Wpisy 270 310 – 270 409
15 kwietnia 2011 00:00 → 15 kwietnia 2011 09:29, 100 wpisów
A ja własnie się zastanawiam żeby zarzucić grę na jakiś czas. Za dużo tracę i nic nie wygrywam. Tak jak radził artur123 przyglądałem się parką ale bez efektu.
Pawcio -Lestek odezwijcje sie jak będę albo wpiszcie e majle do ksiegi gosci pomogę cos zawsze jestem padniety ucjekam 

Lestek: Ja w Multi w sumie nie gram. Dziś zagrałem po raz pierwszy od x lat i gówno hehe głównie mini w którym co losowanie mam 2/5 i lotto gdzie tez często tylko i aż 2/6
Ktoś kto dobrze typuje w tamtych loteriach też by dał rade ,a wybór ogromny;49's,australijska,niemiecka,hiszpańska itd.
Napisałem kilkadziesiąt skryptów i programów testujących różne metody. Analizy itp. Niestety bez wyraźnych efektów.
Jestem w stanie sprawdzić praktycznie każde założenie do gry, na historycznych losowaniach w ciągu sekundy ale nic ciekawego jeszcze nie znalazłem.
Lestek: Chyba chybił jednak zostaje bo niby nie ma żadnej metody lepszej czy gorszej.
no dobra juz wychodze multipasko i ide spać
naara wszystkich

naara wszystkich

Pawcio a jaka skuteczność by CIę satysfakcjonowała? Czy średnia 6/22 wystarcza?
Jutro mogę sobie zobaczyć na żywo jak wygląda 21 i pół mln złotych heh 

Skuteczność, czyli masz jakiś zakres liczb, powiedzmy 22 liczby co losowanie i wśród tych liczb trafiasz średnio powiedzmy 6 liczb. Cała sztuka polega na dobraniu z tego zakresu odpowiedniej 6-tki.
witam,
widze cisnienie na artura na liczby. wydaje mi sie to nie jest tak prosto. Ja np. ( tym roku juz mialem 3 x "piatke" i ladnych kilka razy "czworki" po kilka stawek, ale najczesciej bylo tak,
typowane liczby w ostatniej chwili jednak zmienialem .
Wybieram sobie ca 10 - 12 liczb (np. ostatnie plusy, jakies parki, spiochy i to "miele" i wysylam ) Choc k...wa musze powiedziec, ze te zmiany w ostatniej chwili juz kilka razy wyszly mi bokiem. Pozdrawiam
widze cisnienie na artura na liczby. wydaje mi sie to nie jest tak prosto. Ja np. ( tym roku juz mialem 3 x "piatke" i ladnych kilka razy "czworki" po kilka stawek, ale najczesciej bylo tak,
typowane liczby w ostatniej chwili jednak zmienialem .
Wybieram sobie ca 10 - 12 liczb (np. ostatnie plusy, jakies parki, spiochy i to "miele" i wysylam ) Choc k...wa musze powiedziec, ze te zmiany w ostatniej chwili juz kilka razy wyszly mi bokiem. Pozdrawiam
Pawcio ok pawcjo będą w profilu spróbuję dzisjaj jutro mnie nie ma do 21/00
Lestek: O no to dobry pomysł. Np załóżmy, że z dzisiejszego losowania z 22:15 typowałoby się 6 liczb z pierwszych 22 i wypadło z tego przedziału 8 liczb. Niby w sumie zwiększają się szanse.
artur123: ale w profilu jest do pięciu i potem dziesiątki chyba, że w księdze gości.
No właśnie cała sztuka dobrać z tego zakresu. W jednej z metod mam srednio 6-7 na 22 liczby. Tylko jak zrobić z tego zestaw 

