Wpisy 2 719 968 – 2 720 067
22 września 2016 21:57 → 22 września 2016 22:19, 100 wpisów
Wszyscy na Marsa !!!
ja mam teraz takie odzywki przedtreningowe ze wogle sie nie mecze
Bardzo ciekawe filozoficzne rozważania, a ja sie tylko pytam ' czy będzie kumulacja ?
:-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-)
Masz to jak w banku !!!!
15 000 000
Włączcie Polsat Sport warto !!!!
To będę grać na sobotę :-) :-) :-)
jakby dzien bylby sluzszy mozna by zrobic 3-4 losowania multi a nie 2
No jak pomóc dziadkowi po udarze, 3 miesiace już, od około 3 tygodni jest w domu, lewostronny ma.
nie ma co myslec o rzeczach na ktore nie ma sie wplywu
angierski a jak dobra wrozka chce ci dac 20 lat dzis to bierzesz czy wolisz swoje 40
angierski a jak dobra wrozka chce ci dac 20 lat dzis to bierzesz czy wolisz swoje 40
bo juz za duzo sie nauczylem, dla mnie nauka jest wazniejsza niz chec bycia kims
wiesz 20 lat ale tylko ty mlodniejesz, nikt wiecej, twoja laska nie
trzeba porzucic
trzeba porzucic
Halo piszę z wami, jak nie to pa pa ?
moja panna ma 35 jak bede mial 20 lat to coz pozegnamy sie, albo od czasu do czasu
Dawać kumulacje 15 mln! :-)
Ulala
Do 03 nie dobiorę
własnie ze dwie godziny temu przerabiałem ją
nic nie wyszło
Do 03 nie dobiorę
własnie ze dwie godziny temu przerabiałem ją
nic nie wyszło
to korzystaj szkoda ze nie poszedlem do liceum jak moj brat klasa 2 dwoch na 20 dziewczyn
Halooooooooooooooo
wizard no jakby czlowiek mial 20 lat ale byl madrzejszy to by zaliczal non stop
Wizard . wspólczuje bratu, chyba od dziewczyn dezyzja -
tu nie ma sensu gadac o liczbach, bo liczby wiadomo raz wchodza raz nie, zreszta jest jeszcze jutro czas
nie juz skonczyl te liceum ale mowil ze mial kilka
bylem u niego na wywiadowce i jedna byla z klasy to siedziala przede mno
i pol pupy na wierzchu
bylem u niego na wywiadowce i jedna byla z klasy to siedziala przede mno
i pol pupy na wierzchu
Plotki, ploteczki ciekawie :-) :-) :-)
ok ide tak tylko chcialem was zmobilizowac do odkrycia innych plaszczyzn zycia, ale ch.. j nie udalo sie nara
No, naoglądał się :-)
O godz 22.45 będzdie wiadoma kumulaja? Czy nieco wczesniej?
Kumulacja
Ulala
Niedawno obrabiałem 05 dla Lesiu
ale zobaczę co da się zrobić nowego w tej sprawie
Niedawno obrabiałem 05 dla Lesiu
ale zobaczę co da się zrobić nowego w tej sprawie
Kolorowy miał rację, ze nie wysłał zakładu.
Wpis. 594. 10 liczb.
Podałem 2-4/10. Jest 1/10.
Wpis. 594. 10 liczb.
Podałem 2-4/10. Jest 1/10.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ulala szkoda że tak rzadko tu bywasz bo do liczb masz fenomenalną intuicję i tworzycie z Majpanem super duet. Gratuluję Wam tego siódmego zmysłu.
Chciałem wczoraj postawić na mecze, ale przedtem analizę zrobiłem i wyznaczyłem 24 mecze. Jade skuterem i była kontrolka, ale on tak robi, aha i wskazówka od paliwa nisko była. Jadę okolo 6 km i trach pyyyyyyyyyy i stanął. Próbowałam odpalić nicz tego, a było po 19:00. No i co trochę jechałem i pchałem. Wróciłem i do domu dzwoniłem jakiegoś, spytałem czy olej mają. No nie, to dobra pójdę. I co wróciłem po ciemno, zostawiłem go a dziewczyna odwiozła mnie, dałem 10 zł. I potem z tatą po jiego na kolejny dzień, wlał paliwo, olej i ruszył. Pojechaliśmy do mechanika. Zrobi tam min: wyreguluje gaźnik, zdejmie blokady.
A są u was wolne dziewczyny ? Bo szukam.
Hey ziekina ponownie 17,20,25,22,28,31
76,77,80,01,71,68
To tak wstepnie
76,77,80,01,71,68
To tak wstepnie
A jak stawiacie Valencia wygra, przegra, zremisuje dzusiaj ? Daliśmy remis lub wygraną przeciwnej drużyny.
Ulala Ty masz wielki dar nie wiem jak to robisz ale jesteś wstanie przewidzieć jakie mogą paść parki,a nawet trójki. Jesteś super
Dopisano wygrane Super Szansa
krzysztof c - wykup sobie turnus do sanatorium, tam duzo wolnych i majetnych pan