Wpisy 2 688 210 – 2 688 309
27 lipca 2016 23:01 → 27 lipca 2016 23:59, 100 wpisów
Pasko dzis w mini 1032
Mond
EstyMy
Krzysztof c
Są tutaj na MP laski które ciągle wysyłają Ci sygnały
Są tutaj na MP laski które ciągle wysyłają Ci sygnały
EstyMy jak ci idzie w grach u mnie 3/5 w mini tylko
Tylko
JUTRO ZACZYNAM KARIERĘ W F1 2013 W ZESPOLE TORRO ROSSO NA LEGENDARNYM, BEZ ASYST, POWTARZAM BEZ ASYST. ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE ? BO JUŻ DŁUGO NIE GRAŁEM. KTÓRY UKOŃCZĘ WEDŁUG WAS W KLASYFIKACJI GENERALNEJ ?
Jakie ?
Ja dla kobiety zrobię prawie wszystko.
Czy to ma sens ?
Jakoś nie widać.
Smutno mi.
Które ?
Krzysztof c- tak sobie myślę,ze twoje wpisy to jakiś eksperyment socjotechniczny.
Tata mówił a co ty tak zaczepiasz ? To tak się robi ? Najpierw robota, szkołę skończyć, bo dziewczyny to kasę chcą.
10 ?
Ide spac
W sobote 800 dzis 1032 jutro na pewno nic gram jutro 25zakladow 1 zybika i go przepisuje 24 razy narka nie grajcie tak jak ja
Dobry jestem w te klocki kolego. Tylko że zostałem Mistrzem Świata na łatwym z aststami, choć sam hamowałem, pełna zniszczenia, bez powtórek, w Lotusie. A kolega podobnie jak ja lubi grać w gry, ma PS4, PC, graliśmy u mnie w golfa plus zawodnik konsolowy i on prowadzi po 3 dniach -21, ja +8, a kolega -17. Nie przeszedłem kata. I byłem kiedy na boisku i podwórku piłki wybijać. Chociaż chciałbym zostać tenisistą lub golfistą, bądź policjantem, bokserem, piłkarzem nożnym ?
Dam z siebie wszystko w nadchodzącym sezonie.
Trzymajcie kciuki.
Robert wróci do F1 zobaczycie !!!!!!!!!!! Tylko gdzie ?
niee
,
krzysztof_c, coś Ci powiem b. szczerze a jednocześnie db. radę dam, chcesz?
Ferarri ? Przecież jeździł szybkimi samochodami na torze polazywali. Po prostu poszerzyć bolid i zrobić zmianę biegów w manetce a co ? I tam samo DRS i KERS tyle że z prawej strony wtedy żeby używał.
249. oczywiście rozczarowales mnie, że nie chcesz być już aktorem
Nieeeeeee
EstyMy a ty kim jesteś ?
No
257. swoją drogą...dobrze, że sobie sam dotrzymujesz tow. w rozmowie
Bo życiu trzeba być luźnym.
krzysztof rad dostales juz wiele i do zadnej sie nie stosujesz
wiec po co tracisz nasz czas?
wiec po co tracisz nasz czas?
Ot cała prawda, a nie ponurakiem.
Nie chciałabym być niegrzeczna ale... jeżeli ma się yhm OBLICZE które nic nie wyraża ( nie tylko ) TO zostań pokerzysta!
Opuścić was raz na zawsze ? Konto usunę i koniec.
Chciałem i grać, oraz poznać innych popisac.
A ty masz kogoś ?
35 wpisów do 19 000.
Masz kogoś czy nie ?
A nie ma u was wolnej dziewczyny co ?
Która takiego cymbała zechce.
krzysiek jak bedziesz tak dziewczyny nagabywal albo chociaz rozbieral je wzrokiem, to w koncu dostaniesz po pysku. W najlepszym wypadku od dziewczyny, gorzej jak cie chlopak obije...
No trzymajcie się, gratuluję wygranym, życzę kolejnych sukcesów. Milego dnia, ja chcę poznać, dobranoc.
jestem zajęta w tym stuleciu aż do końca
wszystkie kobiety i dziewczyny które znam ( a im dobrze życzę) też
Niezmiernie mi przykro
wszystkie kobiety i dziewczyny które znam ( a im dobrze życzę) też
Niezmiernie mi przykro
Kto poda 50 zł to jak zainteresowani ?
Kontakt
No to trudno co zrobić ?
EstyMy.
Bo dziewczyny chyba lujów wolą ? Co biją, krzyczą ? Może idealny nie jestem fakt dobra piszę często delikatnie mówiąc od rzeczy, ale w rzeczywistości dobry jestem, inni tak uważają. Dla kobiety wszystko co najlepsze.
A kto z was jest dobry z Elementów logiki prawniczej ? Bo będę mial z tego warunek, w 1 semestrze złapałem, dobrze płacę.
zalezy jakiej szukasz, mnie wiekszosc nudzi. A jak sobie wyobraze jak by wygladal zwiazek za dekade, czy dwie, to w ogole daje sobie spokoj.
słyszałeś Gonzaga z logiki ma warunek
na zaocznych, płatnych nie wiadomo jakich... w Wólce Podkoziej
na zaocznych, płatnych nie wiadomo jakich... w Wólce Podkoziej
EstyMy.
No to idźcie miłosierni za dyche.
Słyszę i podziwiamNa mnie nie może liczyć,bo ja w tych zawodach doszedłem prawie do...komisu
estymy zeby zostac pokerzysta trzeba wielkich umiejetnosci i wiele godzin dni lat nauki