Wpisy 2 687 – 2 786
19 września 2007 10:54 → 21 września 2007 23:35, 100 wpisów
Nie wiem Aga. Wypuściłem na 2 losowania 2,13,17,31,35,40,44,53,55,62. Tylko ze względu na powiedzenie "historia lubi sie powtarzać" -w zeszłą środę wypadło 8 z nich, a potem przez 6 dni słabiutko. Zobaczymy o 21.55. Kłombinacji jest tysiąće :)
witam wszystkich co proponujecie na dzisiaj ja mysle ze 1,20,51,77,44
Witam!gra ktos z Was w Expresa tak konkretnie zakładami systemowymi ?
jak znajdzie sie jakis maniak Expresa to mój kontakt dav79@o2.pl ,moze złaczymy siły na 5 trafień bo ja poza 4 nie dalem rady a troche sie juz męcze w ten sport.Pozdrawiam
a ja proponuje układ 1 61 9 10 20 68 69 78 80 jak nie wejdzie tzn. podglądają nas i wiedzą co puszczamy ja puściłem razy 5
Baryla? a pewniaki na jutro?:)
Baryła powiedz czy takie to pewne czy tylko mamy wtopic kase .Paczusiu gdzie podziały sie twoje typy
Kaczor jak chcesz podnieść stawkę np.x5 -(jak dobrze zrozumiałem) -to lepiej "wypuść" kilka jednakowych zakładów -bo w przypadku wyższej wygranej (8/9) czego Ci z całego serca życzę, ominie Cię 10-cio procentowy podatek.
czesc widze ze tez chcecie oskubac totolotka kto z was gra tylko na parki i jaka najdluzsza byla pszerwa.
nie jest zle od pieciu lat max przerwa to 12 dni mam zrobina progresjie do 15 losowan i gram .
CHYBA BAJKI NAM WCISKASZ GRAJĄC PROGRESYWNIE ZA DWUNASTYM RAZEM JAKĄ STAWKĘ STAWIASZ
OBLICZYŁEM W/G TWOJWGO OPSU ŻE JESTEŚ PRZYGOTOWANY DO 15 LOSOWANIA GRAJĄC RAZY 2 PRZY 15 LOSOWANIU TRZEBA WYŁOŻYĆ PONAD 40 KAWAŁKÓW A WTO NIE UWIERZĘ
widze wasze wpisy to jestescie amatorami ja jestem zawodowym graczem a co do progresji nie wiem jak tys to obliczyl bo przy mojej wychodzi 2200 oczywiscie do 15 progresji a nigdy jeszcze tak sie nie zdarzylo .
podam wam typy w mire wolnego czasunp:jesli padnie tylko jeda liczba z parki to automatycznie typuje nastepna TYPY NA DZIS 61,62 JESZCZE JEDNO WMULTI GRAM W PROFESIONALE.
to jakie sa Twoje osiagniecia czytaj wygrane geniuszu.
powiedzmy ze wierze heh
powiedzmy ze wierze heh
baryla? ty dajesz takie pewniaki jak pewniakiem jest ze nasz premier jest murzynem:)fee
79,80 to było przesądzone,ale łudziłem się,że będzie 77,78
61,62 to nie głupi pomysł,gdyż od pocz.2005 roku-występowała ta para min. raz w miesiącu
61,62 to nie głupi pomysł,gdyż od pocz.2005 roku-występowała ta para min. raz w miesiącu
geniusz a moze 10000000 wieksza niz ja.nie no luz gratuluje takich wyników.pewnie troche kasy trzeba włożyć zeby wygrać taka gotówke.
Cześć Opa -trochę dziś policzyłem. Najczęściej występującą piątką liczb w tym roku (po 262los) jest 10,28,58,69,74 -z max. przerwą 2 dni, gdzie żadna z tych liczb nie wystąpiła. Parka 58,74 wystąpila 30x, ale wypada dość nieregularnie. Co sądzisz o graniu progresywnym? pozdro
...bo jak przykładowo "trafisz" na przerwę tej parki (58,74) -a miala 42 los przerwy -to "genialnie" jesteś "do tyłu"
Jestem ciekawy jaką nasz geniusz typuje następną? Wczoraj weszło 62 i jaka teraz "automatyka" ?
