Wpisy 2 695 940 – 2 696 039
12 sierpnia 2016 17:36 → 12 sierpnia 2016 21:25, 100 wpisów
nie mogłem z rana zatypkować s.s jakiś błąd wyskakiwał teraz normalnie bez zakłuceń za typkowałem ale się pytam?
ja mam to co zatypowane oraz cos z tego 01 04 06 09 19 22 25 28 31 32 33 36 41 77 74 71 26 27
2 695 935. RYCHFER 2016-08-12 (16:08) Suwałki
obserwujecie Igrzyska?
a tu nowe dyscypliny:
https://www.facebook.com/TinGiaiTriViet/videos/1050228398396387/
interesujące...
komentarz później
Chciałbym jeszcze dodać, że ta demoralizacja i rozpuszczenie norm obyczajowych nie ma na celu zrobienia "nam dobrze" (bo to możemy z drugą, lub kilkoma osobami, zrobić prywatnie w najwiekszej z możliwych tyrani), ale nas ogłupić i sprawić byśmy bezkrytycznie przyjmowali rozwiązania "starszych i mądrzejszych".
A kończy się to zawsze tak samo, gdy nasza córka okaże się być idealnym dawcą dla kogoś z elit, to nagle "zachoruje" i umrze w szpitalu, nasz syn będzie musiał walczyć w imię fałszywych ideologii, i zabijać ludzi broniących siebie, lub ginąć niepotrzebnie. Każdy z nas, w każdej chwili może zostać w myśl prawa wariatem lub przestępcą, broniąc zdrowego rozsądku i swojej wolności.
Tych efektów jest więcej, a wszystkie mają swój początek w ekscytowaniu się "rolnikiem szukającym żony", czy "trudnymi sprawami", zamiast zajmowania się własnym życiem i sprawami które nas dotyczą. Przyjmowanie barw partyjnych, i przenoszenie ich wojenek na nasz obywatelski poziom, jest również bezcelowe i nie w naszym interesie, bo te "wojny" oni nie toczą dla nas, ale o nas-o to który z nich będzie naszym władcą.
Po co dorosłemu człowiekowi jakiś władca? No chyba że tak lubi..."
-1:27
obserwujecie Igrzyska?
a tu nowe dyscypliny:
https://www.facebook.com/TinGiaiTriViet/videos/1050228398396387/
interesujące...
komentarz później
Chciałbym jeszcze dodać, że ta demoralizacja i rozpuszczenie norm obyczajowych nie ma na celu zrobienia "nam dobrze" (bo to możemy z drugą, lub kilkoma osobami, zrobić prywatnie w najwiekszej z możliwych tyrani), ale nas ogłupić i sprawić byśmy bezkrytycznie przyjmowali rozwiązania "starszych i mądrzejszych".
A kończy się to zawsze tak samo, gdy nasza córka okaże się być idealnym dawcą dla kogoś z elit, to nagle "zachoruje" i umrze w szpitalu, nasz syn będzie musiał walczyć w imię fałszywych ideologii, i zabijać ludzi broniących siebie, lub ginąć niepotrzebnie. Każdy z nas, w każdej chwili może zostać w myśl prawa wariatem lub przestępcą, broniąc zdrowego rozsądku i swojej wolności.
Tych efektów jest więcej, a wszystkie mają swój początek w ekscytowaniu się "rolnikiem szukającym żony", czy "trudnymi sprawami", zamiast zajmowania się własnym życiem i sprawami które nas dotyczą. Przyjmowanie barw partyjnych, i przenoszenie ich wojenek na nasz obywatelski poziom, jest również bezcelowe i nie w naszym interesie, bo te "wojny" oni nie toczą dla nas, ale o nas-o to który z nich będzie naszym władcą.
Po co dorosłemu człowiekowi jakiś władca? No chyba że tak lubi..."
-1:27
Ktoś ...normalny wreszcie się pojawił.
Greg.
Greg.
W pracy.
Lotto de.
Można wygrać 9 000 000 euro.
Można wygrać 9 000 000 euro.
Krasnalka pracuje w ...kuchni.
.
.
Krasnalka.{{calus} x 100.
x 100.
2 695 964. Janosik 2009 2016-08-12 (20:42) Zakopane.
Ktoś ...normalny wreszcie się pojawił..
Janosik przywidywaniem odkrył jednego
Ktoś ...normalny wreszcie się pojawił..
Janosik przywidywaniem odkrył jednego
Dzisiaj polski policjant ...ukatrupił kierowcę, a polska policjantka w Anglii uratowała starszego człowieka.
--->> londynek.net/
--->> londynek.net/
Swojego to masz kolunia Napoleona co przez lunetę w przyszłość spogląda
Greg
Takim jadem walisz na Jarosława jakbyś naprawdę był z gorszego Resortu << (nie pomyłka )
Twój kolunio Napoleon też
Takim jadem walisz na Jarosława jakbyś naprawdę był z gorszego Resortu << (nie pomyłka )
Twój kolunio Napoleon też
Idę sprawdzić, czy spadają gwiazdy.
B....ety zaślepione Pisem jeszcze popłączą.
Ja jestem bez partyjny ZAPAMIĘTAJ.
Ja jestem bez partyjny ZAPAMIĘTAJ.
Greg kogo Ty chcesz ..uj zrobić czuć od Ciebie komucha na kilometr
..021
..021
Gracie wco wrealu na 21,40
Za komuchy bolek wygrywał
Krasnalek
A ja od 1981 nie chodze na wybory do obory