Wpisy 2 755 – 2 856
21 września 2007 00:17 → 23 września 2007 10:15, 100 wpisów
Padła 1 wygrana 1 stopnia w DL.... 5464296.70 PLN ehh gratulujemy zwyciezcy :)
tak gratulujemy ehhh:(,zawsze sie zastanawiam ile wygrywajacy ma zakładów sam kresli czy chybił.ale jednak ciekawie mnie ile zakładków, w ML 2 osoby 9/9
Kaczor moze swoje magiczne liczby mogłbys wczesniej podac tak do godziny 12:)
Kaczor moze swoje magiczne liczby mogłbys wczesniej podac tak do godziny 12:)
Jestem również za podaniem wczęsniej magicznych cyferek. Chyba trafiaja wczesniej na chybił trafił z tego co mówią w studio lotto :)
Dzięki Pasko! Też tak uważam,że w przyrodzie nic nie ginie. A jakby czasem tak, "odpukać",komuś zaginęło "parę groszy" np.w Totalizatorze,to dzięki Twojej stronie na pewno łatwiej wspólnie będzie je "odnaleźć":)Pozdrawiam serdecznie
geniusz cos te twoje pewniaczki nie weszły:9 i 61 oj cos nie widze.az zamilkłeś.
Dziś w typowaniach widzę króluje "9". Trzymam kciuki.(od poz.85 do 107 w piątkach -8 lub 9).Żeby tak maszyna losująca "widziała" nasze typy ...
witam..pewnie o tym wiecie..ale dla tych ktorzy nie wiedza..wczoraj np..powtorzylo sie 7 liczb..z dnia 20.09.2005;);)jestem ciekawa ile dzis sie powtorzy z dnia..21.09.2005;)zycze powodzenia wszystkim typujacym;);)
Odetchnąłem,że jest tam 9-tka:). Jeśli chodzi o powtórzenia 7-mek to polecam wpis LEO, poniżej, w "Dziesiątkach multilotka". np. z układu liczb 15,23,37,39,41,48,59,66,67,78 padło już 26 siódemek! Dzięki LEO, pozdrawiam
Szczesliwy czlowiek co dzieli sie swoim szczesciem ale dzisiaj jestem chytry nic nie podam
Witam wszystkich. Wczoraj trafiłem 6 z 10 w multi. Na dzisiaj proponuje 2-4-14-31-48-57-63-74-78-80. Życzę wszystkim dużych wygranych.
spit! pusc sobie na chybil trafil na DL pelny kupon max to chyba 10 zakladow i gites!
Na chybil - trafil jest wiecej wygranych!
Na chybil - trafil jest wiecej wygranych!
SPIT TY CHYBA JESTES NIEDOROZWINIETY PO PIERWSZE GDZIE JA NAPISALEM ZE PODAM PEWNIAKI TO CO JA WIEM NAPISALEM ZE PARKA WPADA DO 12 LOSOWAN MINELY 3 A WIEC DO 9 DNI PADNIE NA 100% A JESZCZE JEDNO ADI GRATULUJE WYSOKIEJ WYGRANEJ 6Z10 12 ZLOTYCH AKURAT WYSTARCZY NA LIZKI WIDZE ZE TU WSZYSCY WYGRYWAJA TAK POTEZNA KASE.HE HE HE
witam
dzisiejsza magiczna 5tka
osignieta za pomocą moich badań
probabilistycznych:
9,20,35,61,66.
Pewniak:
9 i 20.
Nie sądźcie ze wypadnie 77
dzisiejsza magiczna 5tka
osignieta za pomocą moich badań
probabilistycznych:
9,20,35,61,66.
Pewniak:
9 i 20.
Nie sądźcie ze wypadnie 77
Losowanie opoznione ze wzgledu na trwajacy na Polsacie Konkurs ''MISS POLSKI''
a do ktorej ten konkurs?
witam wszystkich. a ja dopiero zaczynam w te klocki grac. pozdrowionka dla wszystkich
W jakims miasteczku na K. Kędź...coś tam w oddziale Katowickim czyli znowu śląsk i oczywiśćie chybił trafił.
