Wpisy 2 724 161 – 2 724 261
29 września 2016 14:48 → 29 września 2016 15:54, 100 wpisów
a co powiecie na mozliwosc bo mnie od wczoraj zdaje sie korci a nie chce w typach patrzec a ho mi o...........
kazdy kretyn mysli ,ze rozbije bank lotto a kretyn jest od tego by płacic na innych
zraz pijawki nic sie nie stanie jak wpadnie troche grosza nie musi bydz zaraz 6/6,5/5 moze bydz 5/6,4/5
mam jeszcze jedna trojke , mozesz sprobowac 58-64-77 lub slupek piatek za podwojna stawke
dobra ulala trza cos skreslic zatypowac pozniej by inni mniej inteligentni frustracji czekajacy na latwizne by latwo nie mieli wyslac za pare groszy pare zakladow i skubnac
ostatnie miesiace mam wspaniale zonka zadowolona ze dorabiam na boku
dusia nie mialem na mysli ciebie ale jak chcesz moge do ciebie sie zwracac pieszczotliwie pijawciu pijaweczko pijawciuniu
9 moze dzis moze jutro z kolezanka 12 lub 15 za duzo podaje trza mi dzis 5/5 trafic tym razem w realu nie tak jak wczoraj tylko zatypowane
TAKIE COS PANIE JANUSZU ODALA LUDZI OD UDZIELANIA SIE CIESZENIA SIE Z DOBREJ ZABAWY JAKA JEST TYPOWANIE I NIE TYLKO SWIADOMIE PISZE Z DUZEJ LITERY MAM DOSC FRUSTRATOW UWARZAJACYCH SIE ZA 7 CUD SWIATA A W D BYLI G WIDZIELI JAK BY KAZDEGO PIENIADZE BYLY ICH I TYLKO ONI MIELI PRAWO WEDLUG WLASNEGO UZNANIA NA CO KTO MA PRZEZNACZYC A PRZECIEZ CZLOWIEK WYDAJE NA ROZNE RZECZY WLASNE PIENIADZE POZDRAWIAM I ZNIKAM NIECH PAN SAM TO OCENI CHOC MIMO ZE CZASEM TAK MI SIE WYDAJE BRAK SIL TO WARTO ZAJMOWAC SIE CZYMS COS SPRAWIA PRZYJEMNOSC PANU PROWADZENIE TEJ STRONY NIE PISZAC ZA WSZYSTKICH CHOC MOZE SIE ZGODZA TYPOWANIE ZDROWE WSPOLZAWODNICTWO
2 724 197. tresor 2016-09-29 (15:01) poznan
ale czsami zabawne jak sie ich czyta...
2 724 198. tresor 2016-09-29 (15:02) poznan
ludo poczytaj wczesniejsze wersy ...
2 724 201. tresor 2016-09-29 (15:10) poznan
srakie
2 724 202. tresor 2016-09-29 (15:11) poznan
robotniki nieudaczniki
2 724 203. tresor 2016-09-29 (15:13) poznan
3 zmianowe mendy
z tego wynika ze ta osoba jest wykrztalcona inteligentna tylko co ona tutaj robi skoro taka jest ja zamierzam sie dalej dobrze bawic choc malo kto rozumie ze ja to lubie bede typowal i te liczby podawal ale nie wszystkie)))))))))))
2 724 197. tresor 2016-09-29 (15:01) poznan
ale czsami zabawne jak sie ich czyta...
2 724 198. tresor 2016-09-29 (15:02) poznan
ludo poczytaj wczesniejsze wersy ...
2 724 201. tresor 2016-09-29 (15:10) poznan
srakie
2 724 202. tresor 2016-09-29 (15:11) poznan
robotniki nieudaczniki
2 724 203. tresor 2016-09-29 (15:13) poznan
3 zmianowe mendy
z tego wynika ze ta osoba jest wykrztalcona inteligentna tylko co ona tutaj robi skoro taka jest ja zamierzam sie dalej dobrze bawic choc malo kto rozumie ze ja to lubie bede typowal i te liczby podawal ale nie wszystkie)))))))))))
GRYKS MOŻE ON JEST NIEUDACZNIKIEM I NIC MU NIE WYCHODZI W ŻYCIU ,aż z nerwów z dużej litery pisałam
tresoi,mogłeś się uczyć,podnosić kwalifikacje,w obecnej chwili byś nie był robolem tyrającym na 3 zmiany.Jeden nik masz zablokowany,uważaj drugi tylko chwila!!
kultura lezy po stronie rozumnych ludzi inteligentnych bez wzgledu na grubosc portfela czy tez wykrztalcenia coz jedni dorastaja inni musza sie wyladowac psuc zabawe nie maja wlasnego zycja itp spadam do liczb to jest przyjemne malo kto rozumie powodzenia milego dusia no i tobie zdrowia
coz pan janusz bedzie musial usunac insekta do tej pory trzeba ignorowac frustrata by byl spokoj i dobra zabawa czasem robactwo wylazi a gdzie inndziej moze sie wyrzyc jak nie w necie
dusia ..daj mi jednego dla krzysia .. i potem z głos sie ..do paczkiewicza
jak by taki mial wlasne zycje pasie cos umial to by umial z ludzi sie dobrze bawic a tak widac a ponoc tutaj sa nieudaczniki
gryks76
to jeszcze Ci zostało około 20-tu galerii do zwiedzenia w Poznaniu i okolicy
to jeszcze Ci zostało około 20-tu galerii do zwiedzenia w Poznaniu i okolicy
2 724 228. tresor 2016-09-29 (15:28) poznan
baran nr 1 z lubina....nie raczej ze wsi
baran nr 1 z lubina....nie raczej ze wsi
to mnie nie ma milego prawie wszystkim tobie krzysio tez niech strace
pisz sobie frustracje jeszcze troche a juz nigdy ciebie tutaj nie bedzie
co tobie dusia zrobila takis madry twardy bo sobie piszesz tacy jak ty to nawet by w 4 oczy nie pisneli........
gryksioo ..obiecałes do paczkiewicza ..ze <<czemu odblokował krzysia >>i no zrob kop mnie i koniec
i to jest twoje pojecie o necie...beda zawsze jak bede chciał przygłupie
czlowiek musialby dac z liscia bo nigdy w nerwach nie pamieta czy lewa bije czy prawa zabija czy odwrotnie
eh zawsze sie znajdzie patologiczny rowerowy ide bo mnie niesie
to nie jest czat o spuszczania wpierd..u...tylko do typownaia liczb oraz porad...
nastała cisza moze wkoncu jakie typy na wieczór{{cwaniak} ma ktoś jakaś 5 na wieczór
pasko dzieki ........... sebool ja mam zawsze oboki to co podalem wyzej mozna sportowo za 2,50 jak sobie wolisz jak cos mnie nie znasz
zagralbym multi na 2 losownaia ale umnie t tym typownaiem nedza
roznie z tym bywa nie wiem jak to sie stalo ze 2 miesiac z rzedu cos tam mi idzie
czy w realu czy na sucho typujac jak wczoraj czy tez jak we wt to co wyslalem na wieczorek wpadlo 7/8 wczoraj o 14