Wpisy 2 725 695 – 2 725 794
1 października 2016 21:56 → 1 października 2016 23:53, 100 wpisów
po co bany nalerzy nie psuc dobrej zabawy atmosfery a jak sie zgoda radocha nie podoba sie nie udzielac nie wlazic
gryks76 niby tak ale on wyzywał Pasko od k*** że tu burd** za to że nie było wyników SA
nie stety troche smutno bo nie jest zly bywali gorsi ale sie profilaktycznie nalerzalo wg mnie i raczej wg innych choc nie chce za kogos pisac czytalem wypowiedzi
wiesz kazdy jest czlowiekiem jak nie bylo wynikow to nie bylo swiat sie zawali cos sie stalo roznie bywa troche czlowieczesntwa kultury szacunku trzeba miec ja tutaj nie bylem nie raz wporzadku ostatnimi czasy poprawilem sie i zamierzam dobrze zyc z kazdymi mimo roznych ale
bull ja wczoraj miałam awarię z komputerem i wyniki w żabce były dopiero o 14,26
Katastrofa
Tylko Ania 6/9 mm
Reszte kosze
Pare dyszek w plecy jeszcze
Tylko Ania 6/9 mm
Reszte kosze
Pare dyszek w plecy jeszcze
pasko poswiecil poswieca czas nie po to by mozna bylo tutaj sie wyrzyc itp nie zalerzy mi by slodzic czy cos lubie ta stronke jak i wesola atmosfere bo co nam zostalo lepije sie zabic czy cieszyc nawet jak jest zle
krasnalek a to nie Ty wydrapałaś w tym Brylantowym 7 177 777zł ? w Hajnówce podobny numer paczki
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
dusia ja w poniedziałek chyba do chirurga pójdę bo już mam dość
1xmini i 1xlotto kosz
nie jeździsz do Białowieży żubrów podziwać? i drzew zjadanych przez kornik? aj o wiesz co
hey brjan krasna bo chyba nie witalem...........jutro na 14 trzymam za 30 tki jak i 45 54 za ta parke
te 69 mnie dalej zadziwia tylko czemu mialem czuja tylko do niej zeby tak jeszcze do 4 innych bylo by 5/5
71,73,60,58
35,26,29,32,38,40,41,44,46,47
a co o tych brjan sadzisz
35,26,29,32,38,40,41,44,46,47
a co o tych brjan sadzisz
greg Takiego oszusta jak TS,nigdzie nie znajdziesz,bzdury piszą ,że sponsorują sport,guzik prawda tylko groszami,miliony kradną,dzielą między sobą
kto nam zabroni marzyc kazdy ma jakas pasie kazdy wydaje kase SWOJA i tyle milej atmosfery godny szacunku ide sobie albo typnac albo do zonki caly tydzien czlek pracuje czas na podgrzanie ogniska
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 800 000 zł
greg Jeżeli przeczytam lub usłyszę jakie groszowe dotacje TS daje sportowcom,to rezygnuję z utrzymywania mafii TSowskiej
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 87 908,60 zł