Cześć spit, nie wiem czy geniusz coś poda, czy znajdzie czas dla "amatorów". Ja ze swojej strony polecam mu kasyna gry i ruletę amerykańską -jest mniej liczb, za 1-dną z parki placą 17:1.
WITAM-- PRAGNĘ ABY WSZYSCY WYGRALI DLATEGO PODAJĘ SWOJĄ 7 NA DZISIAJ 11 13 77 78 68 2 61 I POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY TO TYPY KTÓRYMI GRAM W ROZPISIE NA MAX 10 LOSOWAŃ
Cześć Kaczor -też chciałbym,aby wszyscy byli zdrowi,bogaci,uczciwi,kochali się itd. Dziękuję za typy, ale wytłumacz mi czemu nie podajesz swoich typów w dziale TYPOWANIA ? Tam jest historia typowań,mógłbym sobie zweryfikować Twoje typowania. Przecież nie trafić to żaden wstyd. Nie trafiali nawet tacy wielcy jak Maradona grając o dużą stawkę.Pozdrawiam
WOLĘ TUTAJ PRZYNAJMNIEJ MOŻNA POGADAĆ POPATRZEĆ PO ZA TYM KIEDY ZACZĄLEM WIĘCEJ WYGRYWAĆ POZWALAM SOBIE DZIELIĆ SIĘ Z INNYMI SWOIMI CYFERKAMI
CZERPIĘ PRZYJEMNOŚĆ Z TEGO ŻE KTOŚ DZIĘKI MNIE WYGRAŁ A BYŁO TAK NIE RAZ DZISIAJ MAM NADZIEJĘ ZE TRAFIĘ 9/9 TO PODAM 1-Ą 10-KĘ ZE SOWJEJ 40
Broń Boże Kaczor,żebyś mnie źle nie zrozumiał,przecież po to jest ten chacik,żeby wymieniać swoje spostrzeżenia, metody, kody:) itd. Tylko chodzi mi o to,że muszę sobie zapisywać Twoje typy, bo zaraz uciekają gdzieś do góry i nikną:) A w TYPOWANIACH miałbym Twoje "świeżutkie" liczby (od 1 do 11 różnych)i przegląd z m-ca.
JEŻELI PODAJĘ TYPY TO TAK JAK NAPISAŁEM SAM UŻYWAM ICH DO 10 LOS.PO CZYM WERYFIKUJE ZOSTAWIAM PODEJRZANE 2-3 DODAJĘ NOWE I ZNÓW DO 10 LOSOWAŃ
GRAM RACZEJ NA SWOJE LICZBY I NA INTUICJE ZRÓB SOBIE EXPERYMENT I NIE TYLKO TY ALE WSZYSCY USIĄDZCIE PRZED TV 1 KANAŁ TELEGAZETA STR.652 PRZEZ CHWILĘ PATRZCIE NA NUMERKI NASTĘPNIE ZAMKNIJCIE OCZY I KREŚLCIE 4-5 CYFEREK KTÓRE WAM PRZYJDĄ NA MYŚL NIEJEDNOKROTNIE TA METODA ZDAWAŁA EGZAMIN
Dzięki Kaczor, życzę Ci żebyś dziś trafił 9/9. Niektórzy rzeczywiście posiadają niesamowitą intuicję i szczęście. Z samego rachunku prawdobodobieństa -to wielka sztuka -ale są rzeczy na tym świecie,które się nawet fizjologom nie śniły:) Good luck!
Dzięki kaczor za liczby:] posłałem tą 7 miejmy nadzieje że szczęsliwa, swoje 6 też. Jak bedzie 7/7 to nie mowie ze sie nie podziele :) heh
no ja tez dzieki skladam,dodalem jeszcze 62 i poslalem 8.
TAK ZAMKNIJCIE WSZYSCY OCZKA I TYPUJCIE I ZBIJCIE FORTUNE. TYP NA DZIS 9,61
Moze Baryla to nie kto inny jak niejaki BISQ ,z forum glownego .PAMIETACIE GO?
heniek z twojej trójki może 3 z typów geniusza cała 2 ma szansę wejściado niedzieli a więc do niedzieli można grać 3, 9, 61
na plus tylko szkoda że nie podałem wszystkim piątki której użyłem do rozpisu wtedy wszyscy bylibyśmy szczęśliwi pozdrawiam do jutra
Witam. Przypominam, że przy przycisku "Dodaj wpis" są zielone strzałeczki w prawo i lewo, które pozwalają dostać się do poprzednich wpisów na tym mini chacie. W przyrodzie bowiem nic nie ginie :) Pozdrawiam!
