Wpisy 2 716 063 – 2 716 162
16 września 2016 19:28 → 16 września 2016 20:09, 100 wpisów
no co w tamtym miesiacu gdybym dobrze dobral liczby to mialbym z typowanych 6/12 6 tak jak wczoraj w lotto plus 5/12 przy dobrym typowaniu mialbym 5 nie wiem ile nawet jest ale zawsze cos
potrzebuje pione marzen na wieczor, kto ma pewne pewniaki
korn mam ci juz sprawdzic dyszke?
korn mam ci juz sprawdzic dyszke?
Ludzie kto kto
Wygra
gryksioo 6/12 ..kosztuje wysłania około 3tysiaki ..ty nie masz kasa ...wystarczy przedaj twój auta ,,, i graj jeszcze raz 6/12
u mnie jest bardzo dobrze krzysio ja nie gram dla zysku gram dla przyjemnosci prosze zapisac zapamietac owszem fajnie jak sie przytuli i na tym koniec ciesze sie jak dobrze zatypuje
ciagle ta kasa kasa a radosc z zycja dzis sie jest jutro moze sie nie byc zapominaja o tym milionery
gryksioo ..jak nie chcesz grac ..a masz auta złom ..nie masz złoto mercedes
krzysio kto napisal ze nie chce grac po co mi zloty merol wystarczy porsche biale
http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-zloty-pociag-to-juz-przeszlosc-czas-na-zlotego-mercedesa,nId,2201216
---
---
ja mialem honde srebny metalik pletwa z tylu wymuskana jak mi mpk staranowal na parkingowym markecie juz taka nie byla
69
z 69 poczekam do jutra wieczora w dzien to inne numerki a zaraz nie malrze do pracy
25 28 wiecej nie dam moze i nie mam zreszta co mam mam w profilu moze cos bedzie lub tez nie czy to wazne wazna zabawa
bede napewno no chyba ze gdzies mnie rzucam gdzie od dzwonka do dzwonka no i jak sie cos popsuje lub ja posuje to nie predko ale po 4 przy dobrych wiatrach jak cos wpadne z mleczkiem poprosze
krasna ..>>nie rower<< ..masz czaro i biało ..kłamiesz ..prawo jazdy nie masz ..nie zostałaś douczona
nie nie uzywam cukru nie slodze ze slodyczy to ogorki jak i sledzie bo rybka lubi plywac czasem wafelka lub kilka
tak powiem sasiadce bo kolezanka sie po ciuchu ode mnie wyprowadzila
to powiem jej pielegniarce, ze operacja sie udala ale
to powiem jej pielegniarce, ze operacja sie udala ale
Trwa półcieniowe zaćmienie Księżyca. Maksymalna faza zjawiska nastąpi o godzinie 20:55.
zbigniew umnie nie dawno byla nie zapowiedziana nigdzie ulewa tak ze mam zaciemnienie tak czy siak
wg kalendarza komputerowego pionu 02 09 16 23 30 07 tylko ze 23 2 razy byla 16 wczoraj 7 dzis tak wiec 02 09 30
gryksioo ..nie psuje ludziom..po co tak kłamią ..to jest diabła mózgu łobuzu jest
Tom. Wpis. 082. Na dzisiaj 5 liczb.
1-2/5.
1-2/5.
gryksioo ..a ty myslisz pewnie duzo ludzie są uczciwe ,,,nie gamoniom ..tiaaa
Krasnalka.
nie no krzysio rozni sa ludzie zycje uczy nie raz jest sie wporzadku raz drugi 3 dostajesz po 4 literach i sie zmieniasz jak sie ma miekie czerwone to sie ma twarde 4
krasna ..baw sie tu dobrze lubisz oszukane czata twój rozumu powodu nie masz juz twoja szansa czata ludzie ,,i no trudnoo czas znikam..i okeY
Doktor.
jak ktos nie robi 4 stow czyli 400 pkt i nie lapie sie wszystkimi grami na top100
to nie powinien tracic kasy bo grzech
to nie powinien tracic kasy bo grzech
2 4 11 14 15 18 21 22 26 27 28 30 31 34 35 39 43 44 46 47 50 55 58 64 67 68 71 74 75 77
bedzie 11,21 bo takie miejsca mam z laurko a my oba czarodziejki