Wpisy 2 720 399 – 2 720 498
23 września 2016 16:32 → 23 września 2016 19:40, 100 wpisów
krasia ale wtedy chudłam po 5 kg na tydzień byłam jak patyk skóra i kości
Jesteście kobietki bardzo dzielne. Życzę Wam dużo pomyślności a Tobie Dusiu w szczególności abyś tego raka się pozbyła.
ja 6 lat miałam spokój tylko badania robiłam a teraz ten stan zapalny i chirurg się kłania
Przepraszam Dusiu bardzo widocznie żle doczytałem. Zyczę wszelkiej pomyślności i jak najlepszego zdrowia
moje postanowienie jest takie nie dam się puki nie trafię 6/6 w DL
ok moje już zatypione...na szybko bo nie mam czasu ...
lece niebawem na imprezkę...
zyczę zdrowia dziewczyny
i powodzenia w cyferkach
lece niebawem na imprezkę...
zyczę zdrowia dziewczyny
i powodzenia w cyferkach
KobitkiZdrowia życzęA,jeżeli potrzeba na konowałów to kreślić dziś>>>61,62,71
witam
bry wygramy ogramy ts i na oktoberfest
krasnalek
gryksioo ..ty nie piszesz szybki jak jestes zółw .. no trudno ,,,teraz czas spadam i dziidaa, i w kitchen
kolorowy opisz swój sen na obróbce snów u KRZYSIA NA PEWNO KTOŚ CI ZROBI ANALIZĘ
squrwysyńskie keno u rycha łoi jak chu..i,jak zaczynali z grom to wchodziło masełkmo teraz di*** a ino doładujesz to zaraz ....doladuj qurwa konto i jużnp. mam 1 zł i jeszcze nie zagrałem gry oni już qurwa doładuj i rzeczywiście nic qurwa nie mam ch u jo stwa te gry freancowate
ale żeby tak utrudnili z 200 procent oceniam po graniute psy cholerne
kolorowymasz może jakiś zestaw chodliwy do keno coby dał troche kasy w keno go?
bo tak zaszachowali że nic mi nie wychodzi
Masterszef ja Ci nie doradzę bo nie gram w KENO ale ekspertem jest Brjan bo on w Keno gra.
zagrałemzygi ale proste zakłady po 7-10 meczy za 2 zł kilka
Najlepszy patent na TS to sny!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo do tego co Ula napisała dochodzą jeszcze liczby z sennika.
Kto śni w nocy niech opisuje swoje sny to mu da szansę na wygraną.
Doktor.
niedlugo napisze apke na androida, gdziekolwiek nie jestem w poblizu tsa moge grac
Aya zapewne masz racje ale można liczbami ze snów się podeprzeć. Islandorko jeżeli jesteś tu na czacie to proszę Ciebie o analizę książkową lub może tu z obecnych jest biegły w analizie książkowej snów to proszę o pomoc.
beda aktualizowane wyniki na biezaco, mozna maly systemik puscic cos zeby bylo pod reka i w keno tez mozna bedzie grac
kto tu z obecnych ma sennik dla graczy to proszę o pomoc w analizie mjego snu zamieszczonego na obróbce snów 2.
no i granie na keno zestawami (np. 10 zestawow oznaczonych) bedzie podpowiadal kiedy jakimi grac
metod na wygrana jest wiele i kazda skuteczna (jesli padna liczby), no ale trzeba wiedziec kiedy zagrac, na zawolanie nigdy sie nie wygra
Ulala a Ty masz sennik dla graczy czy możesz jeszcze dodatkowo zrobić mi analizę książkową?
ej 4/4 5000 losowan, przydalo by sie wiecej tych trefnych kombinacji ktorych lepiej nie skreslac
4/4 1:323 czyli z 15 razy juz przebilo prawdopodobienstwo, znazcy ze inne zestawy sie powtarzaja zamiast tej trefnej 4/4