A dzisiaj po blisko 730 losowaniach padła najdłużej oczekiwana trójka 13,59,78.
Padła 1 wygrana 1 stopnia w DL.... 5464296.70 PLN ehh gratulujemy zwyciezcy :)
tak gratulujemy ehhh:(,zawsze sie zastanawiam ile wygrywajacy ma zakładów sam kresli czy chybił.ale jednak ciekawie mnie ile zakładków, w ML 2 osoby 9/9
Kaczor moze swoje magiczne liczby mogłbys wczesniej podac tak do godziny 12:)
Kaczor moze swoje magiczne liczby mogłbys wczesniej podac tak do godziny 12:)
Jestem również za podaniem wczęsniej magicznych cyferek. Chyba trafiaja wczesniej na chybił trafił z tego co mówią w studio lotto :)
Dzięki Pasko! Też tak uważam,że w przyrodzie nic nie ginie. A jakby czasem tak, "odpukać",komuś zaginęło "parę groszy" np.w Totalizatorze,to dzięki Twojej stronie na pewno łatwiej wspólnie będzie je "odnaleźć":)Pozdrawiam serdecznie
geniusz cos te twoje pewniaczki nie weszły:9 i 61 oj cos nie widze.az zamilkłeś.
Dziś w typowaniach widzę króluje "9". Trzymam kciuki.(od poz.85 do 107 w piątkach -8 lub 9).Żeby tak maszyna losująca "widziała" nasze typy ...
witam..pewnie o tym wiecie..ale dla tych ktorzy nie wiedza..wczoraj np..powtorzylo sie 7 liczb..z dnia 20.09.2005;);)jestem ciekawa ile dzis sie powtorzy z dnia..21.09.2005;)zycze powodzenia wszystkim typujacym;);)
Odetchnąłem,że jest tam 9-tka:). Jeśli chodzi o powtórzenia 7-mek to polecam wpis LEO, poniżej, w "Dziesiątkach multilotka". np. z układu liczb 15,23,37,39,41,48,59,66,67,78 padło już 26 siódemek! Dzięki LEO, pozdrawiam
Szczesliwy czlowiek co dzieli sie swoim szczesciem ale dzisiaj jestem chytry nic nie podam
Witam wszystkich. Wczoraj trafiłem 6 z 10 w multi. Na dzisiaj proponuje 2-4-14-31-48-57-63-74-78-80. Życzę wszystkim dużych wygranych.
spit! pusc sobie na chybil trafil na DL pelny kupon max to chyba 10 zakladow i gites!
Na chybil - trafil jest wiecej wygranych!
Na chybil - trafil jest wiecej wygranych!
SPIT TY CHYBA JESTES NIEDOROZWINIETY PO PIERWSZE GDZIE JA NAPISALEM ZE PODAM PEWNIAKI TO CO JA WIEM NAPISALEM ZE PARKA WPADA DO 12 LOSOWAN MINELY 3 A WIEC DO 9 DNI PADNIE NA 100% A JESZCZE JEDNO ADI GRATULUJE WYSOKIEJ WYGRANEJ 6Z10 12 ZLOTYCH AKURAT WYSTARCZY NA LIZKI WIDZE ZE TU WSZYSCY WYGRYWAJA TAK POTEZNA KASE.HE HE HE
witam
dzisiejsza magiczna 5tka
osignieta za pomocą moich badań
probabilistycznych:
9,20,35,61,66.
Pewniak:
9 i 20.
Nie sądźcie ze wypadnie 77
dzisiejsza magiczna 5tka
osignieta za pomocą moich badań
probabilistycznych:
9,20,35,61,66.
Pewniak:
9 i 20.
Nie sądźcie ze wypadnie 77
Losowanie opoznione ze wzgledu na trwajacy na Polsacie Konkurs ''MISS POLSKI''
a do ktorej ten konkurs?
witam wszystkich. a ja dopiero zaczynam w te klocki grac. pozdrowionka dla wszystkich
W jakims miasteczku na K. Kędź...coś tam w oddziale Katowickim czyli znowu śląsk i oczywiśćie chybił trafił.