Wpisy 2 688 168 – 2 688 267
27 lipca 2016 22:31 → 27 lipca 2016 23:26, 100 wpisów
Jak zwykle w formie co chłopaki ?
W co jutro.zagrac
No to jedźcie.
Chociaż wiecie co teraz mnie raka dygresja naszła. Czemu nie jedziesz takie coś prędko się nie powtórzy. Ba bo strach przed atakami, a u was ?
Jutro chyba nie zagram lepiej pujde do sasiadki
Kto dzis ukradl moje liczby w mini na 21,40 to
Chyba nikt
Kolego Zbigniewie a ładne są tam dziewczyny u ciebie, w mini, blondynki, szczupłe ? Bo takie lubię najbardziej. A o tej co was pisałem, nie odpisała.
Nawet wizard
Szczupla jest twarda wole przykosci
Ale to ty 3 masz tutaj.
2 688 182. krzysztof c 2016-07-27 (22:41)
Kolego Zbigniewie a ładne są tam dziewczyny u ciebie, w mini, blondynki, szczupłe ? Bo takie lubię najbardziej. A o tej co was pisałem, nie odpisała.
Głupia Pinda
Głupia Pinda
I tak wole w mini 3/5
Pasko spisz
Z żoną spi
Ale zobacz byłem w sklepie po ocet i ona weszła, to ją puściłem przed. Potem wyszła kupiłem ocet bo mama chciała i do niej zagadałem. A ona Natalia, podała skąd, dlugie włosy, około 18 lat, 175 około, 50 kg około. A że idzie do koleżanki, bo zaprosiłem ją na kawę, a zebym tam zobaczył na Facebooku. Chciałem numer ale okazał się do kogoś innego. Choć może pomyliłem ostatnie cyfry ? Napisałem a ona nie. Co zrobić żeby zachęcić ? Bo bardzo mi się podoba i zakochałem się. Zrobił bym dla niej wiele.
Pasko iles wygral wrealu najwiecej ja na sucho w typowaniach 50000 ponad ale chodzi o real
Wam nie was. Ale tak naprawdę to na 1 miejscu Joanna Opozda kojarzycie ?
https://www.youtube.com/results?search_query=turnau+miejscowa+idiotka+
CCCP Fajny kawałek posłuchaj
CCCP Fajny kawałek posłuchaj
zbignie z daj mi jakoś żebym piątkę trafił w Multi Multi, konsolę chce.
jutro to kaskada powinna wyleciec jak umiesz tysie liczyc do 144
Krzysztof c idz do pracy i zarobisz na konsole przypadkiem nie kradnij moich liczb w minilotka
krzysztof nie masz objawów troche psychopatycznych? ja jak obczajam dziewczyneto nie obliczam jej parametrow a kazdym razem jak ty pozdr
A co mam zrobić ze mi się takie podobają ? Ale wazne są też: charakter i jacy jesteśmy dla innych.
ja nie pisze ze to zle jak ci sie takie podobaja tylko czy robisz katalog
No to doradź mi co mam zrobić ? Chcę po prostu być z fajną dziewczyną.
Nie
Pasko dzis w mini 1032
Mond
EstyMy
Krzysztof c
Są tutaj na MP laski które ciągle wysyłają Ci sygnały
Są tutaj na MP laski które ciągle wysyłają Ci sygnały
EstyMy jak ci idzie w grach u mnie 3/5 w mini tylko
Tylko
JUTRO ZACZYNAM KARIERĘ W F1 2013 W ZESPOLE TORRO ROSSO NA LEGENDARNYM, BEZ ASYST, POWTARZAM BEZ ASYST. ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE ? BO JUŻ DŁUGO NIE GRAŁEM. KTÓRY UKOŃCZĘ WEDŁUG WAS W KLASYFIKACJI GENERALNEJ ?
Jakie ?
Ja dla kobiety zrobię prawie wszystko.
Czy to ma sens ?
Jakoś nie widać.
Smutno mi.
Które ?
Krzysztof c- tak sobie myślę,ze twoje wpisy to jakiś eksperyment socjotechniczny.
Tata mówił a co ty tak zaczepiasz ? To tak się robi ? Najpierw robota, szkołę skończyć, bo dziewczyny to kasę chcą.
10 ?
Ide spac
W sobote 800 dzis 1032 jutro na pewno nic gram jutro 25zakladow 1 zybika i go przepisuje 24 razy narka nie grajcie tak jak ja
Dobry jestem w te klocki kolego. Tylko że zostałem Mistrzem Świata na łatwym z aststami, choć sam hamowałem, pełna zniszczenia, bez powtórek, w Lotusie. A kolega podobnie jak ja lubi grać w gry, ma PS4, PC, graliśmy u mnie w golfa plus zawodnik konsolowy i on prowadzi po 3 dniach -21, ja +8, a kolega -17. Nie przeszedłem kata. I byłem kiedy na boisku i podwórku piłki wybijać. Chociaż chciałbym zostać tenisistą lub golfistą, bądź policjantem, bokserem, piłkarzem nożnym ?
Dam z siebie wszystko w nadchodzącym sezonie.
Trzymajcie kciuki.
Robert wróci do F1 zobaczycie !!!!!!!!!!! Tylko gdzie ?
niee
,
krzysztof_c, coś Ci powiem b. szczerze a jednocześnie db. radę dam, chcesz?
Ferarri ? Przecież jeździł szybkimi samochodami na torze polazywali. Po prostu poszerzyć bolid i zrobić zmianę biegów w manetce a co ? I tam samo DRS i KERS tyle że z prawej strony wtedy żeby używał.
249. oczywiście rozczarowales mnie, że nie chcesz być już aktorem
Nieeeeeee
EstyMy a ty kim jesteś ?
No
257. swoją drogą...dobrze, że sobie sam dotrzymujesz tow. w rozmowie
Bo życiu trzeba być luźnym.
krzysztof rad dostales juz wiele i do zadnej sie nie stosujesz
wiec po co tracisz nasz czas?
wiec po co tracisz nasz czas?
Ot cała prawda, a nie ponurakiem.