korytarzu a ja zbadam także jego.
Wchodzi mąż i na prośbę lekarza zdejmuje spodnie. Lekarz z niedowierzaniem patrzy na jego "sprzęt" "długi i gruby na kształt maczugi". Kiedy już szok mu przeszedł, mówi do gościa:
- Panie, z takim fiutem to pan powinien kobyły ruch*ć.
- Próbowałem - odpowiada mąż - ale zdychały, a żonę tylko pod prawym żebrem kłuje
witam
krzysztofie cccp ..a ty wybierasz najwazniejsze łaaadna barbi ..niz nie wazne charakter ...jak chcesz sam na koncu bedzie zrobił twoje problemy
- synku ? dlaczego dziurawisz ojcu prezerwatywy ?
- sam nie dam rady utrzymywać was na emeryturze
- sam nie dam rady utrzymywać was na emeryturze
Pewniak MM 31
Parka MM 04,05
Trójka MM 21,23,25
Piątka MM 39,37,31,34,36
Dziesiątka MM 19,21,23,25,28,31,34,36,37,39
2x10/10 1x8/8 1x9/9 1x5/5 2 x mini
ide sobie na drzemke dzis 1 nocka z 5 papa rapa a tym co sie nie witalem pilnowac mi wesolej typerskiej multipaskowej atmosfery
Parka MM 04,05
Trójka MM 21,23,25
Piątka MM 39,37,31,34,36
Dziesiątka MM 19,21,23,25,28,31,34,36,37,39
2x10/10 1x8/8 1x9/9 1x5/5 2 x mini
ide sobie na drzemke dzis 1 nocka z 5 papa rapa a tym co sie nie witalem pilnowac mi wesolej typerskiej multipaskowej atmosfery
19 albo 46 któraś z tych
i dobra ...czas...spadam w mapy
i dobra ...czas...spadam w mapy
ja właziłem w te mapy i nic nie mogłem dojrzeć , chyba ślepy jestem albo brak intuicji z czarodziejskimi numerkami
Hello
Krasnalek
gryks od jutra rano podajesz mi pewniaczki też chcę być bogata
choc wolalbym nastki ale coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma choc w tym przypadku co bedzie
dawać typa na wieczór .....
...rzekł lew do zagubionych turystów.
69,67,64,61,72,75
09,12,15,55,24,20
to na 21:40 na jutro dla krasny
09,12,15,55,24,20
to na 21:40 na jutro dla krasny
krasna mam nadzieje ze zartujesz ale lubie te liczby taki zestawik a dokladnie ten 1 trzymam kciuki jak by co
jak wejdzie to wejdzie a jak nie to trudno bede bral jego pod uwage w tym miesiacu
Moje typy na 21:40
Pewniak 24
Parka 24,37
Trójka 24,37,64
Piątka 24,37,64,78,80
Dziesiątka 24,37,64,78,80,34,28,39,44,49
Pewniak 24
Parka 24,37
Trójka 24,37,64
Piątka 24,37,64,78,80
Dziesiątka 24,37,64,78,80,34,28,39,44,49