Lestek: A ile w ogóle jest kombinacji 6/6 z 22 liczb? Raczej duuuzo heh
normalnie jak zatypujesz 10 to co kilka losowań wpadnie ci 5 lub 6 raz na jakiś czas nawet 7
Ogólnie jesli chodzi o statystyki to zakłócają je próbnymi losowaniami. Pisałem do nich żeby przeprowadzali próbne losowania na nieponumerowanych kulkach.
Tak, jest tych kombinacji sporo. W tym rzecz żeby w 2,3 zakładach to trafić.
spróbujcie brać 10 na chybcika a potem skreślić samemu obok tych liczb
Lestek: Jutro robię skok na 21 563 992,50 zł. Wparuję tam z moją ekipą hahaha
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3391.htm
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3391.htm
Kiedyś też myślałem żeby wykluczać te liczby które się typuje hehe
wiele testów robiłem. Też wypisywałem graficznie na blankietach te liczb, które wylosowali na zasadzie mapy czy graficznie jakoś się układały.
ta tylko traf tego plusa przeważnie chodzi sam wszystkie zakłady jak trafisz plusa to jesteś do przodu
Kiedyś pracowałem w ogólnopolskiej hurtowni sprzętu komputerowego. Bardzo wysokie dzienne obroty.
Jeszcze wcześniej pracowałem w złocie. Miałeś kiedyś w ręku kilogram złota? Własnego?
no tak, ale jak trafisz plusa np co 3,4 losowanie to masz zwrot.
Ja nie grywam do tej pory "plusow", ale teraz sprobuje.
Ja nie grywam do tej pory "plusow", ale teraz sprobuje.
Dlatego Pawcio, jak już pisałem wczoraj, nasz konkurs gdzie wygraną był 1,4 mln zł to był pikuś 

Kiedyś były czasy, kilo złota kupowaliśmy za ok 40 tyś. a szło za 70 tyś.
Pawcio lastek nic nie wymyslę na 14stą te co sa w profilu prędzej na 22/15 cos podam jeszcze takie na 14stą 28,29,30,31,32,40 albo 40,41 wiem że smieszne te liczby ale ????????????????
51,52,53,30,31,32,
dzisjaj puszczę na 14stą tylko za 50zeta nie wiem naprawdę po tym losowaniu uciekam juz 

51,52,53,30,31,32,
dzisjaj puszczę na 14stą tylko za 50zeta nie wiem naprawdę po tym losowaniu uciekam juz 

Srebro w hurcie jest tanie jak barszcz. Półprodukt kosztuje ok 30 groszy za gram. Po przerobieniu na wyrób jubilerski, jest warte ok złotówki za gram. Jubiler daje narzut i płacisz 4-6 zł za gram 

artur123 w wolnej chwili napisz skąd się to wzięło
Żebyśmy i sami mogli spróbować 
Żebyśmy i sami mogli spróbować 
lastek pawcio puśćcie też to 5,22,41,50,69,77 x2 z plusem

juz 0,35 lecę do wyrka 

juz 0,35 lecę do wyrka 

To powodzenia. Sprzedaj za tyle. Jubilerowi bardziej opłaca się wyrafinować niż kupić na giełdzie.

Witajcie.. Kasia
.. Kosmaty
jak sie czujesz
po imprezce..oj chyba..slabiutko..
.. Kosmaty
jak sie czujeszpo imprezce..oj chyba..slabiutko..

oj widac Kosmaty..Ty
..ze chyba
bylo za duzo..

Kaia nie w pracy..bo ja zaraz..gnam
..ze chybabylo za duzo..

Kaia nie w pracy..bo ja zaraz..gnam

[*] totalizatorowi [*]

wczoraj zero wygranych
Naprawdę NIC nie wypłacają ?
mam 4/10

wczoraj zero wygranych

Naprawdę NIC nie wypłacają ?
mam 4/10

witajcie

Kasika

Ulexa

kosmaty,Ty masz zdrowie,ale na kaca najlepszy z rana

Kasika

Ulexa

kosmaty,Ty masz zdrowie,ale na kaca najlepszy z rana

przerwa śniadaniowa

Powitać z rana

policzyłem, z wczorajszych 6-tek i 5tek bedzie 120 zł 

kropla w morzu 

ok ja też spadówa później trzeba coś rozpisać, może dzisiaj
powodzonka
powodzonkaPasko>>
serio - co jest z wynikami /brak opublikowanych wygranych/ ?
- masz ich tam, gdzie powinniśmy mieć, i niech sami publikują ?
saltosky>>
O Panie! - wczoraj było mało ?
serio - co jest z wynikami /brak opublikowanych wygranych/ ?
- masz ich tam, gdzie powinniśmy mieć, i niech sami publikują ?
saltosky>>
O Panie! - wczoraj było mało ?

Dzień dobry.

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Ulexxa. Witaj.. .