Geniusz rozwiniety jestem.TY miałem 9/10 x 10 stawka co nie wierzysz??:).chuj Ci w dupe po dwakroć specjalisto.
jak mozesz spit pisac na chacie takie brzydkie słowa chyba przydałoby ci sie kilka dobrych klapsow nie tylko w twoj szanowny tyłek
Masz rację Alu11, przestańcie się Panowie kłócić jak Kargul z Pawlakiem. Tutaj wszyscy są sami swoi. Też ludzi nie dzielę na bogatych i biednych,ładnych i brzydkich, zdrowych i chorych, wykształconych i prostych. Są po prostu ludzie "mądrzy" i "głupi". Paraolimpiada? Niedorozwinięty matycz vel
Też pozdrawiam Mila. Po moich "badaniach paraprobabilistycznych", niestety bez kodów Mili, wypuściłem na 2 losowania 2,5,7,11,17,19,40,42,44,53.Może maszyna losująca dostrzeże, jak wczoraj nr 9, please!
ok ok przesadziłem.macie racje.niech pisze i mowi co chce.a tak wogole to dobrze mieć z wygranej nawet na lizaki geniusz.
Kaczor co na dzis.wczoraj widze ładnie poleciało w ML:)
Kaczor co na dzis.wczoraj widze ładnie poleciało w ML:)
Brawo spit! Kiedyś byłem wielkim sceptykim, myślałem nawet ,że nazwa Totalizator -pochodzi od zlepków słów totalnie i lizać -tzn. totalnie przegrywać i czasem coś liznąć. Ale jak sam wiesz czasem można oszukać nawet rachunek prawdopodobieństwa, czego wszystkim życzę i pozdrawiam!
witam ,nie wiem czy wspominałam ale jak jest dużo 9 to traktujcie jak yokery.
mogę podać następne ale te dwa ostatnie są naj bardziej aktualne,i z tego warto wybrac.
2,1002976 pozdrawiam
mogę podać następne ale te dwa ostatnie są naj bardziej aktualne,i z tego warto wybrac.
2,1002976 pozdrawiam
Dzięki Mila, do tego kodu sama już doszłam , bo odjęłam różnice z poprzednich, ale dziękuję. A na jutro dalej dodajemy?Pozdrawiam
to nie mój styl ale ja boję się wiecej pisać żeby nikt nie myślał że naciągam was na koszty.ja tylko chcę waszych spostrzeżen.i tym ze mną się dzielcie.
do mila!czy ten kod 2,1002976,to takie liczby?:)
11,15,18,19,23,27,28,30,33,47,51,52,57,59,63,65,70,71,74,75
????
11,15,18,19,23,27,28,30,33,47,51,52,57,59,63,65,70,71,74,75
????
pytanie do geniusza.jaką miałes max.przerwę w parkach i czy możesz podać na dzisiaj kolejną liczbę.
WITAM WCZORAJ KTOŚ NAS ZDRADZIŁ ALBO ROZSZYFROWALI KOD MILI STĄD TE NUMERY ALE DZISIAJ ZROBIMY ICH W TRĄBĘ A CO NIE WOLNO NAM OCZYWIŚCIE TRÓJKA PUSZCZONA JUŻ DO NIEDZIELI 3 9 61 CHOLERA A CO DALEJ ......20 30 68 77 71
Witam Kaczor. Nikt nas wczoraj nie zdradził. Jak choć trochę jest ktoś "niedorozwinięty":) i bacznie obserwuje liczby nie tylko w telegazecie, to mógł przewidzieć,że nie zawsze będą wypadały kule z 10-12 liczbami z I-wszej lub II-giej czterdziestki. Czasem zupełnie nie ma "równowagi" -tu potrzebna jest właśnie ta intuicja. Zobaczymy dziś.
Lubię Cię Kaczor, też lubię sobie czasem "pofilozofować". Ale lepiej nie mówić o pieniądzach, bo to rzecz względna. Dla jednych 20 zeta to dużo, dla innych mało. Krauze, Kulczyk, Gudzowaty. Mówią Ci coś te nazwiska?
A OTO MÓJ KOD NA DZISIAJ KAŻDY SOBIE ZINTERPRETUJE JAK BĘDZIE CHCIAŁ 3,41191855382 POZDRAWIAM MANIAKÓW OD KODÓW
Ja wysłałem takie nr 16,20,32,42,46,50,51,67,77
proszę życzcie mi szczęścia .Proszę WAS
proszę życzcie mi szczęścia .Proszę WAS
Witam.
To może i ja podam zestawy które zrobilem obok tych co w rankingu głównym, jako "full" i "11".
