Wpisy 270 210 – 270 309
14 kwietnia 2011 22:53 → 14 kwietnia 2011 23:59, 100 wpisów
artur123: ale typując trzeba się czymś sugerować i mieć system. Bo jak zagra się na chybił na 6 liczb to to nie to samo.
Rysiu..

nie ma mnie całymi dniami nie mam jak popisać z wami już mnie to dobija ale to tylko do końca tygodnia i luzik 

5x6/10 no no 1 sztuk wiecej jak ostatnio
artur123: Jedną szóstkę z plusem puszczasz co losowanie czy kilka?
pytań wiele ale brak odpowiedzi wszystko to jakieś takie tajemnicze czymu 6 a nie 5 lub 4
artur123
zobaczymy do pózna ,twoje liczby i twój profil , wcześnie nie miałesz podzielić

zobaczymy do pózna ,twoje liczby i twój profil , wcześnie nie miałesz podzielić

Mam nadzieję, bo potrzebuję twojej pomocy. Pewne wydatki się zbliżają małymi krokami ale nie o święta chodzi

maguś ... Panie mój a Boże mój to to samo ...spuśćmy już zasłonę milczenia AMEN 

artur123 jak długo czekasz z jednym zestawem. Jak wiem, robisz go z parek.
aga31 ok będę typował wieczorem posiedzę jeszcze z godzinkę nad liczbami i podam w profilu 100% gwarancji nie dam 

ile jesteś na plusie w tym roku najpierw 17tyś ponad teraz prawie500
Lestek codziennie puszczam co innego ale można tak jak mówisz puscić zestawik taki jak masz naprzykład przez 4 losowania i do tego coś jeszcze 

Ja tak myślę o liczbach z końcówką 8 lub 9, lub 21,41,51. Jutro może być 31 lub 1 albo 2. Wiesz co oznacza 15
plusikx10 zobacz na moje stawki naprzykład ta co w profilu dzisjejsza minimalna jest zawsze u mnie x4 z plusem miałem parę wygranych w tym roku po 4000tys po 2000tys po 1500zł róznie do przodu napewno jestem pare klocków nie liczę tego wydaję na bierząco 

ok ucjekam podam cos w profilu dzisjaj a najpuzniej do 11/00 jutrzejszego dnia
plusikx10 stara dupa siedzi i wypłaca a minę ma taką jak bym jej to zabierał liczy kasę z pięć razy
Witam ponownie.

I jeszcze ostatnie pytanie ile puszczasz szóstek na dane losowanie z plusem i stawką 4?
artur
a ile razy wygrałesz i jak zostałesz rosnie kasy !
a ile razy wygrałesz i jak zostałesz rosnie kasy !
to ty zakreślasz trafione długopisem w kolekturze się nie burza
krzysio744 oj dużo razy sam nie wiem ma te wydruki w domu ale jednorazowo najwiecej 17.200 takich po 4000 po 2000 po 1500 było kilka 

Kumulacja Lotto: 9 000 000 złotych
Pawcio tak zawsze też puszczam i powiem ci ze się zwraca graj 6liczb na początek x2 z pluse 10zł zobaczysz że się zwraca a nawet wygrane są
samemu też typuj spróbuj przepisać kupon na chybika ze 3 -4 razy i puść go na 3 losowania 
samemu też typuj spróbuj przepisać kupon na chybika ze 3 -4 razy i puść go na 3 losowania 
artur123
dzieki za odpowiedz
widzę jesteś szczęsliwy sądzisz zbierać twoje kasy ,a wszyscy multipasko szukają kłopoty i co
dzieki za odpowiedz
widzę jesteś szczęsliwy sądzisz zbierać twoje kasy ,a wszyscy multipasko szukają kłopoty i co
artur123 wszystko ok ale generalnie mówisz o rzeczach, które są powszechnie znane. Wiadomo że szansa wygranej 10/10 jest podobna do 6/6 w lotto. Wiadomo że lepiej puszczać do 6 liczb z wielokrotnością.
Wszyscy liczymy raczej na podpowiedź, jak szukać liczb. Wspominałeś o parkach. Byłem chętny do napisania programu. Od tego czasu nic...
Wszyscy liczymy raczej na podpowiedź, jak szukać liczb. Wspominałeś o parkach. Byłem chętny do napisania programu. Od tego czasu nic...
Bonus Multi Multi: 430 000 złotych
artur123: Jak wystartuje kaskada to pewnie coś tam ugrasz też większego tylko ciekawe jak będą płacić.
Bonus Multi Multi: 430 000 złotych he he i kto go wygra będzie rósł i rósł
Nie zrozumiałeś tego co napisałem. To wszystko jest wiadome. Chodzi raczej o sposób patrzenia na liczby i nawet nie o gotową metodę ale o podpowiedź...
Bonus Multi Multi: 430 000 złotych zachecają nas na 10/10 z tego maja zysk bo nikt nie trafia uwierzcie mi w końcu zobaczcje ile ludzi gra nie tylko paskowicze
artur123: A w mini nie wykombinowałbyś czegoś? niby tylko 5 liczb trzeba trafić, ale tez losują 5 hehe To się takie łatwe wydaje po losowaniach.
Zdradź jeszcze na sposób na dobieranie liczb. Jakiś czas temu psiałeś, że 30 lubi chodzić z 31 itp parki.
To dzisiejsze z 14:00 to nieźle się udało 5/6 i takie no "inne" liczby.
artur123
tak prawda nic nie wygra 10/10 dlaczego ludzie stracą kasy
ja tak chciałem 5/5 albo 3/3 i nic wiecej
tak prawda nic nie wygra 10/10 dlaczego ludzie stracą kasy
ja tak chciałem 5/5 albo 3/3 i nic wiecej
Pawcio widać interesuje Cię podobne zagadnienie
Sposób wyboru zakresu i dobierania z niego.
Sposób wyboru zakresu i dobierania z niego.artur123: Chodziło mi o to, że właśnie typujesz takie "inne" liczby, które normalnie skreślając na blankiecie rzadko kiedy się skreśla. Widać u ciebie jakąś metodę.
Lestek: no ciekawe to jest w sumie, ale przeważnie na chybił grałem i rzadko, ale ostatnio coś mnie znowu na Multi ciągnie.

Andromedko jesteś wielka