Wpisy 2 721 681 – 2 721 780
25 września 2016 08:55 → 25 września 2016 11:28, 100 wpisów
dusia powiedziałam mężowi że nie umrę puki nie trafię 6/6 w dl
a on na to że se wtedy balkonik kupię
a on na to że se wtedy balkonik kupię
Dusia
Na pewno dobierałbym do 42,,,48,,,59,,,64 z Twoich
ale teraz jest trend że pierwsze włażą te do których dobrać nie mogę
Na pewno dobierałbym do 42,,,48,,,59,,,64 z Twoich
ale teraz jest trend że pierwsze włażą te do których dobrać nie mogę
Toś musi ciągle zmiany wprowadzać inaczej popłynąłby do Bałtyku głównym
ściekiem jakim jest Wisła
ściekiem jakim jest Wisła
Dusia
Wtryniłem tu na czat sporo trójek
jeżeli masz jakiegoś pewniaka i jest on w tych moich trójkach to patrz co jest obok niego
Jeszcze jakiś czas będą aktualne
Wtryniłem tu na czat sporo trójek
jeżeli masz jakiegoś pewniaka i jest on w tych moich trójkach to patrz co jest obok niego
Jeszcze jakiś czas będą aktualne
Liczba 25 wolałbym 4-losy żeby nie padła
ale 25 i 29 mają ten sam status i raczej któraś już za rogiem
ale 25 i 29 mają ten sam status i raczej któraś już za rogiem
Wolałbym -24- zamiast 25
więc kurde padło na 29 bo 28 nie opieprzała się ostatnio
więc kurde padło na 29 bo 28 nie opieprzała się ostatnio
-43- przegapiłem
robiłbym piony gdzie każda miałaby 42,43 ale to na przyszłość
robiłbym piony gdzie każda miałaby 42,43 ale to na przyszłość
hm 2 z 0 mi latają i 50 i 60 wiec na razie nie mogę się zdecydować
Dusia
Krasnalek w niedziele placem wiencej
Grasz dziś
Dostalas 34zl w niedziele placom 41
U mnie gram po 25 zakladow kabaretowo od 23lipca 75 razy okolo 40 zł
Gram dla jaj by w koncu ttafic 25 razy 4/5
zbigniew ja wychodzę z założenia że raz jest się na wozie a raz pod
Tak sie zyje wpanderozie
Krasnalek od 23lipca mam 75 razy 3/5 platne 40zlokolo
3000
1816,50grania za darmo
Pasko gra w lotto
Krasnalek jak wygram nie gram z pieniedzy zarobione w pracy
Zona mu niepozwoli nawet typować
Krasnalko ograć TS jest tylko pobożnym każdego z nas życzeniem bo to TS wybiera liczby tak aby nas ograć i dla siebie mieć jak najwięcej .Ale raz na jakiś czas bawią się w dobrodzieja i pozwalają komuś wygrać.
Dlatego nigdy sie nie orzenie
kolorowy ja myślę że trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu by wygrać z TS
Lece po
Zbigniew g z Twoich wisów wynika że łatwiej Tobie żyć bez kobiety niż bez grania.
Gram dla jaj jak mi tees daje gram zadaro mam 75 trafione w mini 3/5 od 23lipca koledze w pracy powiedzialem by sprobowal mini kilka zazy zagral tak jak ja i mial pecha trafil za jednym razem 4/5 9razy platne ponad 1000
Lece po za 10minur wroce
Minut
Wiadomo wszem i wobec ze Polskie lotto jest ustawione i wygrywaja ci co maja wygrywac
Krasnalko masz racje bo niektórzy przepuszczają fortuny grając przez lata szukając różnych sposobów aby dobrać się TS do d... i nic z tego im nie wychodzi a innym szczęście sprzyja nawet w tedy kiedy wyślą 1 kupon i to na chybika.
Ja też od powrotu z pracy z zagranicy od 3 tygodni pogrywam i idzie mi tak że więcej dokładam niż mam zysku. Choć gram tylko w MM i w mini lotka to udało mi się jedynie najwięcej trafić parę razy 6/10 i 4/5 w MM a w mini tylko 2 razy 3/5 Karmie się iluzjami o wygranej a brak mi takiej intuicji którą Wy tu wszyscy posiadacie w doborze cyfr na poszczególne losowania. Więc w moim przypadku nie mogę podeprzeć się wiedzą tylko liczyć na szczęście które lepiej mi sprzyja jak sam skreślam liczby niż robi to za mnie maszyna.
Ja też od powrotu z pracy z zagranicy od 3 tygodni pogrywam i idzie mi tak że więcej dokładam niż mam zysku. Choć gram tylko w MM i w mini lotka to udało mi się jedynie najwięcej trafić parę razy 6/10 i 4/5 w MM a w mini tylko 2 razy 3/5 Karmie się iluzjami o wygranej a brak mi takiej intuicji którą Wy tu wszyscy posiadacie w doborze cyfr na poszczególne losowania. Więc w moim przypadku nie mogę podeprzeć się wiedzą tylko liczyć na szczęście które lepiej mi sprzyja jak sam skreślam liczby niż robi to za mnie maszyna.
Kolorowy zawsze daje skana ze zem wygral 3/5 25razy w jednym losowaniu
WSZYSTKIM!
Gratulacje wygranym oby dalej tyle szczęścia a tym co nie idzie zmiany taktyki na skuteczniejszą!
Macie może jakieś cyferki do Keno co dadzą jakieś grosiki w trzy losowania?
Gratulacje wygranym oby dalej tyle szczęścia a tym co nie idzie zmiany taktyki na skuteczniejszą!
Macie może jakieś cyferki do Keno co dadzą jakieś grosiki w trzy losowania?
dusia
dzisiaj nie mam nic pewnego
niedziela nie chce mi się liczb rozpisywać
dzisiaj nie mam nic pewnego
niedziela nie chce mi się liczb rozpisywać
Dusia
Zbigniew g ja nie kwestionuje Twoich wygranych na pewno je masz , zastanawiam się na tym czy rozpisujesz jakąś pulę numerów na piątki sam czy grasz systemem. Proszę o poradę bo mnie ostatnio chodzi po głowie żeby grać systemowo tylko nie wiem jak się za to zabrać żeby za bardzo czterech liter nie umoczyć. Mogę sobie pozwolić aby wydać na losowanie 50 zł .Grasz może systemowo w mini i jeżeli tak to czy masz wymierne efekty.
Kupuje 1zaklad zchybil trafil i go powtarzam lacznie 25razy
Najwiekszy fuks nikt nie trefil wtedy 5/5 i placili jakies 40zgroszami