Dodatkowe trójki na dzisiaj:
61,11,40,
20,66,77,
22,51,72,
Wczoraj z nimi nie było zle
czyli dziś, nic pewnego.
To może i ja podam zestawy które zrobilem obok tych co w rankingu głównym, jako "full" i "11".
Dodatkowe trójki na dzisiaj:
61,11,40,
20,66,77,
22,51,72,
Wczoraj z nimi nie było zle
czyli dziś, nic pewnego.
NO I PO LOSOWANIU GRATULIJĘ WYGRANYCH - PRZEGRANI NIECH SIĘ NIE MARTWIĄ JUTRO MOŻE BYĆ TEN DZIEŃ DODATKOWO PODAJĘ CAŁĄ 10 KTÓRA JUŻ CHODZI 3 11 13 20 30 61 64 68 73 78
witam mam pytanie do fachowców jestem poczatkuja osba w ta gre u moje ptanie do was jest takie : "jesli skresle 1 liczbe w MultiLotku i ja trafie w losowaniu to jakiej wygranej moge sie spodziewac ? w jakiej wysokosci ?"
witam mam pytanie do fachowców jestem poczatkuja osba w ta gre u moje ptanie do was jest takie : "jesli skresle 1 liczbe w MultiLotku i ja trafie w losowaniu to jakiej wygranej moge sie spodziewac ? w jakiej wysokosci ?"
Kocham Cię Kaczor! Parka 28,58 chyba też już 30-sty raz poszła w tym roku. Chyba jednak warto grać na najczęściej "lepiące się" do siebie.
bre..wszystko zależy ile liczb skreślasz jak tylko 1 i trafisz tą 1 to masz przy podstawowej stawce 4 zety wygranej...do 7 skreślonych musisz 3 trafić zeby miec 2 zety :D potem to już 4, pomijając 2, 3, 4 liczby skreślone. Więc wszystko zależy od wyboru ilości liczb w zakładzie..i od szczęścia
DLATEGO POSZŁA 3 DNI TEMU W CAŁOŚCI I ROZPISIE MAM NADZIEJĘ ŻE JUTRO WSKOCZY Z TEGO 9/10
Dla mnie też bomba. Tylko z codziennie losowanych liczb można ułożyć prawie 185 tys różnych dziesiątek! Cześć Opa.
Co liczycie, czy cóś? Dla pocieszenia -z liczb losowanych w DL można ułożyć prawie 14 mln 6-stek. Czyli dużo "łatwiej" trafić 10/10 w ML.:)
Pewnie piterex, że to tylko czysta matematyka. Np.8/10 miałem tylko za 1.25 zeta. Wypuściłem na 12 losowań za 15zł i wpadło.
huk z jakimiś wyliczeniami,ja w expressa trafiłem bez żadnych kalkulatorów - na wyczucie
Pewnie Opa, że tu potrzebna jest ta cholerna intuicja, wyczucie. Po prostu szczęście.
Tyle ile Bozia pozwoli :)...żartuje zależy na ile ktoś może sobie pozwolić, żeby nie popaść w długi i ile chce wygrać ;]
Witam - szukam programu który rozpisze mi moje liczby na trójki, czwórki itp wszelkie możliwe kombinacje.plus ew jakieś proste filtry do tego. pozdrawiam
dzisiaj jeden gość wysyłał 2 trójki na 10 stawek :
63,65,67 i 63,65,38
63,65,67 i 63,65,38
sprawdzałem w TESTUJ LICZBY-ta trójka 63,65,67 niezle chodzi,ani miesiąca nie było przerwy minimum 2/3,bardzo rzadko padała raz w miesiącu
ja ładuję dalej na emulatorze psx bo ps2 cienko chodzi-contra ładnie wygląda
POZDRAWIAM SZCZĘŚLIWCÓW
POZDRAWIAM SZCZĘŚLIWCÓW
Jedno Panowie jest pewne -zabawa w typowanie jest extra. A czy Stwórca pozwoli na maximum -to tylko On wie. Ale lizaki też nie są takie złe:) Dobranoc
opa30 a z jakiej funkcji najczęściej korzystasz w tym programie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
przepraszam że wam przeszkadzam wczoraj podałam cyfry z kolejnego dnia po poprzednich,i wspomniałam że tamte są nadal aktualneaktualne,jak ktoś skorzystał z 22 to powinien dużo skorzystać,to skrut 1,9259856