Wpisy 2 687 013 – 2 687 113
25 lipca 2016 22:27 → 25 lipca 2016 23:25, 100 wpisów
No,żeszsz qrrrvaŻeby wytypować 2 pewniaki>[2],[75]...i mieć tylko>3/10-to przechodzi wszelkie pojęcie
Gonzaga.
Za dużo kombinowałeś.
Wystarczyło skreślić 10 pierwszych liczb z brzegu./ 01 - 10/.
Za dużo kombinowałeś.
Wystarczyło skreślić 10 pierwszych liczb z brzegu./ 01 - 10/.
Spotkałem piękną dziewczynę w czwartek, poszedłem do sklepu pod domem i ona weszła, blondynka, około 18 lat, około 175 cm, 50 kg około, długie włosy, potem jak wyszła szybko za nią z octem, bo mama kazała kupić. I chwilę zmieniłem słowo, Natalia, skąd podała i że znajdę ją na Facebooku, bo zaprosiłem za kawę, ale ona idzie do koleżanki. Zapytałem o numer podała, ale chyba zle spisałem ? Bo ktoś inny odpisywał. I napisałem jej ale nie odpisała. Co robić ? Zależy mi na niej. Zrobił bym wiele dla niej.
niektore so bardzo rasowe samice fakt dzis takie wiedzialem w gasku
Gonzaga.
Mogłeś podać swoje liczby, to bym je sprawdził.
Mogłeś podać swoje liczby, to bym je sprawdził.
Nie byłem z dziewczyną do tej pory. Ale widziałem bardzo dużo ładnych, nawet na GG pisałem. Najbardziej podobają mi się blondynki. A koledze jak ją pokazałem to że chuda, aha była w białych spodniach. Muszę dać skuter do mechanika w końcu, bo stoi już około pół roku niestety. Jak jechałem to zwalniał, jaka może być przyczyna ? Aha i blokady muszę dać zdjąć, bo mam go około 5 latz salonu, Keeway.
Co zrobić żeby odpisała ? A i Rosjanke poznałem jak byłem na wycieczce z rodziacami. W lesie to taki bajkowy Świat był, z zamkiem. Ona ruda i rozmawialiśmy po Niemiecku i Angielsku. Nawet na Massengerze z nią pisałem.
Po Polsku też trochę.
No ale sam wygląd to nie wszystko liczy się charakter też i jacy jesteśmy. Aha oczywiście będę dbał o kobietę. Bo mój tata mówił ci ja tak zaczepiam, najpier robota, szkoła, bo dziewczyny to chca z kasą takiego. Jakoś tak to powiedział.
No ale bardzo mi się podoba. Te nogi jeny coś niesamowitego, głowa, wlosy, usta, piękna.
To co mam zrobić, aby dała znać ?
gonzagadawno się tak nie uśmiałam
Dobry wieczór wszystkim
Dziewczyna z gamoniem nie chce się zadawać.
Tczewianka.
To podejdź do niej,przestaw się i zaproś ją na lody lub cos w tym rodzaju.
2 687 054.
chyba Ty jej się nie podobasz
a Tobie codziennie podoba się inna
przemyśl, gdzie błąd ???
chyba Ty jej się nie podobasz
a Tobie codziennie podoba się inna
przemyśl, gdzie błąd ???
Camilex.
Krzysztof c ma ze 23 lata, albo i więcej.
Stary chłop, niech sobie radzi sam.
Krzysztof c ma ze 23 lata, albo i więcej.
Stary chłop, niech sobie radzi sam.
Dobrej nocki chłopakiJUTRO 51
camilex
masz rację - nie można
przecież co wejdzie tu na forum
to pisze, że mu się DZIŚ spodobała
i tak dzień za dniem
masz rację - nie można
przecież co wejdzie tu na forum
to pisze, że mu się DZIŚ spodobała
i tak dzień za dniem
znam faceta, który mówił
że ostatnio mu się wszystkie podobają..............
ma 70 lat
że ostatnio mu się wszystkie podobają..............
ma 70 lat
sam musi znaleźć sposób
NIKT za niego tego nie zrobi
każda jest inna
tak jak my
NIKT za niego tego nie zrobi
każda jest inna
tak jak my
ale rodzice znają go lepiej niz my
i dobrze mu radzą
najpierw szkoła
a potem bedzie miał czas,
bo teraz go nie ma dla dziewczyn
i musi to zrozumieć
i dobrze mu radzą
najpierw szkoła
a potem bedzie miał czas,
bo teraz go nie ma dla dziewczyn
i musi to zrozumieć
http://sportowefakty.wp.pl/rio-2016/616971/kompletny-sklad-reprezentacji-polski-na-igrzyska-olimpijskie-w-rio-de-janeiro
i jeśli ktoś będzie typował, to
siatkarze i piłkarze ręczni nie zdobędą medalu
i jeśli ktoś będzie typował, to
siatkarze i piłkarze ręczni nie zdobędą medalu
EstyMy.
Witajcie
Ten krzysztofc juz prawie wszystkim sie znudzil co z niego za chlop,ktory ma 24 lata nie umie sam znalezc sobie dziewczyny,nikt go nie zna osobiscie i co takiemu mozna doradzic?
a gdyby znalazl jakas dziewczyne,to bedzie pisal"co on nosi w spodniach i do czego to sluzy?
camilex proponuje Tobie abys pojechal do niego i szukal mu dziewczyny
Ten krzysztofc juz prawie wszystkim sie znudzil co z niego za chlop,ktory ma 24 lata nie umie sam znalezc sobie dziewczyny,nikt go nie zna osobiscie i co takiemu mozna doradzic?
a gdyby znalazl jakas dziewczyne,to bedzie pisal"co on nosi w spodniach i do czego to sluzy?
camilex proponuje Tobie abys pojechal do niego i szukal mu dziewczyny